Jump to content

Υπάρχει κανείς που θέλει να γίνει συντάκτης σε περιοδικό υπολογιστών?

Psychokiller

Recommended Posts

Α

Αν αυτο παει σε μενα θα χρειαστω μια διευκρινηση οσων αφορα στο τι εννοεις 'επιθυμιες' για να σου απαντησω. :)

Eννοω ποσοι θα δηλωσουν επιθυμια για τη δουλεια.

Ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι αρκετοι...

Εκτος αν πεσαμε σε καπιταλες...

Ο βασικος ειναι οντως μικρος...ομως αν σκεφτει κανεις τι δουλειες κανουν καποιοι για να παρουν αυτα τα χρηματα δεν ειναι και ασχημα για εναν που ασχολειται με το αντικειμενο και με τις γνωσεις που εχει απο δω μεσα. (theLab school)

Δεν μιλαω για ατομα που εχουν ηδη δουλειες με καλυτερο μισθο και την ψιλοσνομπαρουν....υπαρχουν και ανεργα παιδια..

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από SlotKiller

Γιαννη εσυ θα εισαι ο Αρχι-Συντακτης? :p

εχω μαθει οτι σε καποια φυλακια εχει και ιντερνετ οποτε θα μπορεις να κανεις distance-work! :upside:

Ναι ναι εγω θα ειμαι ο Εκδοτης δια αλληλογραφιας...

Αχ ας ειναι καλα η πατριδα.... Και ολοι αυτοι που δεκαρα για μενα δεν δινουν (Τρυπες)

Λειπεις και εσυ ρε τεο να σε χωσω να μου γραφεις κανα αρθρακι οσο θα λειπω... :innocent:

Αρχική απάντηση από mariosalice

Βρε σεις :mad:

Δουλειά προσφέρει ο άνθρωπος και πάτε να τον φάτε?

Εδώ τζάμπα γράφουμε για το κέφι μας μιας και μας αρέσει ...

και μας λένε να μας πληρώσουν κιόλας?

Είναι πολύ καλή ευκαιρία.

Όποιος ξεκινήσει τη δουλειά θα γίνει σύντομα παλιός και σεβαστός. :smoke:

Πες τα ρε Μαριε, ουτε στα κατεργα να τους εβαζα να σκαβουν... :D

Που πηγε η ανεργια στις μερες μας??? :wassat:

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Εγώ πειράζει που θέλω αλλά είμαι ανήλικο;;; :upside: Και χωρίς μισθό θα δεχόμουν πάντως... :p:P:P

ΥΓ: Εγώ πάντως θα γούσταρα άμα μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα mini έντυπο περιοδικό στο οποίο θα μπορούμε να γράφουμε όλοι απο εδώ μέσα... Χωρίς να είναι απαραίτητος ο μισθός φυσικά... ;)

Μακη δυστυχως δεν παιζει επειδη πρεπει να σε ασφαλισουν κτλ κτλ, εγω θα μεταφερω παντως την φιλοτιμη και ανιδιοτελη σου προταση ;) Αν και θα σου προτεινα να κοιταξεις να μπεις σε καμια σχολη τωρα και οταν μπεις και εισαι και πιο χαλαρος το ξαναβλεπουμε... ;) Γιατι τωρα με το σχολειο δεν νομιζω να προλαβαινεις να αναταποκριθεις στις αναγκες:flower:

Αρχική απάντηση από greekfragma

καλα πλακα κανεις τωρα?

εδω γραφουμε τσαμπα αλλα οχι 8ωρο.που την βλεπεις την πολυ καλη ευκαιρια δεν καταλαβαινω.

παλιος και σεβαστος?εχεις δει κατι παλικαρια σε τετοια περιοδικα τι κραξιμο τρωνε με αυτα που γραφουνε?

Για καποιον που εχει ελευθερο το συγκεκριμενο 8ωρο δεν το βρισκω τοσο ασχημη ιδεα, να κανει κατι που του αρεσει και να περνει και κανα φραγκο, εστω και αυτα τα ταπεινα...:kiss:

Οσων αφορα το κραξιμο, οταν γραφεις δημοσια ειναι λογικο να σε κρινει μεγαλυτερος αριθμος ατομων... Απο την αλλη ομως πιστευω οτι εαν εχεις κληση στον τομεα ειναι μια καλη ευκαιρια για δειξεις το ταλεντο σου στο ευρητερο κοινο. ;)

Αρχική απάντηση από Psychokiller [Σήμερα, στις 13:14]

Για καποιον που εχει ελευθερο το συγκεκριμενο 8ωρο δεν το βρισκω τοσο ασχημη ιδεα, να κανει κατι που του αρεσει και να περνει και κανα φραγκο, εστω και αυτα τα ταπεινα...:kiss:

Οσων αφορα το κραξιμο, οταν γραφεις δημοσια ειναι λογικο να σε κρινει μεγαλυτερος αριθμος ατομων... Απο την αλλη ομως πιστευω οτι εαν εχεις κληση στον τομεα ειναι μια καλη ευκαιρια για δειξεις το ταλεντο σου στο ευρητερο κοινο. ;)

Σε αυτό που λές έχεις απόλυτο δίκιο και εγώ μαζί σου.

