jpcupra Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2005 κοντευω να τρελαθω ρε παιδακια!!!πριν λιγο τοποθετησα την καινουργια ψυκτρα της vga μου και μολις ανοιγω το pc, λιγο πριν φτασω στην επιλογη των χρηστων κανει reboot!!!ειπατε κατι?του εβαλα απο το bios να κανει load fail-safe defaults και αφου κανει restart μου βγαζει "memory test fail" και μου γυρνανε τα μυαλα!!! :rant: τι συμβαινει?θα τρελαθω!!! :help: :bye: :bye:
deadlock7 Νοέμβριος 30, 2005 #2 Νοέμβριος 30, 2005 Μηπως οταν εβγαλες την καρτα γραφικων ειχε ρευμα το συστημα?Δεν βαζεις το ενα dimm να δοκιμασεις ξεχωριστα?Μηπως το τροφοδοτικο δεν αντεχει αλλο και το ανεμιστηρι της καινουριας ψυκτρας το εκανε να τα κακαρωσει?
jpcupra Νοέμβριος 30, 2005 Author #3 Νοέμβριος 30, 2005 λεσ ρε deadlock?οχι δεν ειχε ρευμα.550 τροφοδοτικο εχω.υπαρχει περιπτωση να καηκανε οι μνημες?
deadlock7 Νοέμβριος 30, 2005 #4 Νοέμβριος 30, 2005 Αν ημουν στην θεση σου θα εκανα clear cmos και μετα θα εβαζα μια-μια τις μνημες και θα πειραματιζομουν.Καλο θα ηταν να τεσταρεις και το τροφοδοτικο σου με καποιο πολυμετρο αν εχεις προβλημα και μετα απ'αυτο..
jpcupra Νοέμβριος 30, 2005 Author #5 Νοέμβριος 30, 2005 πριν λιγο εβγαλα τα 2 dimm 512 και το αφησα να τρεξει με το 1 dimm 1G.μπηκε κανονικοτατα.θα δοκιμασω και τα αλλα 1-1 και θα ποσταρω.1000 tks dlock....
jpcupra Νοέμβριος 30, 2005 Author #6 Νοέμβριος 30, 2005 τελικα μαλλον οι μνημες μου ειναι στοιχιωμενες!!! :alien: εκανα τερματισμο και τοποθετησα τα αλλα 2 dimmακια και τρεχειμια χαρα!!! :confused: grrrrr... PS:εργοστασιακη ψυκτρα vs ati silencer 5....
ΝTG Δεκέμβριος 1, 2005 #7 Δεκέμβριος 1, 2005 και το αποτελεσμα πριν και μετα...(απο πλευρας θερμοκρασιας)Να υποθεσω η καρτα εχει 12 pipelines λογω RX και οχι 16 λογω ΧΛ???
Zarras Δεκέμβριος 1, 2005 #8 Δεκέμβριος 1, 2005 ωραιος τιτλος και κατατοπιστικοτατος...."" SOS!!!!!!!! (επειγον) ""
jpcupra Δεκέμβριος 1, 2005 Author #9 Δεκέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 13:03] ωραιος τιτλος και κατατοπιστικοτατος...."" SOS!!!!!!!! (επειγον) "" δεν σε επιασα zarras:rant: εσυ δλδ τι θα εβαζες???:fight:
greekfragma Δεκέμβριος 1, 2005 #10 Δεκέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από jpcupra [Σήμερα, στις 13:51] δεν σε επιασα zarras:rant: εσυ δλδ τι θα εβαζες???:fight: εγω για να ειμαι σιγουρος οτι θα τραβξω τα βλεμματα οσων ξερουν ακριβως τι προβλημα εχω θα εβαζα το εξης:Προβλημα με Login μετα απο αλλαγη ψύκτρας σε Vgaκαι ο ζαρρας καλα εκανε και σου ειπε οτι δεν ειναι σωστος τιτλος το SOS!!!! γιατι πρωτον οσοι βλεπουν τον τιτλο στη σελιδα με τα νεα θεματα δεν ξερουν τι να υποθεσουν και 2ον οταν αργοτερα χρειαστει να κανει καποιος αναζητηση με παρομοιο προβλημα πιο ευκολα θα βρει το θρεντ σου εαν εβαζες τον τιτλο που σου λεω παρα με το SOS!!!!
jpcupra Δεκέμβριος 1, 2005 Author #11 Δεκέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 12:55] και το αποτελεσμα πριν και μετα...(απο πλευρας θερμοκρασιας) Να υποθεσω η καρτα εχει 12 pipelines λογω RX και οχι 16 λογω ΧΛ??? και ομως 16 εχει απο την μανα του.θερμοκρασιες πριν: 43 idle-69load τωρα:34 idle 47 load μια μικρη αυξηση του πυρηνα απο 435 που τερματιζε σε 465.ψαχνω να δω τι μπορω να κανω με τα volt ή με το bios....καμμια ιδεα ntg???
