Jump to content

Επιδόσεις 6800Ultra με 200�?

tristeno1416003162

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από tristeno

:clap:

Ρε και εγώ το βρήκα αν κοιτάξεις την ίδια ώρα έγινε πόστ!!!Θέλω και γω παλάμες!

Αρχική απάντηση από tristeno

Bench με καινούργιους drivers προσεχώς

Και θα παίζει καλά?

Εδώ κάμποσα χρόνια η ΑΤΙ δεν έχει βγάλει ακόμη σοϊκούς οδηγούς για το opengl ,θα έρθει η S3 στα καλά καθούμενα να τα έχει μαστορέμεναι όλα???

Ασε τα 3d κτλ και βάλε ένα fear για του λόγου το αληθές.....:blink: :blink:

Χμμμ μαλλον αυτο θυμηζει λιγακι ενα παλιο τραγουδι που ελεγε "θα πουλησω το ρολοι και θα παρω κομπολοι"........

Δεν πεταω την σκούφια μου για τιποτα πια , τα εχουμε ολα , και παλι ψαχνομαστε..

Τα δικα μου φραγκα τα εδωσα στην Nvidia, μετα απο μερικα χρονια βλεπουμε παλι ..

Καληνύχτα πουλάκια μου :) :flower:

Με αυτά που διαβάζω σαν μια υπερχονισμένη στις μνήμες 6600ΓΤ μου κανει.

Μιας και με μνημες στα 1300 και πυρήνα στα 550 περίπου η 6600ΓΤ βγάζει σίγουρα πάνω απο 7000 σε SLi. Απότι λέει στο σιτε η καλύτερη έκδοση θα έχει 1400ΜΗΖ DDR3.

8 pipes? 128 bit bus? που ναι η διαφορα? Ισως αμα έχει τπτ optimizations να αντέχει καλύτερα ΑΑ ΑF

Ελπίζω να αξίζει πραγματικά και να μην καταλήξει σαν τα παλιά τις chip. Στους δύο ο τρίτος χωρεί στις GPU

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.