Kokolikos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2005 Παιδιά σκέφτομαι να κάνω μια ψιλοαναβάθμηση σε AMD 64 μαζί με μητρική αυτό το καιρό για να γιορτάσουμε πανηγυρικά το νέο έτος έχετε να κάνετε καμιά καλή πρόταση;:whistle2: Σκέφτομαι κάτι σε : ΑMD Athol 64 3500 Ή ΑMD Athol 64 3800 Έχω μια κάρτα γραφικών 6800 που είναι σε GAP slot και 2 Dimmakia Ram PC2700 333MHz που θα ήθελα άμα είναι να τα κρατήσω για να μην μπω σε περιττά έξοδα. Περίπου μέχρι 600 ευροπουλα το πολύ :hmm: Σχετικά με μητρική κάρτα μπορεί κάποιος να προτείνει κάτι ή γενικώς ένα πακέτο? :fight: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Δεκέμβριος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 Aμα δίνεις έως και 600 τότε οπωσδήποτε έναν Χ2 3800+ με 339. Αν θες πιο φθηνά, μπορείς ακόμα να βρεις κάποιον Venice 3000+ ή 3200+ στα 130~165 καινούριο.Για μητρική δυσκολεύουν κάπως τα πράγματα λόγω της AGP.Πιθανές επιλογές:1) Asus A8V /Deluxe (VIA K8T800pro)2) MSI K8T Neo2 F/IR (VIA K8T800pro)3) ASRock 939DUAL-SATA2 (ULi M1695 - AGP και PCIe)4) Gigabyte GA-K8NSC (nForce3 250)5) MSI K8N NEO2-FX (nForce3 250)Αυτές που ξέρω με 939 και AGP με τυχαία σειρά. Αλλάζουν τα επίπεδα εξοπλισμού ανάλογα το μοντέλο οπότε διαλέγεις και παίρνεις. Προσωπικά, θα προτιμούσα την MSI K8T FIR λόγω εξοπλισμού και VIA ή την ASROCK λόγω ευελιξίας, αν και με χαλάνε οι λίγες PCI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Δεκέμβριος 1, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 socket 939 + agp = EQS A53K9-ALF http://www.eqscomputers.com/products/mobo/motherboard.php?model=A53K9-ALFειναι η πολλοστη φορα που το κανεις.... ποσες φορες πρεπει να πουμε οτι η διαφημηση με αυτον τον τροπο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.... υπαρχουν και τα πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 γιατι δεν σκεφτεσαι να πουλησεις την καρτα και να παρεις κατι αντιστοιχο σε pcie??Στα 600 παιρνεις διπυρηνο μητρικη δφι.asus,gigabyte,msi,abit με nforce4 (oποια μαρκα σου αρεσει).ΜΕχρι τωρα το συνολο βγαινει 330+130(μεγιστο μιας και υπαρχει και με 100)=460.Σου περισσευουν 140 και με τα λεφτα της 6800 πας τουλαχιστον 250(παραπανω δλδ αλλα λεμε τωρα).Εκει παιρνεις μια 6800GS και με 280 παιρνεις 6800GT.Γιατι να περιοριστεις σε καποια μητρικη παλιοτερης τεχνολογιας...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Δεκέμβριος 1, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 Για να δώσει τώρα την 6800 θα πρέπει να την σκοτώσει.Αν δεν ενδιαφέρει κάποιον το SLI, το nForce4 δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο. Αν κάποιος θελήσει SATA2 μπορεί εύκολα να το έχει μέσω ενός SATA2 controller σε PCI μιας και θα έχει αρκετά slots. Οι παραπάνω μητρικές άλλωστε προσφέρονται πλέον σε πολύ καλές τιμές χωρίς να υστερούν ουσιαστικά σε κάτι. ’σε που η ASRock δέχεται AGP και PCIe αλλά και επεξεργαστές M2 με την add-on κάρτα που δίνει η ASROCK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Δεκέμβριος 1, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 Προς ΝTG:Βασικά το θέμα είναι πως άμα δώσω την 6800 θα τη σφάξω στα σίγουρα όπως λέει και ο JimmyFox γιατί αλλιώς δε γίνεται. Απο την άλλη δεν θέλω να μπώ σε πολύ βαθία νερά ακόμα. Απο την άλλη σκέψου απλά οτι για τη Gigabyte GA-K8NSC (nForce3 250) θέλω περίπου 86.23 Euro. άμα τη φέρω απο αγγλία και 339 Euro για τον AMD Χ2 3800+ οπότε αμα τα βάλεις κάτω είναι σύνολο 425 Euro που βγαίνει αρκετά οικονομικό ε???