unstoppable Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2005 Ξερει κανεις τιποτα για αυτο το UPS???http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=835&Nav_Section_Id=11&Catalog_Id=1&Product_Id=250215&Merchant_Id=1&sts_cid=3
Sbeetle Δεκέμβριος 2, 2005 #2 Δεκέμβριος 2, 2005 Aπό πλευράς τιμής-απόδοσης καλό φαίνεται, αλλά για κάποιο περίεργο λόγο δεν το προτίμησα όταν πέρυσι το χειμώνα έψαχνα ups. Αν θυμάμαι καλά, το είχε και το eshop και κάποια άλλα και ανέφεραν στα specs θόρυβο 45db, το οποίο νομίζω είναι ψιλοτραγικό...
sotiris Δεκέμβριος 2, 2005 #3 Δεκέμβριος 2, 2005 στα ίδια λεφτά είναι και το mge nova 1100 (το οποίο είναι και "μάρκα"). βέβαια και αυτό θορυβώδες, αν και ο jax7480 το είχε κάνει αθόρυβο βάζοντας 8άρι αντί για 6άρι.
mortisboy Δεκέμβριος 2, 2005 #4 Δεκέμβριος 2, 2005 .....καλο ειναι το Nova...αλλα ρε συ δεν εχει τπτ για συνδεση με το pc.. .... εγω θα σου πρωτεινα παντως Mustek Powermust 1000VA USB ...all the way... ειναι πολυ καλο και αθορυβο....
vgiozo Δεκέμβριος 2, 2005 #5 Δεκέμβριος 2, 2005 όχι κι αθορυβο...οι περισσότεροι που το έχουν πασχίζουν να το κάνουν να βουλώσει...προσωπικά, αν κι έχω το 1000άρι μουστεκ, λέω να πάρω το 800άρι που δεν έχει ανεμιστήρα για να το έχω στο υπνοδωμάτιο...το άλλο, όλο και κάπου θα χρησιμέψει...
sotiris Δεκέμβριος 3, 2005 #6 Δεκέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από mortisboy .....καλο ειναι το Nova...αλλα ρε συ δεν εχει τπτ για συνδεση με το pc.. .... εγω θα σου πρωτεινα παντως Mustek Powermust 1000VA USB ...all the way... ειναι πολυ καλο και αθορυβο.... προσωπικά το έχω στο router μου (το 600άρι το nova) και δε με ενδιαφέρει να μου δείχνει αν θα πέσει, το θέμα είναι να μην πέσει. το 600άρι το πήρα με βασικό κριτήριο το ότι δεν είχε ανεμιστήρα.
sakisf1gr Δεκέμβριος 18, 2005 #7 Δεκέμβριος 18, 2005 ACCUPOWER 1000VAεχω το συγκεκριμενο καλο και το λογισμικο του που πρεπει να το κατεβασεις απο εδω http://www.ups-software-download.com/winpower/windows.htmαλλα θα τρελανει ο θορυβος του πολυ βογκαει ρε παιδιακαι μια ερωτηση αν απομωνοσουμε το ανεμιστηρακι του τι θα γινει; τοσο πολυ καιγεται;
vgiozo Δεκέμβριος 18, 2005 #8 Δεκέμβριος 18, 2005 Λογικά χωρίς το ανεμιστηράκι δεν θα λειτουργει...δικλείδα ασφαλείας κατά της υπερθέρμανσης......τα ίδια ισχύουν και για το Mustek......βασικός παράγων πλέον στην αγορά ups είναι ο παραγόμενος θόρυβος...μακάρι στα χαρακτηριστικά τα διάφορα καταστήματα να περιλάμβαναν και σχετική αναφορά...και ακόμα καλύτερα να κατασκευάζονταν ups με μέλημα την ησυχία...
unstoppable Δεκέμβριος 18, 2005 Author #9 Δεκέμβριος 18, 2005 sakisf1gr ξερεις διαστασεις για το ανεμιστηρακι του, μηπως μπορουμε να το αλλαξουμε ευκολα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.