geokokos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2005 Γεια χαρα σε όλους σας πριν 10 μέρες ενας φίλος μου χάρισε ένα usb flashdisk μετα απο 4 μέρες λειτουργίας και καθώς του είχα βάλει κατι αρχεία απο το δικο μου pc να τα μεταφέρω σε ένα αλλο pc οταν το έβακλα εκεί το είδε μεν αλλα με 0mb ενω είναι 512 πήγα να του κάνω format αλλα μου λέει να βάλω δισκέτα δοκίμασα και με το partition magic αλλα τίποτα ο φίλος μου δεν εχει το cd με τους drivers ουτε manual μηπως ξέρετε κανένα τροπο να το σώσω και να μην πάει στα σκουπίδια?
Chosen Νοέμβριος 27, 2005 #2 Νοέμβριος 27, 2005 Τι λειτουργικό έχει το πισί σου και τι αυτό του φίλου σου;Επίσης, αν το πας πίσω στο δικό σου, το αναγνωρίζει κανονικά;
hayabusa Νοέμβριος 28, 2005 #3 Νοέμβριος 28, 2005 Δοκιμασε να του κανεις φορματ σε ΧΡ. Ειχα και εγω ενα παρομοιο προβλημα και το διορθωσα ετσι. Με το partition magic δεν προκειται να κανεις τιποτα. Απαντησε στον Chosen για να σου δωσουμε περισσοτερη βοηθεια
geokokos Νοέμβριος 28, 2005 Author #4 Νοέμβριος 28, 2005 παιδια το εχω δοκιμάσει xp,w2k όλα αυτά που εχω dokim;asei τα έχω κάνει στο δικό μου pc
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.