hayabusa Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2005 Ειπα και γω να φτιαξω ενα account και απο τοτε για διαφορους λογους το εχω μετανιωσει. Εννοειται οτι μεσα απο τον πινακα ελεγχου δεν μπορω γιατι μου λεει οτι δεν γινεται επειδη ειναι το account του διαχειριστη. Επισης μου λεει οτι πρεπει να υπαρχει παντα τουλαχιστον ενα τετοιο. Υπαρχει τροπος να το σβησω;:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 29, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 Πρέπει πάντα να υπάρχει ένας διαχειριστής στο σύστημα. Συνήθως τα win τον ονομάζουν administrator. Εφόσον δημιούργησες εσύ κάποιον άλλον administrator και ο αρχικός είναι ενεργός μπορείς να τον σβήσεις αλλά θα πρέπει να μπεις ως administrator και όχι ως απλός χρήστης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 1, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 Μπαινω κανονικα με τον κωδικο που εχω βαλει. Φανταζομαι οτι αυτο εννοεις. Αν δεν ειναι ετσι τοτε πως ειναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 Δε σε πιάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Δεκέμβριος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 Απο command prompt γραφεις net user username /deleteΟπου username το ονομα του χρηστη που θες να διαγραψεις.Εννοειτε οτι πρεπει να μπεις σαν administrator για να το διαγραψεις και 2ον μην μπεις με τοusername που θες να διαγραψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Δεκέμβριος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από hayabusa Μπαινω κανονικα με τον κωδικο που εχω βαλει. Φανταζομαι οτι αυτο εννοεις. Αν δεν ειναι ετσι τοτε πως ειναι; Μάλλον δεν εννοεί αυτό.... Δεν πρέπει να μπεις "με τον κωδικό που έχεις βαλει", αλλά σαν administrator, για να το κάνεις αυτό, κάνε επαννεκίνηση, πάτα F8 (η τέλος πάντων το κουμπί που είναι για να μπείς στο menu εκκίνησης, από εκεί διάλεξε ασφαλή λειτουργία, όταν σε ρωτήσει με ποιον λογαριασμό θα μπείς, θα έχει εμφανιστεί και ο λογαρισμός "administrator", μπες με αυτόν να κάνεις την δουλεία σου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 3, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 Δεν είναι ανάγκη να κάνει reset για μπει ως admin. Ένα απλό logout αρκεί και αν δεν υπάρχει το account του administrator για να το επιλέξεις πάτα 2 φορές alt-ctrl-del για να σε βγάλει στο εναλλακτικό login promt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.