Jump to content

Χρειαζομαι τη Βοηθεια σας

fotme

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χι μαγκες

Θα ηθελα τη βοηθεια σας σε ενα προβλημα που εβγαλε το PC ενος φιλου μου.

Ειχε αφησει το PC να κατεβαζει το βραδυ και το πρωι που πηγε να δει αμα εχει κατεβει,ειδε το PC κλειστο & οταν πηγε να το ανοιξει,μου freezarei στο σημειο που κανει Auto Detect τα Ηardware. Mε λιγα λογια δεν μπαινει στο BIOS Απλα κολαει στα Detection.....

Λετε να εγινε corrupt το ΒΙΟS?

Εκανα καποια βασικα πραγματακια οπως να βγαλω τη μπαταρια να αποσυνδεσω το σκληρο/μνημες/DVD Rom.....

Τιποτα........σκεφτομουνα μηπως εβρισκα κανενα BIOS απο αλλο P4 P800 kai του φορεσω για να δω τι γινεται...δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο

To Μοtherboard ειναι ΑSSUS P4P800 DELUXE.

Tι μπορω να κανω?

Plz Help Guys

Thx

Πολυ περιεργο το προβλημα σου. Αν δεν καταφερεις να τον ανοιξεις δεν σου μενει αλλη λυση. Θα πρεπει η να τον πεταξεις η να τα αλλαξεις ολα η να κανεις φορματ που δεν νομιζω να κανει τιποτα

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 10:25]

Πολυ περιεργο το προβλημα σου. Αν δεν καταφερεις να τον ανοιξεις δεν σου μενει αλλη λυση. Θα πρεπει η να τον πεταξεις η να τα αλλαξεις ολα η να κανεις φορματ που δεν νομιζω να κανει τιποτα

η απλα να κανει ενα clear cmos:rolleyes:

Παντως δυσκολα θα βρεις αλλο ΒΙΟΣ. Αν βρεις παντως εχεις ελπιδες για να δουλεψει μου φαινεται

Δηλαδη.οταν λες να το πεταξω,ελπιζω να εννοεις οτι απλα θα αλλαξω Motherboard..Βασικα σκεφτηκα μηπως τραβιομουνα σε κανενα Πλαισιο (απο εκει αγορασε το Motherboard),μηπως και παιζει εγγυηση.και γινω απλα ετσι...Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει αποδειξη....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.