man@ice Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2005 Αγόρασα τον συγκεκριμένο επεξεργαστή και θέλω να πάρω ως το ΣΚ μια μητρική για να στήσω το σύστημα. Βασικός παράγοντας είναι να είναι η μητρική αθόρυβη και επειδή απο όσα έχω ακούσει και διαβάσει σχεδόν όλες οι μητρικές με nf4 έχουν λίγο ενοχλητικό ανεμιστηράκι θα ήθελα κάτι που να έχει παθητική ψύξη επειδή δεν μου αρέσει καθόλου ο θόρυβος. Απο ότι είδα η Asus έχει δυο μοντέλα A8N-SLI Premium και A8N32 SLI Deluxe, δεν έχω δεί κάποιο άλλο m/b που να εχει παθητική ψύξη. Ποιο απο τα 2 προτείνετε για να αγοράσω επειδή έχουν και περίπου 50-60 διαφορά; Επίσης οποιαδήποτε άλλη πρόταση ανοιχτή αρκεί να είναι κάτι αθόρυβο. Απλά να αναφέρω ότι το υπόλοιπο σύστημα θα αποτελείται απο μια 6800GT PCI-E, 2 Sata 300GB HDD, DVD, DVD-RW, X-Fi και ένα Enermax 485w που ελπίζω να τα σηκώνει όλα αυτά. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Νοέμβριος 30, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2005 Aν και δεν συνισταται μπορεις να κλεισεις τελειως το ανεμιστηρακι σε αυτες με ενεργητικη ψυξη.Γενικα το nf4 δειχνει οτι δεν εχει προβλημα ακομη και σε μεγαλες θερμοκρασιες..Μην ξεχνας βεβαια οτι ακομη κι αυτες με παθητικη θα σηκωνουν τρελες θερμοκρασιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixlss Νοέμβριος 30, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2005 Γιατί δεν αλλάζεις το ανεμιστηράκι του chipset με ένα αθόρυβο ή με μία παθητική ψύκτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Νοέμβριος 30, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από man@ice [Σήμερα, στις 01:24] Ποιο απο τα 2 προτείνετε για να αγοράσω επειδή έχουν και περίπου 50-60 διαφορά; Επίσης οποιαδήποτε άλλη πρόταση ανοιχτή αρκεί να είναι κάτι αθόρυβο. Κοιτα η A8N32 Deluxe ειναι λιγο καλυτερη και προσφερει και καποια πιο καινουργια χαρακτηριστικα αλλα ενταξει απο κει και περα δεν εχει και ιδιαιτερη διαφορα με το Α8Ν-PremiumAμα σου περισσευουν τα εξτρα 50-60Ε παρε την Α8Ν32 αλλιως αμα δεν σου περισευουν παρε την A8N-Premium Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.