Jump to content

GEIL GLX1GB3200DC ULTRA X 1024MB

stratos1978

Recommended Posts

Παιδες το νεο μου "αποκτημα" λεγεται GEIL GLX1GB3200DC ULTRA X 1024MB και θελω να μου πειτε ( γιατι ειμαι λιγοοοοο μπουφ.... στον AMD μου ) τα timing που θα βαλω στην μητρικη για να "εργαστουν" οι μνημουλες με την DFI μου ( της υπογραφης μου ) καλα...;) ;)

directron_1875_82286273

Thanx προκαταβολικα.....:D

• 2 weeks later...

ψάξε για new bh5 threads

βάλε για αρχή ένα 3 στο cl να δεις ότι δεν παίζει καν το μηχανημα εκεί και να εισαι σιγουρός πλεον οτι ειναι new bh5

έπειτα θα παίζεις με σφιχτά timmings 2-2-2-5

με σταδιακά αυξανόμενη συχνότητα και τάση

Δοκιμασα CL 3 και "τρελαθηκε" η DFI ... ουτε να το ξανακανω δεν σκεφτομαι.... Αρα ειναι BH-5 ...παει αυτο το γνωρισαμε.... default ειναι στα 2-2-2-5 και ρευμα τους δινω 2.8 ...απο εκει και περα τι αλλο πρεπει να κανω ....?

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από stratos1978 [Σήμερα, στις 15:46]

...καθαροαιμες BH5...

Οι δικές μου είναι μιγάδικες . Δηλδ. δουλευουν με timmings 2-2-2-5 ... αλλά πάνε 300!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ο πατέρας ήταν tccd [οικογένεια Samsung] η μάνα bh5 [οικ.winbond] .. ο καλύτερος συνδιασμός..

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 15:51]

Οι δικές μου είναι μιγάδικες . Δηλδ. δουλευουν με timmings 2-2-2-5 ... αλλά πάνε 300!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ο πατέρας ήταν tccd [οικογένεια Samsung] η μάνα bh5 [οικ.winbond] .. ο καλύτερος συνδιασμός..

300 Με τι timings?

Αρχική απάντηση από Athens2004

την ωρα που ο πατερας tccd "απαυτωνε" την μανα winbond ......ο μπαμπας winbond

για να παρει εκδικηση πηγε και "απαυτωσε" την μανα tccd .....απο τοτε βγηκαν κατι μουλικα που δεν ακουν στο ρευμα ,δουλευουν χαμηλα (220 αντε 240μαχ ) και με χαλια timmings...:D:D:D:D:D

σορρυ δεν κρατηθηκα.....:)

ρε strato αυτα ειναι με tccd!

...............

Κατα παντων υπευθυνων....

εχουν πεσει στην αντιληψη σας μνημακια που να δουλευεουν με 2.5-3-3-7 και σχετικα σφιχτα ολα τα υπλοιπα (μην ειμαστε και πλεονεκτες αλλα οχι και τερμα χαλαρα) στα 290Μηζ???

Mιλαμε παντα για 2χ512!

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 22:48]

ρε strato αυτα ειναι με tccd!

...............

Κατα παντων υπευθυνων....

εχουν πεσει στην αντιληψη σας μνημακια που να δουλευεουν με 2.5-3-3-7 και σχετικα σφιχτα ολα τα υπλοιπα (μην ειμαστε και πλεονεκτες αλλα οχι και τερμα χαλαρα) στα 290Μηζ???

Mιλαμε παντα για 2χ512!

Ασε με να σου απαντησω μεχρι την Παρασκευη ....μαλλον θα πεσουν στα χερια μου 2 dimmακια ....χμμμμ "ψιλοκαλα" θα ελεγα....;) ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.