abarth Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2005 Εχω original το gta san andreas. Το κανω κανονικα full install. Eχω φυσικα και το dx9c installed. Παταω να παιξει. Περιμενω.Βγαζει την κλεψυδρα. Βγαζει μετα ενα dvd στο mouse pointer και περιμενω.... μετα απο λιγο σταματει. Και ..... τιποτα ...δεν ξεκιναει . Δεν βγαζει κανενα σφαλμα. Δεν βγαινει απο τα windows (να μαυριζει η οθονη κλπ) ... δειχνει πως παει να ξεκινησει και τελικα δεν ξεκιναει. Τι μπορει να συμβαινει? Ενα αυθεντικο παιχνιδι πηρα κι εγω μετα απο χρονια και δεν παιζει???Εχω κανει επισυναψη το dxdiag.txt να δειτε μπας και φταιει τπτ....dxdiag.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Νοέμβριος 30, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2005 απο drivers της καρτας?εβαλες καινουργιους?πες τα συστατικα του pc σου μηπως και μπορουμε να σε βοηθησουμε ποιο πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Δεκέμβριος 1, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 τρέξε και τα tests του DirectX μήπως και τρέχει εκεί τίποτα γιατί από ότι είδα δε τα έχεις τρέξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Δεκέμβριος 1, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 τα ετρεξα και ειναι ολα οκ. Σημερα εκανα μια 'αλλαγη' και ετρεξε. Δεν ξερω αν φταιει αυτο. Χωρις να ξανακανω install εβγαλα το virtual dvd/cd drive απο alcohol (το εκανα disable) με το original dvd στο κανονικο dvd drive. Και επαιξε κανονικα.... Βεβαια δεν επαιζε ουτε με το nocd/nodvd παροτι το game ειναι αυθεντικο .... παντως τωρα τρεχει κανονικα.anyway θνξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.