Jump to content

χάλασε ο 3000+?

ergotelis

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,βάζω τον 3000+ winnie 939 σε ένα άλλο motherboard της Asrock,δε παίζει.Toν ξαναβάζω στο δικό μου πάλι το ίδιο.Βάζω το opteroni ,παίζει μόνο στο δικό μου και μπουτάρει κανονικά....Τι παίζει?Μνήμες,κάρτα γραφικών,psu,hdd φαίνονται όλα οκ.Ισως το opteroni για να παίξει στο asrock να θέλει άλλο bios ,στέκει?To asrock είναι το 939dual sata 2

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.528339

O άλλος τι να παθε?Το error test της ΜΣΙ που έχει με τα λαμπάκια βγάζει λάθος στον memory controller! :blink:

ΝΑι αλλά στο σύστημα που δεν έπαιζε μετά την επανατοποθέτηση έπαιζε για 7 μήνες?Τι στο καλό,μια μέρα έλειψε από τη θέση του ύστερα από 7 μήνες και δεν άντεξε το χωρισμό? :cry: :cry: :cry: :cry:

Δηλαδή πάει για rma...Μυστήρια πράγματα....

Τον δοκίμασα και σε σύστημα με άλλα πράματα πάνω του αλλά πάλι τα ίδια..

Αρχική απάντηση από Athens2004

---->Η συμπτωση . <--- που λέμε .

Εκτός και αν φορουσες μαλλινη μπλουζα οταν τον εβγαλες απο το μομπο ....

Ρε σοβαρά το λες αυτό?Συμβαίνει?Δηλαδή και καλά κάτι με μετακίνηση φορτίων ή αλλιώς το φαινόμενο της ηλεκτρομετανάστευσης που κάνει τους επεξεργαστές τέζα ε?Γιατί τα μάλλινα κρατάνε φορτίο έτσι δεν είναι....?

Κάτσε να δω τι περιεκτικότητα έχει η μπλούζα μου...Νομίζω πάντως πως ήταν βαμβακερή!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.