HellhammeR Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2005 Το μπλε μαργαρητάρι της Thermaltake vol.2 Πως σας φένεται η new ψύκτρα της Thermaltake? ξεχωρίζει απο την εμφάνιση και την πολλύ αθόρυβη λειτουργία της.Πιστευετε οτί αξιζει να επενδυση καποιος σε αυτην ή να προτιμίση μια XP-90 που είναι εξολοκλήρου χάλκινη??:whistling
Solid Snake Νοέμβριος 27, 2005 #2 Νοέμβριος 27, 2005 Εντυποσιακη δεν λεω, αλλα οσο αν αφορα την ψυξη του επεξεργαστη ειμαι πολυ επιφυλακτικος...Θα σου προτεινα την XP-120
jpavly Νοέμβριος 27, 2005 #3 Νοέμβριος 27, 2005 Όλα καλά μου φάνηκαν, τόσο καλή όσο η ΧΡ-90 χλωμό το κόβω...Μα βρε παιδιά, 869gr για αλουμίνιο πολλά δεν είναι???
Makis Hourdakis Νοέμβριος 27, 2005 #4 Νοέμβριος 27, 2005 Ο ένας αντιγράφει τον άλλο...Πάντως εγώ που έχω την αντίστοιχη Zalman δεν έχω παράπονο... Αν και ίσως να προτιμούσα μια XP120 αν ήταν πιο προσιτή η τιμή της...
HellhammeR Νοέμβριος 27, 2005 Author #5 Νοέμβριος 27, 2005 Σε αυτο που λέει ο Μάκης έχει απόλυτο δίκιο δίοτι το Blue Orb έχει την μισή τιμή απο την XP120. Μαλλον επειδη είναι 12cm το ανεμιστηρι της είναι μεγαλουτσικη και έχει τετοιο βάρος jpavly.:whistling
jpavly Νοέμβριος 27, 2005 #6 Νοέμβριος 27, 2005 H XP-120 ζυγίζει 370γρ (διορθώστε με αν θυμάμαι λάθος), τι στο καλό ? Μισό κιλό ανεμηστήρι έχει επάνω αυτή?
Psychokiller Νοέμβριος 27, 2005 #7 Νοέμβριος 27, 2005 Εγω βασικα την κοβω να εχει ασβατοτητες με τα πολλα motherboard. Που θα μπουν οι μνημες??? Αρχική απάντηση από jpavly H XP-120 ζυγίζει 370γρ (διορθώστε με αν θυμάμαι λάθος), τι στο καλό ? Μισό κιλό ανεμηστήρι έχει επάνω αυτή? Οντως βαρυς για ανεμηστηρας! Μαλλον η φτεροτη του, θα ειναι απο διαφανο μολυβδο.
HellhammeR Νοέμβριος 27, 2005 Author #8 Νοέμβριος 27, 2005 Μπαα.. σε καμία περίπτωση δεν θα φτιαχνότανε μια ψύκτρα τόσο μεγάλη ώστε να μην χωράνε να μπούνε οι μνήμες..θα ήταν εξωφρενικό απλα... :boxed:
Psychokiller Νοέμβριος 27, 2005 #9 Νοέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από HellhammeR Μπαα.. σε καμία περίπτωση δεν θα φτιαχνότανε μια ψύκτρα τόσο μεγάλη ώστε να μην χωράνε να μπούνε οι μνήμες..θα ήταν εξωφρενικό απλα... :boxed: Δεν ειπα οτι δεν θα μπαινει πουθενα... Αλλα πχ στο δικο μου το mobo οι μνημες μπαινουν κατω απο την xp120 και λεω κατω εννοω εντελως απο κατω τις σκεπαζει και 2 τελειως (τις χτυπαει και ο ανεμηστιρας ) Αυτη η ψυκτρα λοιπον δεν φαινεται να κανει στο δικο μου mobo. Αλλα μπορει και να κανει και ας μην της φαινεται...
HellhammeR Νοέμβριος 28, 2005 Author #10 Νοέμβριος 28, 2005 Μάκη μήπως αντιμετωπίζεις πρόβλημα σε κάνα dimmaki από την ψύκτρα? Ακουμπάει ή όχι πάνω στο ακριανό DIMM ?
YDinopoulos Νοέμβριος 28, 2005 #11 Νοέμβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από PsychokillerΟντως βαρυς για ανεμηστηρας! Μαλλον η φτεροτη του, θα ειναι απο διαφανο μολυβδο. Δεν θα τηνα βαλω. Ο πρασινος κρυπτονιτης κ ο μολυβδος που την σπανε....
kender Νοέμβριος 29, 2005 #12 Νοέμβριος 29, 2005 ’μα θέλεις καλή αερόψυκτρα εγώ θα έλεγα xp-120 μιας και είναι άπιαστη ή την 90 η οποία είναι εξίσου καλή η 120 χωράει άνετα και είναι πάνω από το πρώτο DIMM στην DFI τουλάχιστον...
