kallileo Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2005 Ενας γνωστος εχει ενα πολυμηχανημα της HP και δεν μπορει να βαλει τα μελανια. Επειδη δεν ξερω καν το μοντελο του μηχανηματος μηπως μπορει να μου πει κανεις τι πρεπει να κανεις για να τα βαλει????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Νοέμβριος 30, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2005 Εγώ έχω το 1510 και τα μελάνια μπαίνουν με ελαφριά κλίση προς τα κάτω και πατητά μεχρι να ακουστεί το κλίκ. Εαν έχει εκτυπωτή του στύλ 5150 τότε πρέπει να ζοριστεί για να τα βάλει γιατί έχει ένα σιδεράκι και πρέπει να τα βάλει από κάτω και σου δίνει την αίσθηση ότι δεν χωράνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 30, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2005 Απο οτι καταλαβα γινεται αυτο που περιγραφεις.Οταν το ανοιγεις τα μελανια κινουνταΙ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Νοέμβριος 30, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2005 Στο 1310 που εχω κανεις αυτο που σου ειπαν.Τα βαζεις υπο κλιση(πρωτα το κατω μερος) και μετα το φερνεις σε καθετη θεση μεχρι να κουμπωσει.Δεν ειναι δυσκολο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Δεκέμβριος 1, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 Τελικα μου ειπε οτι στις οδηγιες δειχνει οτι πρεπει να ειναι σε αλλη θεση τα μελανια αλλα οταν ανοιγει τον εκτυπωτη αυτα παραμενουν ακινητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Δεκέμβριος 1, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 Tο τραβαει με το χερι (απο αριστερα) για να παει στη μεση κι εκει κουμπωνει τα μελανια!Μολις τα τοποθετησει κλεινει το προστατευτικο καπακι και ειναι οκ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Δεκέμβριος 1, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από deadlock7 Tο τραβαει με το χερι (απο αριστερα) για να παει στη μεση κι εκει κουμπωνει τα μελανια!Μολις τα τοποθετησει κλεινει το προστατευτικο καπακι και ειναι οκ.. Επιτελους. Ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.