τακης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2005 εχω το z.a. pro και καθε τρεις και λιγο μου εμφανιζει μηνυμα οτι υπαρχει διαθεσιμο update,κανω κλικ(ο.κ.) αλλα τπτ,τι μπορει να φταιει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Δεκέμβριος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 Δοκίμασε να μπεις στα μενου του ΖΑ και να πατήσεις Update... μάλλον έχεις απενεργοποιήσει το auto update (που δεν ξέρω αν έχει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Δεκέμβριος 2, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 τπτ jaguar,επισεις και στο outlook τα link δεν μου τα ανοιγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 12, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Τοτε καλυτερα να το ξηλωσεις και να βαλεις κατι του στυλ norton internet security η norton personal firewall. Εμενα μου κανουν παρα πολυ καλη δουλεια και χωρις το παραμικρο προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Δεκέμβριος 12, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 παρόμοιο κουλο μου έκανε το steam... τελικά ανακάλυψα ότι καταλάθος είχα ορίσει όλο το φάκελο valve σαν Read-Only οπότε ακόμα και τα updates που κατέβαζε δεν τα κράταγε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Δεκέμβριος 12, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Όχι ΝΌΡΤΟΝΝΝΝ.Βάλε Kerio καλύτερα.Outpost έστω.Όχι Νόρτοοονν.Λυπήσου τα resources του υπολογιστή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.