DarkSaga Δεκέμβριος 3, 2005 #41 Δεκέμβριος 3, 2005 εγω δεν έκραξα κανέναν παρεξηγήσατε δεν σχολιάσα τα λεφτά σχολίασα την δικαιολογία που δόθηκε για τα λεφτά και λοιπά "καλαμπούρια" για hobby ενοείται όποιου του κάνει πάει αλλά ρε συ αν παραδεχτώ οτι είναι καλά θα πέσετε όλοι,τότε πως θα ξεχωρίσει το σπινθηροβόλο πνεύμα μου??? Υ.Γ. δεν έκανα αίτηση για τη θέση,πλάκα κάνω
Psychokiller Δεκέμβριος 3, 2005 Author #42 Δεκέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller Ρε συνελθετε λιγο! δε φτανει που προσφερει δουλεια, και ζηταει ατομα απο το φορουμ, τον κραζετε και απο πανω? Σκεφτητε οτι μπορει να υπαρχουν ατομα που να το εψαχναν απο πριν... μην κρινεται παντα υποκειμενικα.... Πες τα ρε Τεο! Πες τα! Εσυ εισαι ο ανθρωπος μου! Οι αλλοι ειναι αχαριστοι ολοι!!! Αρχική απάντηση από DarkSaga εγω δεν έκραξα κανέναν παρεξηγήσατε δεν σχολιάσα τα λεφτά σχολίασα την δικαιολογία που δόθηκε για τα λεφτά και λοιπά "καλαμπούρια" για hobby ενοείται όποιου του κάνει πάει αλλά ρε συ αν παραδεχτώ οτι είναι καλά θα πέσετε όλοι,τότε πως θα ξεχωρίσει το σπινθηροβόλο πνεύμα μου??? Υ.Γ. δεν έκανα αίτηση για τη θέση,πλάκα κάνω Αστα αυτα, εκτος οτι εκανες αιτηση για την θεση με λαδωσες κιολας για να την παρεις.... Γι'αυτο τωρα τη θαβεις τη θεση για μην εχει μεγαλη προσελευση μπας και γλυτωσεις τα λαδια. Αλλα αυτα δεν περνανε!!! Αυτα που εταξες θα τα δοσεις αλλιως δεν εχει θεση!!!! :p:p:p:p
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.