Τώρα για την τιμή αυτής της μητρικής στην αθήνα δε ξέρω θα το ψάξω ’μα γνωρίζει κανείς ας μας το πείThanks :fight: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Δεκέμβριος 1, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 Τις παραπάνω μητρικές μπορείς να τις βρεις σχεδόν όλες στο e-shop.gr ή ψάξε και στο skroutz.gr για τις καλύτερες τιμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 1, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 αν ελεγες μονο οτι δεν προκειται να αλλαξεις καρτα τοτε οκ αλλα απο την στιγμη που σκεφτεσαι να δωσεις 600 (το ανεφερες το ποσο) γιατι οχι ..Ασε που υπαρχουν ατομα που ψανχουν 6800GT η ψιλοσπαστηκαν που δεν βγαινει x1800 σε agp (εδω ειμαστε και οι δυο και τα διαβαζουμε) οποτε δεν βλεπω το λογο να μην πουληθει η καρτα!Θεωρω λογικο 150-200 αναλογα με το ποσο επειγεται ο αλλος να βρει καλη καρτα .....anyway...Eννοειται οτι θα χασει βεβαια λεφτα δεν λεω .....δεν μιλαμε για επενδυση εξαλλου!Αλλα στη θεση του (εγω) θα εβαζα αγγελια αν εφευγε σε νορμαλ λεφτα την εδιωχνα για κατι καινουργιο αλλιως θα την παντρευομουν(οχι οτι ειναι κακη ....συζυγος) και θα πηγαινα σε νφορσε3αυτα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jobous Δεκέμβριος 1, 2005 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από JimmyFox [Σήμερα, στις 09:22] Για να δώσει τώρα την 6800 θα πρέπει να την σκοτώσει.Αν δεν ενδιαφέρει κάποιον το SLI, το nForce4 δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο. Αν κάποιος θελήσει SATA2 μπορεί εύκολα να το έχει μέσω ενός SATA2 controller σε PCI μιας και θα έχει αρκετά slots. Οι παραπάνω μητρικές άλλωστε προσφέρονται πλέον σε πολύ καλές τιμές χωρίς να υστερούν ουσιαστικά σε κάτι. ’σε που η ASRock δέχεται AGP και PCIe αλλά και επεξεργαστές M2 με την add-on κάρτα που δίνει η ASROCK. Που αναφέρει για την κάρτα add-on ? Στο site της εταιρείας ?Αν μπορείς να γράψεις το link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Δεκέμβριος 1, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 http://www.asrock.com/product/product_939Dual-SATA2.htm:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Δεκέμβριος 5, 2005 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2005 Παντως αν θελεις μπορω να σου αλλαξω την 6800 που εχεις σε AGP με μια Leadtek 6800GT σε PCI-express χωρις διαφορα χρηματων. Ετσι μπορεις να παρεις οτι μητρικη θελεις και στο μελλον να αναβαθμησεις την καρτα γραφικων σου ποιο ευκολα. Εγω τωρα εχω την 7800GTX και η 6800GT καθετε. Την Agp καρτα την θελω για τον αδελφο μου που δεν θελει να αλλαξει το συστημα του και εχει σχετικα αδυνατη καρτα γραφικων (9700pro). Aν σε ενδιαφερει στειλε μου pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.