Κύριε εγώ αυτά σου προσφέρω γουστάρεις? έχεις χρόνο για σκότωμα και γράφεις και την βρίσκεις? Έλα να βγάλεις 2 φράγκα...

Τώρα άν μερικοί νομίζουν οτι επειδή έχουν ένα πτυχίο ή δεν ξέρω τι πρέπει μόλις πιάσουν δουλειά να παίρνουν 2500ευρω το μήνα απλά θα πώ ένα LOOL;)

HELLO Ελλάντα here.. Do you copy?

Αρχική απάντηση από xrist22

Eννοω ποσοι θα δηλωσουν επιθυμια για τη δουλεια.

Ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι αρκετοι...

Εκτος αν πεσαμε σε καπιταλες...

Ο βασικος ειναι οντως μικρος...ομως αν σκεφτει κανεις τι δουλειες κανουν καποιοι για να παρουν αυτα τα χρηματα δεν ειναι και ασχημα για εναν που ασχολειται με το αντικειμενο και με τις γνωσεις που εχει απο δω μεσα. (theLab school)

Δεν μιλαω για ατομα που εχουν ηδη δουλειες με καλυτερο μισθο και την ψιλοσνομπαρουν....υπαρχουν και ανεργα παιδια..

Μπα καπιταλοκατασταση...:hehe: Δεν εχει την προσελευση που περιμενα αλλα ο αριθμος φτανει για να καλυψει τις αναγκες...

Αρχική απάντηση από NoDsl

Σε αυτό που λές έχεις απόλυτο δίκιο και εγώ μαζί σου.

Κύριε εγώ αυτά σου προσφέρω γουστάρεις? έχεις χρόνο για σκότωμα και γράφεις και την βρίσκεις? Έλα να βγάλεις 2 φράγκα...

Τώρα άν μερικοί νομίζουν οτι επειδεί έχουν ένα πτυχίο ή δεν ξέρω τι πρέπει μόλις πιάσουν δουλειά να παίρνουν 2500ευρω το μήνα απλά θα πώ ένα LOOL;)

Ωραια θα ηταν ομως ο πρωτος μισθος στους πτυχιουχους να ηταν εστω και τα μισα 1250 δεν θα με χαλαγανε καθολου... :weep:

Αρχική απάντηση από Psychokiller [Σήμερα, στις 13:32]

Ωραια θα ηταν ομως ο πρωτος μισθος στους πτυχιουχους να ηταν εστω και τα μισα 1250 δεν θα με χαλαγανε καθολου... :weep:

Μπά μην το ψάχνεις.. Και εγώ άν είχα ρόδες θα είμουν πατινι...:nerd:

Δεν υπάρχει λογική στις bussiness... Να λές καλά που τουλάχιστον δίνει ασφάλιση ;)

Τα περιοδικά ειναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για πρόσβαση σε τελευταίας γενιάς hardware. Aπό εκεί και πέρα, είναι μια δουλειά όπως όλες οι άλλες, που θέλει μεράκι και αγάπη... So simple!

Να τους χαρίζουμε μήπως κάθε οχτάωρο που μας αφήνουν να χαιδεύουμε τα καινούρια καλούδια?

ο όρος ευκαιρία και ο όρος δουλειά δεν πάνε μαζί.....

So FCKN Simple

θάνατος στα αφεντικά! :p

Πλακα πλακα οταν τελειωσει η ολη φαση (psyckokiller) μπορεις να μας πεις τον αριθμο μονο εκεινων που δηλωσαν την επιθυμια τους......!

Πιστευω παρα τις δυο σελιδες μινικραξιμο οτι ηταν καμποσοι ....

Προσωπικα αν ημουν αθηνα θα σου εστελνα πμ....αλλα anyway...

Κeep κραξινγκ!!