Zarras Δεκέμβριος 1, 2005 #12 Δεκέμβριος 1, 2005 καλα κρασια μαν,.... 3-4 μηνες λεμε τα ιδια πραματα....μη βαζετε τετοιου ειδους τιτλους στα θρεντ γιατι ειναι γενικοτητες, γιατι δε βοηθανε στο να απαντηθουν γιατι δε βοηθαει στο search απο μελλοντικο χρηστη με παρομοιο προβλημα....
.38-.45 Δεκέμβριος 1, 2005 #13 Δεκέμβριος 1, 2005 Κάθε μέλος θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό με τα θέματα που δημοσιεύει στο forum. Κάθε θέμα θα πρέπει να διαθέτει κατατοπιστικό τίτλο με σύντομη περιγραφή του περιεχομένου του έτσι ώστε να μην παραπλανούνται τα υπόλοιπα μέλη. Για παράδειγμα δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται τίτλοι όπως "Βοήθεια" "Επείγον" ή "Πρόβλημα" αλλά πιο κατατοπιστικοί όπως "Βοήθεια με XP 2400+", "Πρόβλημα με τροφοδοτικό" κτλ. http://www.thelab.gr/misc.php?s=&action=policyΌροι Πρόσβασης και Χρήσης : κατω δεξια στη γωνια.
greekfragma Δεκέμβριος 1, 2005 #14 Δεκέμβριος 1, 2005 κοιτα να δεις που φτανει χωρις βολτ και εαν δεν εισαι ευχαριστημενος τοτε ψαξου να τα πειραξεις και αυτα...........εαν πειραξεις και τα βολτ να ξερεις οτι η εγγυηση δεν σε καλυπτει και κινδυνευεις πολυ να κανεις ζημια στην καρτα εαν δε ξερεις 100% τι κανεις
ΝTG Δεκέμβριος 1, 2005 #15 Δεκέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras ωραιος τιτλος και κατατοπιστικοτατος...."" SOS!!!!!!!! (επειγον) "" Παντα!!! ειναι MUST....Μηπως πρεπει να φτιαξετε σε φλασακι τις περιπετειες του μικρου Γιαννακη και να παιζει κατα την εγγραφη σαν ενα σταδιο προς ολοκληρωση....κλεινεις φλασακι πριν την ωρα του?...bye bye registration!
greekfragma Δεκέμβριος 1, 2005 #16 Δεκέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από jpcupra [Σήμερα, στις 01:07] roflmao @ topic(για το επειγον στο τελος λεω.......σορρυ για το οφτοπικ...θα ειμαι καλο παιδι το υπολοιπο της ημερας)
jpcupra Δεκέμβριος 1, 2005 Author #17 Δεκέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma εγω για να ειμαι σιγουρος οτι θα τραβξω τα βλεμματα οσων ξερουν ακριβως τι προβλημα εχω θα εβαζα το εξης: Προβλημα με Login μετα απο αλλαγη ψύκτρας σε Vga και ο ζαρρας καλα εκανε και σου ειπε οτι δεν ειναι σωστος τιτλος το SOS!!!! γιατι πρωτον οσοι βλεπουν τον τιτλο στη σελιδα με τα νεα θεματα δεν ξερουν τι να υποθεσουν και 2ον οταν αργοτερα χρειαστει να κανει καποιος αναζητηση με παρομοιο προβλημα πιο ευκολα θα βρει το θρεντ σου εαν εβαζες τον τιτλο που σου λεω παρα με το SOS!!!! καλυτερα??? :o
jpcupra Δεκέμβριος 1, 2005 Author #18 Δεκέμβριος 1, 2005 θα ειμαι καλο παιδι το υπολοιπο της ημερας...:cry: :baby: :red:
jpcupra Δεκέμβριος 1, 2005 Author #19 Δεκέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma κοιτα να δεις που φτανει χωρις βολτ και εαν δεν εισαι ευχαριστημενος τοτε ψαξου να τα πειραξεις και αυτα...........εαν πειραξεις και τα βολτ να ξερεις οτι η εγγυηση δεν σε καλυπτει και κινδυνευεις πολυ να κανεις ζημια στην καρτα εαν δε ξερεις 100% τι κανεις μεχρι εκει φτανει και με τσαντιζει!!!:rant: :rant: :rant:
ΝTG Δεκέμβριος 1, 2005 #20 Δεκέμβριος 1, 2005 επειδη το ζητησες.....http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/voltmods/1125 σελιδες αν θυμαμαι ειναι ριξε μια ματια και πραξε αναλογα....(καμμια ευθυνη φερομεν...)Μπορεις να βαλεις ενα sreenshot απο rivatuner....?(να φαινεται ποιος πυρηνας ειναι και στα ποσα Μηζ δουλευουν μνημες και πυρηνας!)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.