jobous Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2005 Είμαι έτοιμος να φτιάξω ένα συστηματάκι και περίμενα τέλος Νοέμβρη για να έρθουν οι Χ1600ΧΤ για να αγοράσω. Αλλά μάταια Γνωρίζει κανείς πότε θα εμφανιστούν οι κάρτες ? Μόνο το Πλαίσιο έχει μια Gecube με ddr2 μνήμη και όχι με gddr3. Σημείωση : Το Ram στο τεστ που είχε δοκίμασε μια reference ati card αλλά δεν είχε καλά αποτελέσματα. (κάτω απο 800 gto). Έφταιγαν οι drivers (beta) , τελικά μήπως περιμένουμε πολλά από την Χ1600 αλλά τελικά είναι ψιλομάπα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Δεκέμβριος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 μμ απ'ότι είδα έχουν 128-bit memory interface...καλύτερα μια κλασική 6600gt Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Δεκέμβριος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 η XT είναι σαφώς ανώτερη από την Pro που ειχε το RAM... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Δεκέμβριος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 Έχω μία Χ1600XT , με ddr2 , Είναι πολύ καλύτερη στα παιχνίδια απο 6600gt , [ειχα και 6600gt] . Η Χ1600XT edit ddr3 θα είναι ακόμη καλύτερη απλα θα έχει γύρω στα 250 οπότε πάς για gs , straight. Τώρα όσον αφορά drivers ειδικά για τις Χ1600ΧΤ , μιλάμε για πολύ πρωτόγονο στάδιο , θυμήθηκα την εποχή της 9500@9700pro μου , που δεν ειχε ουτε vsync ..... [catalyst <3 έτσι ]? Για 180 ευρώ είναι καλή επιλογή του πλαισίου , Λόγω νέου πυρήνα 12 pipes και τα λοιπά, . Αλλά πολύ bug ρε παιδιά μα πολύ bug... έτσι οπως τα βλέπω σε κανα 2 μηνες θα μπορώ να δώ τι κάνει η κάρτα. Ουτε το Ati tool beta 10 δεν λειτουργει να φανταστείτε σωστά. Εδιτ δεν ειναι 128bit καθαρά. Το ring bus ειναι 256 [memory read] Link to comment Share on other sites More sharing options...
jobous Δεκέμβριος 3, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από dimcar [Σήμερα, στις 11:59] η XT είναι σαφώς ανώτερη από την Pro που ειχε το RAM... Το Ram είχε την XT και όχι την pro. Μάλιστα και με gddr3 μνήμη.Υποθέτω ότι τελικά το πρόβλημα πρέπει να είναι στους drivers. Μήπως την έχει δει κανείς σε κάνα ευρωπαϊκό eshop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.