Jump to content

TAGAN - ENERMAX ? ?

HellhammeR

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να πάρω ένα τροφοδοτικο μεγαλυτερο απο 550 W. Μετά απο ψάξιμο έχω καταλήξει στα εξης:

TG580U22

Noisetaker 600W

Λοιπόν? Μπορείται να μου πείτε την γνώμη σας ή απο πρωσοπική εμπειρία να μου προτείνεται κάποια απο τις 2 φήρμες ?:X: :nothing:;)

Εχω tagan 480W τα τελευταια δυο χρονια και δουλευει αψογα!!!

Αλλα μετα απ οσα ακουσα και ειδα enermax all the way...

Το συγκεκριμένο tagan το έχω σε αρκετά φορτωμένο σύστημα και στο προτείνω ανεπιφύλακτα.

Αν βρίσκεις το tagan σε καλύτερη τιμή από το enermax πάρτο, δεν θα σε απογοητεύσει.

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 08:16]

Το συγκεκριμένο tagan το έχω σε αρκετά φορτωμένο σύστημα και στο προτείνω ανεπιφύλακτα.

Αν βρίσκεις το tagan σε καλύτερη τιμή από το enermax πάρτο, δεν θα σε απογοητεύσει.

Double that ! :D Τον εμπιστευτηκα και εμεινα ευχαριστημενος. Μπορεις και εσυ ...:D

Τα Liberty έχουν μόνο ένα ανεμιστηρι και εγώ θέλω 2 γιαυτο προτιμώ τα Noisetaker. Το Noisetaker κάνει περίπου 150 ευρώ ενώ το Tagan στα 130 ευρω.;)

να καταθεσω και εγω μια θετικη ψηφο στο tagan

αλλα με προσωπικη εμπειρια απο το 580 U15 easycon και οχι το U22...

εδω

μπορεις να διαβασεις αναλυτικοτερα τις εντυπωσεις

Χθες μου ήρθε ένα TG480u22.K-A-T-A-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο.Σταθερότατο με πολύ καλή συσκευασία και αθόρυβο.Αυτά.

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 10:16]

Από θόρυβο πως πάει Φάνη;

Με μια πιο προσεκτική ματιά που είδα στα Enermax διαπιστωσα πως η σειρά Liberty είναι κορυφαια. Ειδικά το 620αρη της είναι μακραν το καλυτερο τροφοδοτικο που έχω δει. Αλλα στοιχιζει 200 ευρω..:confused:

Αρχική απάντηση από HellhammeR [Σήμερα, στις 17:17]

Με μια πιο προσεκτική ματιά που είδα στα Enermax διαπιστωσα πως η σειρά Liberty είναι κορυφαια. Ειδικά το 620αρη της είναι μακραν το καλυτερο τροφοδοτικο που έχω δει. Αλλα στοιχιζει 200 ευρω..:confused:

Εγώ απ' ότι είδα έχει λιγότερα Α 28 στην 3.3 από το noisetaker

Αρχική απάντηση από HellhammeR [Σήμερα, στις 17:17]

αυτο μαλιστα...

τα χει ολα...

αλλα δυστυχως παιζει σε αλλη κατηγορια...

γιατι άλλο 125 και αλλο 200...

Μπορει να δινει το noisetaker 34Α στο 3.3 και αλλα 34Α στο 5, αλλα δινει 18Α στις 12V1 kai 12V2. Ενω το Liberty δίνει 22Α στις V1 kai V2 αλλα 28Α στο 3.3 και 32 στο 5. Εγώ νομιζω οτι καλυτερο θα ήταν το Liberty για την 7800GTX 512MB που θα πάρω..:wassat:

Αρχική απάντηση από georgesod

Από θόρυβο πως πάει Φάνη;

Αρχική απάντηση από RootX

Δεν ακούγεται φίλε :)

Σε αντίθεση με τον κάτοχό του. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.