Jump to content

ACCUPOWER 1000VA

unstoppable

Recommended Posts

Aπό πλευράς τιμής-απόδοσης καλό φαίνεται, αλλά για κάποιο περίεργο λόγο δεν το προτίμησα όταν πέρυσι το χειμώνα έψαχνα ups. Αν θυμάμαι καλά, το είχε και το eshop και κάποια άλλα και ανέφεραν στα specs θόρυβο 45db, το οποίο νομίζω είναι ψιλοτραγικό...

στα ίδια λεφτά είναι και το mge nova 1100 (το οποίο είναι και "μάρκα").

βέβαια και αυτό θορυβώδες, αν και ο jax7480 το είχε κάνει αθόρυβο βάζοντας 8άρι αντί για 6άρι.

.....καλο ειναι το Nova...αλλα ρε συ δεν εχει τπτ για συνδεση με το pc.. :( .... εγω θα σου πρωτεινα παντως Mustek Powermust 1000VA USB ...all the way... ειναι πολυ καλο και αθορυβο....;)

όχι κι αθορυβο...οι περισσότεροι που το έχουν πασχίζουν να το κάνουν να βουλώσει...προσωπικά, αν κι έχω το 1000άρι μουστεκ, λέω να πάρω το 800άρι που δεν έχει ανεμιστήρα για να το έχω στο υπνοδωμάτιο...το άλλο, όλο και κάπου θα χρησιμέψει...

Αρχική απάντηση από mortisboy

.....καλο ειναι το Nova...αλλα ρε συ δεν εχει τπτ για συνδεση με το pc.. :( .... εγω θα σου πρωτεινα παντως Mustek Powermust 1000VA USB ...all the way... ειναι πολυ καλο και αθορυβο....;)

προσωπικά το έχω στο router μου (το 600άρι το nova) και δε με ενδιαφέρει να μου δείχνει αν θα πέσει, το θέμα είναι να μην πέσει. το 600άρι το πήρα με βασικό κριτήριο το ότι δεν είχε ανεμιστήρα.

• 2 weeks later...

ACCUPOWER 1000VA

εχω το συγκεκριμενο

καλο και το λογισμικο του που πρεπει να το κατεβασεις απο εδω http://www.ups-software-download.com/winpower/windows.htm

αλλα θα τρελανει ο θορυβος του

πολυ βογκαει ρε παιδια

και μια ερωτηση

αν απομωνοσουμε το ανεμιστηρακι του τι θα γινει; τοσο πολυ καιγεται;

Λογικά χωρίς το ανεμιστηράκι δεν θα λειτουργει...δικλείδα ασφαλείας κατά της υπερθέρμανσης...

...τα ίδια ισχύουν και για το Mustek...

...βασικός παράγων πλέον στην αγορά ups είναι ο παραγόμενος θόρυβος...μακάρι στα χαρακτηριστικά τα διάφορα καταστήματα να περιλάμβαναν και σχετική αναφορά...και ακόμα καλύτερα να κατασκευάζονταν ups με μέλημα την ησυχία...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.