Rayden Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2005 Πριν από λίγο καιρό, είχα ρωτήσει που μπορώ να πάρω μελάνια ιμιτασιόν για ΗΡ. Κατέληξα τελικά στο Πλαίσιο, απ' όπου πήρα ένα @Work. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ μελάνι! Εκτός της σαφώς μειωμένης ποιότητας (που στην τελική δε μ' ένοιαζε τόσο πολύ) το μελάνι τελείωσε με όχι παραπάνω από 30 έγχρωμες εκτυπώσεις!!! Και μη φαντάζεστε τίποτα photo glossy και best quality κλπ! Μιλάμε για fast draft ή normal στην καλύτερη!!! Τέσπα, αφού δοκίμασα και έχασα, λέω τώρα να ξαναδοκιμάσω με το γέμισμα. Όχι όμως να τα γεμίσω μόνος μου (ευτό το έχω δοκιμάσει με κακά αποτελέσματα)! Θα ήθελα αν κάποιος ξέρει να μου προτείνει ένα κατάστημα που αναγομώνει μελάνια ΗΡ, κατά προτίμηση στο κέντρο. Επαναλαμβάνω ΔΕΝ θέλω κιτ για να τα γεμίζω μόνος μου! Ας είναι λίγο πιο ακριβό, θα είναι σίγουρα φτηνότερο από καινούργιο μελάνι και - το σημαντικότερο - ελπίζω να έχει μια λογική διάρκεια! Να σημειώσω ότι το προηγούμενο -επίσης ιμιτασιόν- μελάνι μάρκας ΚΜΡ από Cosmodata είχε κρατήσει τουλάχιστον τριπλάσιο χρόνο!!! :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Δεκέμβριος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 Eγώ παίρνω γεμίσματα από την ECOTYPE και τα γεμίζω μόνος μου με σύριγγα 10Ε το έγχρωμο και 10Ε το μαύρο τρία γεμίσματα το καθένα εγγύηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Δεκέμβριος 2, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 Ποιον εκτυπωτή έχεις? Τα μελάνια έχουν μέσα σφουγγαράκια ή την περίφημη "φούσκα"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 Πολλά καταστήματα φίλε .Εγώ ξεκίνησα από το Ιδανικό στη Στουρνάρη και κατέληξα σε αυτό www.inkline.gr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 2, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από helloween [Σήμερα, στις 00:11] Eγώ παίρνω γεμίσματα από την ECOTYPE και τα γεμίζω μόνος μου με σύριγγα 10Ε το έγχρωμο και 10Ε το μαύρο τρία γεμίσματα το καθένα εγγύηση πραγματικα η καλυτερη και πιο οικονομικη λυση.... κι εγω την ιδια διαδικασια ακολουθω σε hp με σφουγγαρακια στα cartridges απλα μετα απο καμια 10αρια γεμισματα παιρνω και ενα γνησιο για καινουριο gartridge>σφουγγαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Δεκέμβριος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2005 κοίτα και εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.