Jump to content

Αγορα καρτας γραφικων-ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΡΑ

vazelos

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από FLO [Χθες, στις 23:35]

Aπο τη στιγμη που περισσοτερες καρτες ειναι ιδιες με τις reference της nvidia οι διαφορες αναμεσα στις υλοποιησεις ειναι πολυ λιγες και αυτες κυριως αφορουν το cooler και τις μνημες,

Αρα για μενα αξιζει να παρεις την πιο φτηνη που θα βρεις , μηλωντας παντα σε λογικα πλαισια.

Υ.Γ Υπαρχουν ομως και εξαιρεσεις.

Αυτη ειναι μεσα στις εξαιρεσεις ή οχι?

• 1 month later...

Επαναφερω το θεμα για να ρωτησω κατι...

Εχω ηδη παραγγλει απο το ΠΛΑΙΣΙΟ (υπαρχει λογος που δεν μπορω να παρω απο αλλου) μια Assus 7800gtx.To προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει και δεν μπορει και κανενας να μου πει ποτε ερχεται...Οι λυσεις ειναι 3.

1. περιμεεεεεεεεεεεεεενω

2. παιρνω Albatron 7800gtx

3. παιρνω Gecube X1800XT 512

Να πω οτι δεν με ενδιαφερει η διαφορα τιμης Albatron-Gecube...

Ακουω προτασεις.....

Να πω εγω κατι σχετικο με τις μαρκες και την εγγυηση.Καθως κοιταζα μια XFX 7800gt ειδα οτι εχει 1 χρονο εγγυηση και η prolink(pixelview) 7800gt ειχε 2 χρονια.δεν ξερω αν τα ελεγε σωστα το online shop αλλα αν ειναι ετσι prolink με τα μπουνια.

http://www.e-acorn.gr/view_product.php?productid=3627&idcat=8&idsubcat=10&idsubsubcat=52

http://my-shop.ath.cx/eshop/catalog/product_info.php?products_id=13525

Αρχική απάντηση από vazelos [Χθες, στις 21:06]

Επαναφερω το θεμα για να ρωτησω κατι...

Εχω ηδη παραγγλει απο το ΠΛΑΙΣΙΟ (υπαρχει λογος που δεν μπορω να παρω απο αλλου) μια Assus 7800gtx.To προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει και δεν μπορει και κανενας να μου πει ποτε ερχεται...Οι λυσεις ειναι 3.

1. περιμεεεεεεεεεεεεεενω

2. παιρνω Albatron 7800gtx

3. παιρνω Gecube X1800XT 512

Να πω οτι δεν με ενδιαφερει η διαφορα τιμης Albatron-Gecube...

Ακουω προτασεις.....

Κοιτα αν ειναι να συγκρινουμε τις επιλογες 2 και 3,τοτε πιστευω οτι καλυτερα ειναι να πας στην 3..τα φιλτρα της ati δεν τα πιανει με τιποτα η nvidia ακομη!Eπισης η μια εχει 256 κι αλλη 512 ΜΒ μνημη,οποτε δεν τιθεται συγκριση!

Αρχική απάντηση από Sbeetle

@vazelos: δηλαδή μια 7800GT με λιγότερα ίσως από 350 ευρώ είναι άσχημη;

Ποιος ειπε οτι ειναι ασχημη???

Πολυ καλη ειναι, αλλα αυτες που συζηταμε ειναι καλυτερες!!!!!

Ρε παιδια για τις Albatron τι γνωμη εχετε???Ενταξει το τσιπακι σε ολες τις gtx ειναι το ιδιο αλλα 500Ε και Albatron δεν μου καθεται καλα...

Οσο για την X1800XT 512ΜΒ δεν βλεπω να την επιλεγουν πολυ, ακομα και σε σχεση με τις gtx 256ΜΒ (για 512ΜΒ δεν το συζηταμε) παρολο που οι ΧΤ ειναι 512ΜΒ και τα χαρακτηριστηκα τους ειναι τρομερα...Γιατι αυτο???

Αρχική απάντηση από deadlock7 [Σήμερα, στις 01:47]

Κοιτα αν ειναι να συγκρινουμε τις επιλογες 2 και 3,τοτε πιστευω οτι καλυτερα ειναι να πας στην 3..τα φιλτρα της ati δεν τα πιανει με τιποτα η nvidia ακομη!Eπισης η μια εχει 256 κι αλλη 512 ΜΒ μνημη,οποτε δεν τιθεται συγκριση!

Μη λες μεγαλα λογια γιατι εχω δοκιμασει και τις δυο και διαφορα στα φιλτρα δεν ειδα, μη σου πω οτι στην nvidia ειχα καθαροτερη εικονα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.