totally_wired Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2005 Ξέρει κανείς πως μπορώ να αλλάξω από το registry την θέση σε ένα συγκεκριμένο παράθυρο.(Έχω χάσει τα volume... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 Τι εννοεις ακριβως; Ετσι οπως το λες δεν ειναι ξεκαθαρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Δεκέμβριος 8, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 Το παράθυρο του volume πρέπει να έχει πάει εκτός οθόνης. Πως θα το επαναφέρω?Νομίζω ότι στο registry μένουν οι συντεγμένες των παραθύρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Το παράθυρο του volume πρέπει να έχει πάει εκτός οθόνης. Πως θα το επαναφέρω?Νομίζω ότι στο registry μένουν οι συντεγμένες των παραθύρων. κυνηγάς κι εσύ το uptime?στον task manager δε φαίνονται τα volume controls? (κάπου στα processes).εν ανάγκη σκότωσε τον explorer.exe και ξαναφόρτωσέ τον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Δεκέμβριος 8, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 Ναι εκεί φαίνονται (το ηχιάκη) αλλά όταν το πατάω να ανοίξει όλο το πάνελ δεν βλέπω τίποτα στην οθόνη παρά μόνο στη μπάρα. Δηλαδή είναι ανοιχτώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 8, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 Ωραία, κάνε δεξί κλικ στο παράθυρο κάτω στο Taskbar, επέλεξε "Move" και καθοδήγησε το παράθυρο με τα βελάκια (φέρτο μέσα στην οθόνη) και μόλις το εντοπίσεις, πάτα Enter.Το έχω πάθει πολλές φορές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Δεκέμβριος 9, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Ωραία, κάνε δεξί κλικ στο παράθυρο κάτω στο Taskbar, επέλεξε "Move" και καθοδήγησε το παράθυρο με τα βελάκια (φέρτο μέσα στην οθόνη) και μόλις το εντοπίσεις, πάτα Enter.Το έχω πάθει πολλές φορές... Αυτό δεν γίνεται. Μόλις το κάνω αυτό μου το πετάει τον κέρσορα άνω αριστέρα χωρίς τον σταυρό. Μόλις το κουνίσω λίγο τότε εμφανίζεται ο σταυρός αλλά δεν σέρνει τίποτα μαζί του Link to comment Share on other sites More sharing options...
videodv Δεκέμβριος 9, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2005 Δοκiμασεs tile windows από το taskbar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.