cosmic Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2005 Υπάρχει τρόπος να μην κατεβάζει αυτόματα ο υπολογιστής updates από το site της microsoft καθε φορα που συνδέομαι στο internet????Επίσης πως μπορω να αλλάξω τα χρώματα (πρασινο-μπλε) της taskbar??Ευχαριστώ προκαταβολικά.
ea6gka Νοέμβριος 28, 2005 #2 Νοέμβριος 28, 2005 start - control panel-automatic updates και μετα εκει απλα κανεις turn off aytomatic updatesτο αλλο ειναι οπως εισαι στην επιφανεια εργασιας , πατας δεξι κλικ - properties και πας στη ταμπελα appearance. Εκει θα δεις τι μπορεις να κανεις
greekfragma Νοέμβριος 28, 2005 #3 Νοέμβριος 28, 2005 δεξι κλικ στο My computer properties windows update tab για τα χρωματα δεξι κλικ πανω σε ενα κενο σημειο του desktop properties appearance tab color scheme edit:φτου με προλαβε το λαμογιο
cosmic Νοέμβριος 28, 2005 Author #4 Νοέμβριος 28, 2005 ευχαριστω πο΄λύ για τις γρήγορες απαντήσεις.....Το πρόβλημα μάλλον δεν εχει να κάνει με τα xp αλλα με το zonealarm και το spoolersv.exehttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=21467
hayabusa Νοέμβριος 28, 2005 #5 Νοέμβριος 28, 2005 Ετσι γινεται αλλα γιατι δεν θελεις. Κανουν πολυ καλη δουλεια. Απενεργοποιωντας το κατεβασμα ρισκαρεις πολυ
giorgos_cupra Νοέμβριος 28, 2005 #6 Νοέμβριος 28, 2005 Cosmic εμενα το zonealarm μου κολλαγε το taskbar μεχρι που το ξεφορτωθηκα...Τωρα εσενα αν σου κανει το taskbar μαυρο,νομιζω ειδικος επι του θεματος δεν ειμαι εγω αλλα ο SLN:P :devil:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.