cosmic Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2005 χτες το πρωί το zonealarm μου ζήτησε να κατεβάσω ενα update .Mετα το κατεβασμα ο υπολογιστης έκανε restart και το zonealarm εβγαλε ενα μύνημα οτι η εφαρμογή spoolersv.exe ζητάει προσβαση.Επελεξα deny....Aπο τότε η taskbar είναι μαύρη και δεν μπορώ να τυπώσω στον hp L6 εκτυπωτή μου...Εχω winxp me sp1......Kαμια ιδεα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2005 Το service που μπλόκαρες από το zonealarm είναι υπεύθυνο για τις εκτυπώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Νοέμβριος 28, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2005 η TASK BAR μου έγγνε μαυρη και κάθε φορα που το pc ξεκιναει το μαμημενο το zone alarm μου βγαζει το ίδιο μύνημα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 28, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2005 E, δεν νομίζω το zone alarm να μην σε αφήνει να αλλάξεις την επιλογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.