@Psychokiller: Πλάκα έκανα ρε! Μην πεις καταλάθως καμιά μαμακία και τραβιώμαστε μετά... :p

Τώρα σοβαρά, αν είμουν Αθήνα, είχα μόλις βγει απο σχολή και δεν έβρισκα άλλη δουλειά δεν θα με χάλαγε καθόλου!!! :D

Κι όταν θα πήγαινες στο Στρατό :snap:

θα δήλωνες "δημοσιογράφος" :computer:

και θα σε είχαν στα ώπα ώπα :rant:

μην τυχόν γράψεις τίποτα που να τους εκθέτει... :spell:

όπως τα λές Μαριε!!! πήγα στρατό έτσι.... χε χε χε.... και πέρασα ζωή και κότα!

Αρχική απάντηση από dimcar

Τα περιοδικά ειναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για πρόσβαση σε τελευταίας γενιάς hardware. Aπό εκεί και πέρα, είναι μια δουλειά όπως όλες οι άλλες, που θέλει μεράκι και αγάπη... So simple!

lol, εσύ καμιά θεσούλα?? ( ξέρεις για ανταγωνισμό ρε παιδί μου, δίνω π.χ. 700 :hehe: )

παιδιά, αυτές οι δουλειές είναι πιο πολύ hobby. αν γράφεις από ανάγκη την πάτησες;)

Σωτήρη Quiz Of The Day:

Ποιο Hobby σε θέλει καθημερινά για ένα 8ωρο,σου απαγορευει οτι δεν μπορείς να το εξασκήσεις όπου θες αλλα μόνο κάπου συγκεκριμενα?

hobby [hObi]

ουσ. χόμπι, ευχάριστο πάρεργο: do you have any hobbies? έχεις χόμπι; # (το πουλί:) δεντρογέρακας

Ρε saga, ο άνθρωπος έκανε μια πρόταση, θα μπορούσε να δίνει 100 θα μπορούσε να δίνει και 1000. Όποιος θέλει πάει, όποιος θέλει δεν πάει. Εσύ γιατί το πολεμάς τόσο?:unsure:

Απλά είναι μάλλον λάθος από άποψη λειτουργίας. Σε επίπεδο καθημερινής πρωινής εφημερίδας οπου δουλευα για 3 χρόνια (οποτε και βαρεθηκα) οι συντακτες δεν περνουσαν πάνω από 2-3 αντε 4 ώρες την ημέρα στα γραφεία... Όσον αφορά τα χρήματα είναι αυτά που προβλέπονται από τη συλλογική σύμβαση εργασίας για πρώτος μισθός συντάκτη.

@ΝTG

Εαν δεν εχουν προβλημα τα παιδια (που δεν νομιζω) θα σας πω το συνολο τους,

[αστιακι]οπως και ποιοι πηραν τους τιτλους star hellas, miss τουρισμος κτλ, οταν τελειωσει ο διαγωνισμος :D

Αν και νομιζω οτι θα το παιξει ο Αnt1 επαναληψη καποια Κυριακη... [/αστιακι] :p

@Makis Hourdakis

Μακη δεν ακουω τιποτα λοιπον εκανες μια προσφωρα και εγινε αποδεκτη. Απο δευτερα θα σου στελνω τα θεματα και θελω να μου γραφεις περιπου 20 σελιδες την μερα. Τις καθημερινες εννοητε γιατι τα Σ/Κ που θα εχεις χρονο θα γραφεις απο 80 και πανω. :p

@mariosalice & dimcar

Μου βαζετε ιδεες!!!! και ειναι και να παω στρατο φετος :D

@DarkSaga

Δεν ειναι τοσο μιζερα τα πραγματα οπως τα παρουσιαζεις... (καλα δεν ειναι και χλιδη) Πιο πολυ σαν αυτο που λεει ο feanorian82 ειναι η κατασταση...

@bleo8onhs

Ευχριστω για την υποστηριξη :)

@feanorian82

Δεν το ηξερα αυτο: "πρώτος μισθός συντάκτη" και τους ειχα και για κουβαρνταδες... :mad:

Αρχική απάντηση από bleo8onhs

Ρε saga, ο άνθρωπος έκανε μια πρόταση, θα μπορούσε να δίνει 100€ θα μπορούσε να δίνει και 1000€. Όποιος θέλει πάει, όποιος θέλει δεν πάει. Εσύ γιατί το πολεμάς τόσο?:unsure:

Ισως αμα εδιναν 1500-2000 να πηγαινε.....

Τωρα με 640 .......!?!?!?!?!!?!

Ρε συνελθετε λιγο! δε φτανει που προσφερει δουλεια, και ζηταει ατομα απο το φορουμ, τον κραζετε και απο πανω?

Σκεφτητε οτι μπορει να υπαρχουν ατομα που να το εψαχναν απο πριν... μην κρινεται παντα υποκειμενικα....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.