satkok Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2005 Αυτό το mail μου ήρθε πριν από λίγο και είχε και ένα zip αρχείο με τις ερωτήσεις τις οποίες δε μπορώ να τις ανοίξωλέτε να με στείλουν στις φυλακές με τους τρομοκράτες? :help: :) Dear Sir/Madam, we have logged your IP-address on more than 30 illegal Websites. Important: Please answer our questions! The list of questions are attached. Yours faithfully, Steven Allison ++++ Central Intelligence Agency -CIA- ++++ Office of Public Affairs ++++ Washington, D.C. 20505 ++++ phone: (703) 482-0623 ++++ 7:00 a.m. to 5:00 p.m., US Eastern time
satkok Δεκέμβριος 2, 2005 Author #3 Δεκέμβριος 2, 2005 Elliott Back » Interesting Spam / VirusYours faithfully, Steven Allison. ++++ Central Intelligence Agency -CIA- ++++Office of Public Affairs ++++ Washington, DC 20505. ++++ phone: (703) 482-0623 ...googleεδιτΚαι αν κοιτάξεις λίγο καλύτερα πολλοί καινούργιοι ιοί έχουν σαν κάλυψη το CIA ή FBI και οι περισσότεροι είναι worm
ea6gka Δεκέμβριος 2, 2005 #5 Δεκέμβριος 2, 2005 αυτο ειναι το εμαιλ με το οποιο αρχισαν ολα τα προβληματα μου. σε 15 λεπτα μετα τη παραλαβη χτυπησανε το κουδουνι μου 2 τυπαδες ντυμενοι στα μαυρα με μαυρα γυαλια. Brrr
kreach Δεκέμβριος 2, 2005 #6 Δεκέμβριος 2, 2005 Μια από τα ίδια Δεύτερη φορά ομολογώ ! Τα ψιλοέπεξα... μεχρι που το έψαξα στο Γούγλη Ελλάδα είναι !!! PIRACY RULEZ :smoke:
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 2, 2005 #7 Δεκέμβριος 2, 2005 Πάντως εγώ ένα ξέρω... Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται!!! :hehe:
Hydrus Δεκέμβριος 2, 2005 #8 Δεκέμβριος 2, 2005 Σε πιασαν στανταρ.Μεχρι την Κυριακη το αργοτερο θα ομολογεις δεμενος χειροποδαρα στην Interpol
nickstamat Δεκέμβριος 2, 2005 #9 Δεκέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Πάντως εγώ ένα ξέρω... Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται!!! :hehe: :hehe: :hehe:
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 2, 2005 #13 Δεκέμβριος 2, 2005 ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! Το ξεκάναμε το Thread!!! [/off topic]
satkok Δεκέμβριος 2, 2005 Author #14 Δεκέμβριος 2, 2005 εε ναι όντως άντε να πω και εγώ καμιά μ@μ@κί@ να πάει κατ ευθείαν στην καλή μας την τρυπούλα
Tsunami Δεκέμβριος 3, 2005 #15 Δεκέμβριος 3, 2005 Ωχ?Σου έτυχε και σένα?Μιλάς σοβαρά σου στείλανε το καταραμένο mail?Αυτό το μήνυμα είναι σαν την ταινία από το Ring.Να φανταστής της ξαδέρφηςμου της Μερόπης που της το στείλανε,σε μια βδομάδα...της κάηκε η μαρμελάδα....Μεγάλη κατάρα
spike83 Δεκέμβριος 4, 2005 #16 Δεκέμβριος 4, 2005 http://www.iland.net/γραφει τα εξης" Some I-Land customers have been receiving emails that appear to be from the FBI or the CIA. These emails contain an attachment and the attachment contains a virus. DO NOT OPEN THIS ATTACHMENT. It is never a good practice to open any attachment unless you are sure of the source. Below is an example of the email that is circulating.¨
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.