cosmic Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2005 Υπάρχει τρόπος να μην κατεβάζει αυτόματα ο υπολογιστής updates από το site της microsoft καθε φορα που συνδέομαι στο internet????Επίσης πως μπορω να αλλάξω τα χρώματα (πρασινο-μπλε) της taskbar??Ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2005 start - control panel-automatic updates και μετα εκει απλα κανεις turn off aytomatic updatesτο αλλο ειναι οπως εισαι στην επιφανεια εργασιας , πατας δεξι κλικ - properties και πας στη ταμπελα appearance. Εκει θα δεις τι μπορεις να κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 28, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2005 δεξι κλικ στο My computer properties windows update tab για τα χρωματα δεξι κλικ πανω σε ενα κενο σημειο του desktop properties appearance tab color scheme edit:φτου με προλαβε το λαμογιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Νοέμβριος 28, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2005 ευχαριστω πο΄λύ για τις γρήγορες απαντήσεις.....Το πρόβλημα μάλλον δεν εχει να κάνει με τα xp αλλα με το zonealarm και το spoolersv.exehttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=21467 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 28, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2005 Ετσι γινεται αλλα γιατι δεν θελεις. Κανουν πολυ καλη δουλεια. Απενεργοποιωντας το κατεβασμα ρισκαρεις πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Νοέμβριος 28, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2005 Cosmic εμενα το zonealarm μου κολλαγε το taskbar μεχρι που το ξεφορτωθηκα...Τωρα εσενα αν σου κανει το taskbar μαυρο,νομιζω ειδικος επι του θεματος δεν ειμαι εγω αλλα ο SLN:P :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.