Jump to content

Firefox 1.5 Final Released

vgiozo

Recommended Posts

Είναι όντως αισθητά πιο γρήγορος απο την έκδοση που είχα πριν (1.0.6). Μερικές σελίδες ακόμα έχουν πρόβλημα (Just-Adventure πχ) αλλά δεν είναι θέμα του FF αυτό...

Μαζί με τον Thunderbird για e-mails είναι σίγουρο το απόλυτα ολοκληρωμένο πακέτο

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 16:11]

Το back του πόντικα σας δουλεύει με τον 1.5; :look:

μια χαρουλα μαστορα:)

(ελπιζω να μην περασες πανω απο προηγουμενη εκδοση τον 1.5.)

Όχι fresh install xp + firefox. αχμ..

Cancel me.. με το set point του Mx1000 ανοιχτό δε παίζει..

(Cancel me)², fixed. Case closed, firefox ruleZZ :blink:

Ρε παιδιά τα extensions και τα themes όταν τα κατεβάζω και τα κάνω drag n drop στα αντίστοιχα παράθυρά τους δεν εγκαθιστανται?!!

Τι παιζει;

καποια απο αυτα δεν ειναι συμβατα με την 1.5

περιμενε λιγες μερες, αν συνεχιζουν να τα υποστηριζουν οι δημιουργοι τους, θα τα αναβαθμισουν.

Ρε παιδιά πολύ καλός σελιδομετρητής ο Αλεπούδας.

Μέχρι τώρα ζούσα μόνο με τον ΙΕ και δεν έμπαινα στον κόπο να τον αλλάξω, αλλά τώρα με τον FireFox πολύ γουστάρω.

Έχει πολλές και καλές επιλογές και για μένα αυτό με τα τάμπς τελικά είναι πολύ βολικά. Λέω και σε άλλους να το δοκιμάσουν που όπως κι εγώ δεν τον ήξεραν.

Σε σχέση με τον 1.0.7 πάει πολύ πιο γρήγορα. Ίσως να εκμεταλλεύεται καλύτερα cache+proxy.

Επιπλέον έχω απορία πότε θα αρχίσει να υποστηρίζει updates μέσω του preferencies:advanced:updates ώστε να μη χρειάζεται να κατεβάζουμε κάθε φορά το νέο πακέτο.

Αρχική απάντηση από greekfragma

μια χαρουλα μαστορα:)

(ελπιζω να μην περασες πανω απο προηγουμενη εκδοση τον 1.5.)

Εγώ τον πέρασα καπάκι στον 1.07 και δεν έχω κανένα πρόβλημα..... :confused:

Δοκίμασα να βάλω ξανά themes και extensions αλλά μου βγάζει το παρακάτω μύνημα επάνω και ότι ρυθμίσεις και να βάλω (pop up ...) επιμένει.Καμμια λύση;

post-1039-1416072324,3192_thumb.jpg

• 1 month later...

γνωρίζει κανείς αν ο firefox δέχεται κάτι ανάλογο με το CTRL+ENTER για σελίδες με κατάληξη .net, .org, .gr κτλ;

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 09:24]

γνωρίζει κανείς αν ο firefox δέχεται κάτι ανάλογο με το CTRL+ENTER για σελίδες με κατάληξη .net, .org, .gr κτλ;

To .net βγαίνει με shift+enter... Για τα άλλα δεν ξέρω. Use the search Luke...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.