Jump to content

Lan Disconect ? ή δεν ξέρω τι...

Vatos_locos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

πως γίνετε σε pc που η κάρτα δικτύου του δουλεύει κανωνικά αν μεταφέρεις μεγάλα αρχεία/φακέλους να τον πίνει ?

συγκεκριμένα μόνο αυτό το pc σε όλα που είναι πάνω στο δίκτυο οπότε δεν παίζει hardwarικό πρόβλημα, δοκιμάστηκε και άλλη κάρτα δικτύου pci-x

τι κάνει. ξεκινάς να μεταφέρεις μεγάλα αρχεία ή φακέλους και η κάρτα δικτύου κάνει σαν να της έβγαλες το καλώδιο με την διαφορά οτι έχει κανωνικά ip και είναι κανωνικά συνδεδεμένη απλά χάνετε το pc από το δίκτυο/ίντερνετ οπότε κάτι παίζει με το OS που όλοι αγαπάμε Vista :S

όποιος βρει λύση σας ορκίζομαι κερνάω ένα καφάσι μπίρες και ας είστε μακριά βαριέμαι τόσο πολύ να κάνω format πάλι και για καλή μου τύχει έσβησα το image που είχα κρατήσει :p

shot0002eo9.jpg

παίζει ρόλο ; πάντα έτσι το είχα σε όλα τα pc και δεν είχα πρόβλημα

έκανα disable το auto tuning και το remote differential Compression που έχουν τα vista από τα 60Mb/s που έκανε μεταφορά έπεσα στα 15 :( αλλά τώρα τουλάχιστον δείχνει πιο σταθερό

Μια φλασια με ηρθε..λες να φταιει το Auto tuning?

Mε Admin Rights ... ανοιξε CMD και γραψε..

netsh interface tcp set global autotuninglevel=disabled

για τα Mb τώρα έβαλα μόνος μου 1Gb Full dublex στην κάρτα και τώρα πήρε τα πάνω της :S από 10-13Mb που τράβαγε (100Mbit στην ουσία ) αλλά το link της ήταν κανωνικά 1Gbit τώρα τραβάει τα κέρατά της σε μια φάση είδα και 100Mb/s μόλις άρχιζαν οι αντιγραφές

post-574-1414343245,8326_thumb.jpg

• 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.