Jump to content

ΑΓΟΡΑ ΟΘΟΝΗΣ ΑΠΟ technixx?

ministry

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα στους labιτες,εδώ και καιρό ψάχνω για οθόνη tft τελικά έχω καταλήξει τα χριστούγεννα να πάρω την ειζο s1910.Απ' ότι βλέπω ένα μαγαζι στην σαλονίκη το technixx την έχει 560 ευρώ μαζί με το κοστος μεταφοράς ενώ όλοι οι υπολοιποι την έχουν από 600 και πάνω.Μάλλον πρέπει να τις κάνει ο ιδιος εισαγωγή και να τις έχει ποιο φτηνά,προφανός δεν θα έχει και εγγύηση 0 pixel και θα ισχύει ότι ισχυει και στην ευρώπη 4 καμμένα pixel.Θα ηθελα να σας ρωτήσω λοιπόν αξίζει η αγορά απο αυτό το μαγαζί και να το ρισκάρω??? μήπως οι οθόνες που εχει είναι στάνταρ με καμμένα pixel και τις δίνει πιο φτηνά??Κανένας απο θεσσαλονίκη έχει καμια εμπειρία από αυτο το μαγαζι,λέτε να κλαιω τα λεφτά μου? που τσιγκουνευομαι τα 60-80 ευρώ παραπάνω που στοιχίζει εδώ στην αθήνα?

Ευχαριστώ.

• 4 weeks later...

φιλε μου εχω αγορασει απο το συγκεκριμενο μαγαζι ενα hitachi projector 1200euro την στιγμη που αλλοι τον εδιναν 1600 και 1800! πηγα ο ιδιος στο μαγαξι (ευοσμος θεσσαλονικη) και ολοι ηταν πολλοι εξυπηρετικοι. σου το συνιστω ανεπιφυλαχτα το συγκεκριμενο μαγαζι, δεν θα εχεις προβλημα.

Οι Eizo είναι γνωστές για την ποιότητα κατασκευής τους...ουδείς όμως μπορεί να αποκλείσει το οτιδήποτε. Σε μια τέτοια περίπτωση προφανώς θα έμπαιναν και οι ίδιοι οι κατασκευαστές στον κόπο να αποδείξουν έμπρακτα αυτήν την ποιότητα παρέχοντας εγγυήσεις 0 καμμένων pixel για τον πρώτο χρόνο τουλάχιστον.

Επειδή κι εγώ, καλώς εχόντων των πραγμάτων, σκοπεύω να αγοράσω για δώρο το συγκεκριμένο μοντέλο, προβληματίστηκα όπως κι εσύ με τη "φθηνή" τιμή του technixx. Μπροστά στο δίλημμα του +70Ε από το Multirama (νομίζω πως είναι και το πρώτο κατάστημα που εντάσσεται στην περίπτωση των επίσημων συνεργατών) τουτέστιν 629Ε και του φτηνού, χωρίς την εξάμηνη εγγύηση, αποφάσισα μετά από ώριμη σκέψη να σκάσω ένα ποσό παραπάνω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Επείδη δε ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος πως κάποιος πρόγονός του, δεν συναναστράφηκε σε ανύποπτη φάση πρόγονο του Μητσοτάκη, δε θα έπαιρνα το ρίσκο.

Ο καθένας φυσικά έχει τη νοοτροπία του...είναι όμως παρήγορο να γνωρίζεις πως αν κάτι πάει στραβά, χτύπα ξύλο, την παίρνεις όπως έχει, την πας στην αντιπροσωπεία και παίρνεις καπάκι καινούρια.

Και κάτι ακόμα...δεν τίθεται εν αμφιβόλω η αξιοπιστία του Technixx και οι χαμηλές του τιμές. Απλώς στην προκειμένη περίπτωση, αυτή η χαμηλότερη τιμή συνοδεύεται κι από ένα ντεσαβαντάζ, που καλό είναι να το λάβεις υπόψη. Σε διαφορετική περίπτωση θα την είχα παραγγείλει κι ο ίδιος με τα χίλια (καθότι μένω Πειραιά), αλλά η διστακτικότητα ανάληψης τέτοιου ρίσκου με κρατάει πίσω. Όσο εξυπηρετικοί, φιλικοί κι εχέγγυοι αν είναι, στη δεδομένη περίπτωση δεν μπορούν να αλλάξουν τίποτα...ούτε φυσικά την οθόνη σου αν γίνει το κακό.

Είναι να μην σου κάτσει η στραβή, που λένε γιατί αμα σου κάτσει αντε ξεμπέρδευε με αντιπροσωπεία μετά.νομίζω τελικά ότι καλύτερα να δώσεις κάποια ευρω παραπανω και να έχεις επισημη εγγυηση από ελλάδα παρά να τρέχεις και να μην φτάνεις μετά.Ειδικά άμα δώσεις και ενα κάρο λεφτα για μια καλή οθόνη και σου βγει κανά καμμενο pixel και δεν θα μπορείς μετά να την αντικαταστήσεις.:unsure:

Αν αναφερεσαι σε μενα η οθονη μου εχει εγγυηση απο την ειζο ελλας 5 χρονια ηλεκτρονικα και 3 χρονια πανελ και αλλαγη στα 5 καμμενα πιχελ.Απλα δεν εχει την εγγυηση τον 3-6 μηνων για 0 πιχελ κατι που δεν με απασχολη ιδιαιτερα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.