Santa Cruz Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2005 Καλημερα παιδια,εχω ενα προβλημα με το compile σε FC4X864Με το που αρχιζει να κανει compile μου βγαζει στο τελος το εξης------------checking for Qt... configure: error: Qt (>= Qt 3.0) (library qt-mt) not found. P lease check your installation!For more details about this problem, look at the end of config.log.Make sure that you have compiled Qt with thread support!-------------τι λειπει ή τι πρεπει να εγκαταστησω..?Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 29, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 είναι σχετικά σαφές, qt. γράψε σε κονσόλα yum search qt Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Νοέμβριος 29, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 Για να μην ανοιγω αλλο θεμα.Οταν παω να κανω intall με διπλο kλικ οποιαδηποτε εφαρμογη (fc4 x64) μου βγαζει οτι το πακετο που παω να κανω install λειπει οποτε η εγκτασταση σταματαει,ειναι λες και μου λειπουν εξαρτησεις μονο που μου ζηταει το ιδιο το πακετο που παω να εγκαταστησω ενω προσπαθω να το εγκαταστησω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Cruz Νοέμβριος 29, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris είναι σχετικά σαφές, qt. γράψε σε κονσόλα yum search qt ηδη υπαρχει και ειναι το αρχειο qt.x86_64 καμια αλλη ιδεα τι μπορει να φταιει?*μηπως ξερετε πως μπορω να περασω απο grub σε lilo? Πως μπορω να κανω αυτην την αλλαγη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 29, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 library qt-mtδές τι υπάρχει από libs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Cruz Νοέμβριος 29, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 16:11] library qt-mtδές τι υπάρχει από libs Οτι μου εβγαλε ειναι ηδη εγκατεστημενο χτες εκανα και update ολου του συστηματος και ολα τα application εχω βαλει και παλι τιποτε..νομιζω πως το προβλημα που εχω ισχυει σε ολα τα fedora 4 64.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 29, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Santa Cruz Οτι μου εβγαλε ειναι ηδη εγκατεστημενο χτες εκανα και update ολου του συστηματος και ολα τα application εχω βαλει και παλι τιποτε..νομιζω πως το προβλημα που εχω ισχυει σε ολα τα fedora 4 64.. γενικά το πρόβλημα που παίζει είναι ότι μπορεί να ψάχνει π.χ. για 32 bit βιβλιοθήκες και να έχει τις 64bit και να μην τις βλέπει. δεν έχω παίξει πολύ με 64bit μηχανήματα οπότε δεν ξέρω να σου πω, αλλά όπως καταλαβαίνεις κι εσύ πρέπει να δεις προσεκτικά αυτό που σου λέει (το config.log), μήπως δεις τίποτα περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.