Jump to content

Νεα σύνδεση DSL 512 και filesharing software

Spyrious

Recommended Posts

Για να πω και εγώ το μακρύ μου και το κοντό μου...

Το Fritz!Box είναι αξιοπρεπέστατο (εγώ έχω όχι αυτό με το VoIP αλλά με τις δύο Ethernet). Αν και τα USR είναι η κορυφαία budget λύση, το Fritz!Box παίζει άψογα με eMule και BitComet εδώ και τρεις μήνες χωρίς ούτε ένα restart.

Για Bittorrent progs πολύ καλό είναι το Azureus αλλά λόγω Javas κάπως βαρύ και μνημοβόρο, ενώ το BitComet με λιγότερα features είναι γραμμένο σε C++ και πετάει. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλό είναι και το μTorrent αλλά μερικοί χρήστες (μαζι με μένα) έχουν πρόβλημα με τις ταχύτητες που πιάνει.

Αρχική απάντηση από n1ck0s

Για να πω και εγώ το μακρύ μου και το κοντό μου...

Το Fritz!Box είναι αξιοπρεπέστατο (εγώ έχω όχι αυτό με το VoIP αλλά με τις δύο Ethernet). Αν και τα USR είναι η κορυφαία budget λύση, το Fritz!Box παίζει άψογα με eMule και BitComet εδώ και τρεις μήνες χωρίς ούτε ένα restart.

Ήμουν έτοιμος να πάρω το usr9108 και κάποιο voip station,αλλά τώρα που μου λες ότι παίζει καλά θα το ξανασκεφτώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.