Jump to content

Περιεργο προβλημα με το GTA san andreas

abarth

Recommended Posts

Εχω original το gta san andreas. Το κανω κανονικα full install. Eχω φυσικα και το dx9c installed. Παταω να παιξει. Περιμενω.Βγαζει την κλεψυδρα. Βγαζει μετα ενα dvd στο mouse pointer και περιμενω.... μετα απο λιγο σταματει. Και ..... τιποτα ...δεν ξεκιναει . Δεν βγαζει κανενα σφαλμα. Δεν βγαινει απο τα windows (να μαυριζει η οθονη κλπ) ... δειχνει πως παει να ξεκινησει και τελικα δεν ξεκιναει. Τι μπορει να συμβαινει? Ενα αυθεντικο παιχνιδι πηρα κι εγω μετα απο χρονια και δεν παιζει???

Εχω κανει επισυναψη το dxdiag.txt να δειτε μπας και φταιει τπτ....

dxdiag.txt

τα ετρεξα και ειναι ολα οκ. Σημερα εκανα μια 'αλλαγη' και ετρεξε. Δεν ξερω αν φταιει αυτο. Χωρις να ξανακανω install εβγαλα το virtual dvd/cd drive απο alcohol (το εκανα disable) με το original dvd στο κανονικο dvd drive. Και επαιξε κανονικα.... Βεβαια δεν επαιζε ουτε με το nocd/nodvd παροτι το game ειναι αυθεντικο .... παντως τωρα τρεχει κανονικα.

anyway θνξ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.