Wizard! Νοέμβριος 29, 2005 #13 Νοέμβριος 29, 2005 Η παίρνεις αυτή http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=AeroCPUcooling&cp_id=46674 που έχει τα μισά χρήματα από την ΧΡ120, μπαίνει σε όλες τις μητρικές, φυσάει το ζεστό αέρα στην πλάτη του κουτιού και ΟΧΙ πάνω στη μητρική, δεν ενοχλεί ούτε μνήμες ούτε κάρτες γραφικών, και ο ζεστός αέρας στο 90% των κουτιών, κατευθύνεται στην πίσω μεριά του κουτιού όπου υπάρχει ανεμιστήρας για να βγάλει τη ζέστη έξω...Edit: Είχα ΧΡ90, ΧΡ120... Με αυτή είμαι 6 βαθμούς κάτω. ’λλαξα λόγο ασυμβατότητας με τη μητρική μου και τελικά μου βγήκε σε καλό.
Makis Hourdakis Νοέμβριος 29, 2005 #14 Νοέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από HellhammeR Μάκη μήπως αντιμετωπίζεις πρόβλημα σε κάνα dimmaki από την ψύκτρα? Ακουμπάει ή όχι πάνω στο ακριανό DIMM ? Όχι κανένα απολύτως. Το πιο κοντινό στις μνήμες σημείο της ψύκτρας απέχει κανένα πόντο καθ'ύψος απο το πρώτο dimm και μερικά χιλιοστά οριζοντίως. Δεν έχω δοκιμάσει να βγάλω μνήμες απο τότε που την πήρα αλλά πρέπει να μπαινοβγαίνουν άνετα... Η μητρική είναι μια MSI 875PNeo LSR. @Wizard: Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά προσωπικά κρατάω επιφυλάξεις με τις ψύκτρες αυτού του τύπου... Δεν θα μου άρεσε να ξυπνήσω μια μέρα και να διαπιστώσω οτι το socket έχει φύγει απο τη θέση του... Λίγο ακραίο αλλά λέμε τώρα... Οι ψύκτρες αυτές έχουν σε λίγο περίεργη θέση το κέντρο βάρους και ειδικά άμα είναι και φουλ χάλκινη η ψύκτρα τότε δεν είναι και πολύ να την κουνάς...
Wizard! Νοέμβριος 29, 2005 #15 Νοέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 15:13] Όχι κανένα απολύτως. Το πιο κοντινό στις μνήμες σημείο της ψύκτρας απέχει κανένα πόντο καθ'ύψος απο το πρώτο dimm και μερικά χιλιοστά οριζοντίως. Δεν έχω δοκιμάσει να βγάλω μνήμες απο τότε που την πήρα αλλά πρέπει να μπαινοβγαίνουν άνετα... Η μητρική είναι μια MSI 875PNeo LSR. Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια... ΧΡ120 σε Κ8: http://www.thermalright.com/a_page/main_support_faq_motherboard_xp120_k8.htm ΧΡ120 σε Ρ4: http://www.thermalright.com/a_page/main_support_faq_motherboard_xp120_p4.htm Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 15:13] @Wizard: Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά προσωπικά κρατάω επιφυλάξεις με τις ψύκτρες αυτού του τύπου... Δεν θα μου άρεσε να ξυπνήσω μια μέρα και να διαπιστώσω οτι το socket έχει φύγει απο τη θέση του... Λίγο ακραίο αλλά λέμε τώρα... Οι ψύκτρες αυτές έχουν σε λίγο περίεργη θέση το κέντρο βάρους και ειδικά άμα είναι και φουλ χάλκινη η ψύκτρα τότε δεν είναι και πολύ να την κουνάς... Θα πρέπει να δεις λίγο τον αδηγό εγκατάστασης του Tower... Είναι βιδωτή και πατάει ιδιαίτερα καλά. Το είπα άλλωστε και πριν, είχα την 120 και την άλλαξα
Sbeetle Νοέμβριος 29, 2005 #16 Νοέμβριος 29, 2005 @wizardΔηλαδή η tower αποδίδει καλύτερα από την ΧΡ-120; Χμμμμ....ενδιαφέρον.Θυμάσαι περίπου συγκριτικές τεμπς tower-XP90 -XP120;
Wizard! Νοέμβριος 29, 2005 #17 Νοέμβριος 29, 2005 Με την XP σε άλλη μητρική όμως, είχα 42CPU & 44Chipset To Tower τώρα δίνει 34CPU & 32Chipset Ειδικά στο chipset έχει μεγαλύτερη διαφορά, γιατί δεν πάει απάνω του ζεστός αέρας Το tower απέχει μόλις 6 εκατοστά από έναν 12άρη στην πλάτη του κουτιού, που βγάζει το ζεστό αέρα κατευεθείαν έξω. Επειδή είμαι στο γραφείο δεν έχω και φωτογραφία να σας δείξω
HellhammeR Νοέμβριος 30, 2005 Author #19 Νοέμβριος 30, 2005 Δεν μου λες Μάκη, χρησιμοποίησες το backplate της Thermaltake ή άφησες της motherboard σου ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.