crazyantonis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2005 οταν παω για εγκατασταση βαζω τον κωδικο παταω νεχτ μου λεει διαβασε προσεκτικα αλλα δεν φαινεται τι γραφει παταω yes και μετα μου λεει οτι το direct x δεν ειναι εγκατεστημενο ενω το εχω εγκατασημενο μηπως ξερετε τι να κανω?
FrOsT Νοέμβριος 30, 2005 #5 Νοέμβριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από krisiun82 Πως καταλαβες οτι εχει 2000 το παιδι? XP θα έχει... απλά έτυχε να έχω ακούσει παρόμοιο πρόβλημα με το MW και dx...
Malkav Νοέμβριος 30, 2005 #6 Νοέμβριος 30, 2005 μιας που άνοιξε το thread θα postάρω εδώ και ένα bug(μάλλον). έχω πρόβλημα στα shops και δεν μπορώ έυκολα να αλλάξω τα είδη paint(glossy-metalic-κλπ.) αφού δεν μου εμφανίζεται πάντα ο pointer του mouse. συμβαίνει αυτό και σε άλλους?????
tasosmos Δεκέμβριος 5, 2005 #7 Δεκέμβριος 5, 2005 Και εγω εχω το ιδιο προβλημα με το ποντικι. Βρηκες καμια λυση?
Snips Δεκέμβριος 5, 2005 #8 Δεκέμβριος 5, 2005 Kαι μια και αρχίσαμε τα bugs/probs:Στην camera που δείχνει μόνο το καπό: Όσοι από σας έχουν βαρβάτη κάρτα παρατηρούν σπαστική κίνηση των γραφικών που και καλά αντικατοπτρίζονται ΠΑΝΩ στο καπό;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.