hayabusa Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2005 Θελω να κατεβασω το free ram XP pro για να φερω την μνημη λιγαλ στα ισια της. Μπορειτε να μου πειτε που υπαρχει στο ιντερνετ για να το κατεβασω; Εχετε κανενα αναλογο προγραμμα να μου προτεινετε που να κανει και τυχον καλυτερη δουλεια;
ison Νοέμβριος 29, 2005 #2 Νοέμβριος 29, 2005 http://www.yourwaresolutions.com/software.htmlgoogle is your friend...use it:)
hayabusa Δεκέμβριος 1, 2005 Author #3 Δεκέμβριος 1, 2005 Ευχαριστω πολυ. Οσο για το google εχεις απολυτο δικιο....
greekfragma Δεκέμβριος 1, 2005 #4 Δεκέμβριος 1, 2005 λιγο προσοχη με αυτα τα προγραμματα.εγω με μερικα απο αυτα που κανουν tweaking ειχα προβληματα.πλεον προτιμω το manual tweaking.
hayabusa Δεκέμβριος 1, 2005 Author #5 Δεκέμβριος 1, 2005 Το κατεβασα απο την διευθυνση που μου ειπες. Ειναι πολυ ευκολο στην χρηση και κανει και αρκετα καλη δουλεια τελικα. (και δεν του φαινοταν)
hayabusa Δεκέμβριος 1, 2005 Author #6 Δεκέμβριος 1, 2005 Κανενα αλλο τετοιο ειδους προγραμμα καλο ξερετε; Ρωταω γιατι δεν εχω ασχοληθει και πολυ με το θεμα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.