Jump to content

Tι παιζει με το TCase Μax ?

SLN

Recommended Posts

Γινεται πολυς ντορος για το προγραμματακι που σου δειχνει τα thermal specs του επεξεργαστη σου.

Απο οτι εχω διαβασει οσο "καλυτερη" ποιοτητα κατασκευης, τοσο λιγοτερα ηλεκτρονια χανονται σε θερμοτητα, για τοσο χαμηλοτερη θερμοκρασια ειναι rated (αρα "αντεχει") ο επεξεργαστης, τοσο χαμηλοτερο oc σηκωνει (το τελευταιο ειναι στατιστικο απο τους χρηστες).

Το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ χαμηλο το "ταβανι" στους 49 βαθμους για διπυρηνο... Με νερο τους πιανει για πλακα σε load με 1.525volt. Λετε να παιζει κανα σεναριο και να ζοριζεται ?? Ε δεν νομιζω να τον παρω στο χερι αλλα απλα ειπα να ρωτησω αν εχετε ακουσει κατι ή αν το εχετε ψαξει περισσοτερο απο μενα.

post-1498-1416072321,0168_thumb.jpg

καλα το πηγαινες στην αρχη αλλα νομιζω οσο ψηλοτερα ειναι το συγκεκριμενο νουμερο τοσο το καλυτερο για τo oc (νομιζω αναφερεις το αναποδο)!!Ελπιζω να μην κανω λαθος..

Κατι πιο χειροπιαστο δεν εχω να πω.....

ασχετο αλλα που τερματιζει το cpu σου ..να υποθεσω στα 2750-2850 για ολιγα bench?

Το ιδιο λεμε

Οσο υψηλοτερη η temp τοσο το καλυτερο για το oc...

Tην σειρα αυτη την διαβασα αν δεν κανω λαθος στο XS. Αν το καλοσκεφτεις εχει λιγη λογικη. Αμα πολυ φορτιο χανεται (σε θερμοτητα) λογω tunneling ή κι εγω δεν ξερω τι, τοσο υψηλοτερο θα ειναι αυτο το νουμερο-rating.

Το θεμα ειναι αυτο το νουμερο ποση σχεση εχει με την ευρυθμη λειτουργια και την... μακροημερευση του oced επεξεργαστη??

ναι οκ .....λαθος μου

για καποιον περιεργο λογο δεν καταλαβα καλα τι εννοουσες στις 12 αλλα πλεον στις 5(περιπου) ειδα .......

Ιδου και η προταση που με μπερδεψε ...(με τα bold)

Αρχική απάντηση από SLN

Απο οτι εχω διαβασει οσο "καλυτερη" ποιοτητα κατασκευης, τοσο λιγοτερα ηλεκτρονια χανονται σε θερμοτητα, για τοσο χαμηλοτερη θερμοκρασια ειναι rated (αρα "αντεχει") ο επεξεργαστης, τοσο χαμηλοτερο oc σηκωνει (το τελευταιο ειναι στατιστικο απο τους χρηστες).

Για την ιστορια αν και δεν παιζω στην ιδια κατηγορια ωντας μονοπυρηνος εχω 57C

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 04:50]

ναι οκ .....λαθος μου

για καποιον περιεργο λογο δεν καταλαβα καλα τι εννοουσες στις 12 αλλα πλεον στις 5(περιπου) ειδα .......

Ιδου και η προταση που με μπερδεψε ...(με τα bold)

[spc]Επρεπε να το διαβασεις με βαση τα σημεια στιξης...

τοσο χαμηλοτερη θερμοκρασια ειναι rated (αρα "αντεχει") ο επεξεργαστης, (ΚΟΜΜΑ) τοσο χαμηλοτερο oc σηκωνει ... [/spc] :p

Τεσπα...

Λεει κατι σοβαρο η ενδειξη ή ειναι απλα διακοσμητικο??

Αρχική απάντηση από SLN

Τεσπα...

Λεει κατι σοβαρο η ενδειξη ή ειναι απλα διακοσμητικο??

περα απο την στατιστικη σημασια που εχει παρει απο τους χρηστες .......δεν ξερω κατι αλλο πιο χρησιμο!(Ουτε και λιγοτερο χρησιμο βεβαια ξερω:p)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.