Jump to content

freeze του υπολογιστή

ergotelis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τελευταία ο υπολογιστής στα καλά καθούμενα μένει με τη τελευταία εικόνα που έδειχνε στα καλά καθούμενα και δε κουνά δε κάνει πράμα.Τι φταίει?Καμιά ιδέα?

Κοίτα μήπως έχεις κάνα spyware επειδή και σε εμένα αυτό γίνόταν και βασικά δες τι καταναλώνει την ισχύ της cpu από την διαχείρηση εργασιών.

Υπάρχει περίπτωση spyware στα καλά καθούμενα να σου παγώνει το pc??Γιατί εμένα δε μου τρώει φαίνεται κάτι την επεξεργαστική ισχύ,το κόλλημα που περιγράφω γίνεται στα καλά καθούμενα και δε κουνά ποντίκι δεν αντιδρά πληκτρολόγιο τίποτα δε γίνεται μόνο reset.

Α νόμιζα τα freeze σου ήτανε μικρής διάρκειας...

Μήπως έχεις πρόβλημα θερμοκρασίας ή ασταθές σύστημα τότε(λόγω o/c)

Eμένα μου το έκανε όταν έμπαινα στο Internet και διαπίστωσα ότι έφταιγε το avast!

Oχι θερμοκρασίες όλα οκ ξέρω να τα ελέγχω και να τα περιορίζω.Βασικά ψόφισε το ανεμιστήρι της κάρτας γραφικών,αλλά έβαλα ένα 80άρη από πάνω να φυσάει τη ψύκτρα και έχει από πάνω μια δυνατή εισαγωγή από 120άρη η θερμοκρασίες της 36 βαθμούς και το cpu 30,άρα είμαι οκ.Τι άλλο μπορεί να είναι?Το spybot δεν έδειξε πράμα.

τσεκαρε και το τροφοδοτικουλι σου...κατι ξερω!!!κατι ξερω!!!

πολυμετρο και μετρα!!!:smoke:

Nαι μα δε σβήνει το pc... φαίνεται απλά και ωραία η τελευταία εικόνα!Θα το κοιτάξω αυτό που λες,τώρα τι σχέση να έχει?Για πες την εμπειρία σου!Όσο για τροφοδοτικό τώρα σύνδεσα ένα super flower 500 και πριν με το HEc πάλι το ίδιο μου έκανε,τώρα να φταίει αυτό με 2 αξιόπιστα τροφοδοτικά μάλλον απίθανο...

εμενα μου το εκανε καποτε και οταν περασα καινουργια bios στην dfi ολα δουλευουν ρολοι

αναφερε τι συστημα εχεις για να δουμε τι καταναλωσεις εχεις και αν επαρκει το τροφοδοτικο!

εχεις δοκιμασει με ολα default και σου το κανει παλι??:getlost:

Αρχική απάντηση από ergotelis [Χθες, στις 23:35]

Oχι θερμοκρασίες όλα οκ ξέρω να τα ελέγχω και να τα περιορίζω.Βασικά ψόφισε το ανεμιστήρι της κάρτας γραφικών,αλλά έβαλα ένα 80άρη από πάνω να φυσάει τη ψύκτρα και έχει από πάνω μια δυνατή εισαγωγή από 120άρη η θερμοκρασίες της 36 βαθμούς και το cpu 30,άρα είμαι οκ.Τι άλλο μπορεί να είναι?Το spybot δεν έδειξε πράμα.

αλλαξε καρτα γραφικων και ξαναδοκιμασε......ισως να μην ψοφησε μονο το ανεμιστηρι της:cool:

Παιδιά κάτι μου βρωμάει με το bios της μητρικής,θυμάμαι πως από τότε που πέρασα το τελευταίο update σα να άρχισε να βγάζει τα προβλήματα.Το έβαλα γιατί έβαλα πάνω τον opteron 146,και κάρτα γραφικών την x800gto2(με το κανονικό bios) για να παρέχει υποστήριξη,τώρα πάω για να ξαναβάλω το bios και το πρόγραμμα που μου το εγκαθιστούσε ενώ τρέχει,μετά κολλά και δε κάνει πράμα.

Ναι για τη κάρτα γραφικών πρέπει να κάνουμε ένα τεστ να δούμε,πάντως το σύστημα υπερκαλύπτεται από άποψης κατανάλωσης και από τα 2 τροφοδοτικά.

Και όμως τη βρήκα τη λύση που είναι άσχετο με ότι ειπώθηκε!!Ήταν σε λάθος θέσεις οι μνήμες.....Όσο κουλό και αν ακούγεται,τις είχα βάλει σε λάθος θέση,τις έβαλα σωστά και με dual channel και από τότε δε μου έχει ξανακολλήσει!!!!!Ακόμα και σε φορτίο!!!!:D :D :D :D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.