τακης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2005 εχω το z.a. pro και καθε τρεις και λιγο μου εμφανιζει μηνυμα οτι υπαρχει διαθεσιμο update,κανω κλικ(ο.κ.) αλλα τπτ,τι μπορει να φταιει?
JaguarOne Δεκέμβριος 2, 2005 #2 Δεκέμβριος 2, 2005 Δοκίμασε να μπεις στα μενου του ΖΑ και να πατήσεις Update... μάλλον έχεις απενεργοποιήσει το auto update (που δεν ξέρω αν έχει)
τακης Δεκέμβριος 2, 2005 Author #3 Δεκέμβριος 2, 2005 τπτ jaguar,επισεις και στο outlook τα link δεν μου τα ανοιγει.
hayabusa Δεκέμβριος 12, 2005 #4 Δεκέμβριος 12, 2005 Τοτε καλυτερα να το ξηλωσεις και να βαλεις κατι του στυλ norton internet security η norton personal firewall. Εμενα μου κανουν παρα πολυ καλη δουλεια και χωρις το παραμικρο προβλημα
JaguarOne Δεκέμβριος 12, 2005 #5 Δεκέμβριος 12, 2005 παρόμοιο κουλο μου έκανε το steam... τελικά ανακάλυψα ότι καταλάθος είχα ορίσει όλο το φάκελο valve σαν Read-Only οπότε ακόμα και τα updates που κατέβαζε δεν τα κράταγε...
Tsunami Δεκέμβριος 12, 2005 #6 Δεκέμβριος 12, 2005 Όχι ΝΌΡΤΟΝΝΝΝ.Βάλε Kerio καλύτερα.Outpost έστω.Όχι Νόρτοοονν.Λυπήσου τα resources του υπολογιστή σου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.