xylokastro Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2005 βρε?σας ελειψα? :p :D λοιπον.......σημερα κατεβασα την νεα εκδοση του open office...η αληθεια ειναι οτι με εχει εντυπωσιαση με τις λειτουργιες του και ειναι και τσαμπα!!!!!αλλα 8α επιθυμουσα να ξερω τις διαφορες του με office 2003 ως προς τις λειτουργιες...thanx προκαταβολικα p.s υπαρχει κανενα skin για το open office? :)
ea6gka Νοέμβριος 27, 2005 #2 Νοέμβριος 27, 2005 οι διαφορες δεν ειναι μεγαλες, οι συμβατοτητες ομως δεν ειναι αυτες που υποσχονται. Υπαρχουνε πολλα λαθη αναμεσα στα 2 προγραμματα
voudas Νοέμβριος 27, 2005 #3 Νοέμβριος 27, 2005 ναι και εγώ συνάντησα αρκετά προβλήματα με κάποια πολύπλοκα εξελόφυλλα κλπ κλπχμμμμ, γιατί και το office 2003 δωρεάν δεν είναι? λολ
sotiris Νοέμβριος 27, 2005 #4 Νοέμβριος 27, 2005 ναι indeed, και είναι πρόβλημα των μη ανοικτών format της microsoft. λογικά τώρα που θα ανοίξουν θα διορθωθούν.
jpavly Νοέμβριος 27, 2005 #5 Νοέμβριος 27, 2005 Εγώ σωστά διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει Ελληνικό SpellCheck?Κατα τ'άλλα τις βασικές λειτουργίες τις καλύπτουν.
Seeker Νοέμβριος 27, 2005 #6 Νοέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από jpavly Εγώ σωστά διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει Ελληνικό SpellCheck? Αυτό?Εγώ πάντως OpenOffice χρησιμοποιώ και ως τώρα δεν μου έχει φορτώσει κανένα έγγραφο doc λάθος.
ea6gka Νοέμβριος 27, 2005 #7 Νοέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Seeker Αυτό? Εγώ πάντως OpenOffice χρησιμοποιώ και ως τώρα δεν μου έχει φορτώσει κανένα έγγραφο doc λάθος. θες να σου στειλω καμμια 10ρια?
bourlas1416003173 Νοέμβριος 27, 2005 #8 Νοέμβριος 27, 2005 σε περιπλοκα excel εταιριας με πινακες που υπολογιζουν μονοι τουςστοιχεια υπαρχει προβλημαπαντως με τα ανοικτα file format καποια πουστιτσ@ θα κανειο μπιλακος και δεν θα ειναι οπως νομιζουμε
jpavly Νοέμβριος 27, 2005 #9 Νοέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Seeker Αυτό? Εγώ πάντως OpenOffice χρησιμοποιώ και ως τώρα δεν μου έχει φορτώσει κανένα έγγραφο doc λάθος. Thanks!!!! :flower: :jump1: (Και να σκεφτεί κανείς ότι πριν από 2 χρόνια έλεγα: Εγώ δεν βάζω AMD, εγώ δεν αλλάζω τα Windows...)
sotiris Νοέμβριος 27, 2005 #10 Νοέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Seeker Αυτό?Εγώ πάντως OpenOffice χρησιμοποιώ και ως τώρα δεν μου έχει φορτώσει κανένα έγγραφο doc λάθος. δοκίμασε κάποιο με περίπλοκα tables, εικόνες κλπ κλπ.
Seeker Νοέμβριος 30, 2005 #11 Νοέμβριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris δοκίμασε κάποιο με περίπλοκα tables, εικόνες κλπ κλπ. Μια και το ανέφερες, σήμερα μου έστειλαν ένα έγγραφο 240 σελίδων με πίνακες εικόνες γραφήματα κλπ. και φορτώνει κανονικά. Απο όσο έχω δεί όλα είναι φυσιολογικά. Αρχική απάντηση από jpavly Thanks!!!! :flower: :jump1: Τίποτα . Καλύτερα να ευχαριστήσεις τα παιδιά απο την ομάδα μετάφρασης για τον κόπο τους παρά εμένα
kreach Δεκέμβριος 4, 2005 #12 Δεκέμβριος 4, 2005 Στο RAM του Σεπτεμβρίου - πιο συγκεκριμένα στο ένθετο Financial Ram αρ8 σελ6- παρουσιάζονται κ συγκρίνονται τα δύο είδη Office. Tελικά μας πληροφορεί πως οι διαφορά, για τον μέσο χρήστη, είναι ΜΙΑ: Το Open Office είναι ΤΣΑΜΠΑ ενώ το M$ Office = $$$. Προσθέτει ακόμη πως το M$ Office Professional edition (670E) ναι μεν έχει περισσότερες δυνατότητες κ εφαρμογές (πχ Outlook Express, Publisher, Buisness Contact Manager) αλλά οι διαφορές αυτές είναι ΑΡΧΗΣΤΕΣ για τον μέσο χρήστη ! Μόνο εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί να εκμεταλλευτεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ εφαρμογές του M$ Office! Βάση του "XAKER" του RAM Νοεμβρίου, μαθαίνουμε πως το 80% των εφαρμογών του "απλού" M$ Word παραμένει ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟ (φανταστείτε για ΟΛΗ τη σουίτα Office!!!). To Μ$ Word δίνει τη δυνατότητα να κανουμε BACKUP, macro εντολές (κώδικες γραμμένοι σε Visual Basic), άνοιγμα PDF ΧΩΡΙΣ το Adobe Acrobat !!!!!Αυτά !Για τους παραπάνω λόγους Open Office Rulez :banging:
vgiozo Δεκέμβριος 4, 2005 #13 Δεκέμβριος 4, 2005 Αν υπάρχει και κανά καλό παιδί με έτοιμες πληροφορίες για εγκατάσταση και χρήση πολυτονικών χαρακτήρων στο open office γενικα (αλλά και σε λινουξ), θα του πώ συγχαρητήρια...
Seeker Δεκέμβριος 4, 2005 #14 Δεκέμβριος 4, 2005 http://hal.csd.auth.gr/thelug/HOWTO/Hellenic-HOWTO-2.htmlhttp://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=299668Αυτά ίσως σε βοηθήσουν
SlotKiller Δεκέμβριος 17, 2005 #15 Δεκέμβριος 17, 2005 Εχει καταφερει κανεις να τρεξει "θυσαυρο" στο openoffice? Αγγλικος με ενδιαφερει αρχικα.
---Zapotek-- Δεκέμβριος 17, 2005 #16 Δεκέμβριος 17, 2005 Ναι, μια χαρα δουλευει...Ελληνικο θυσαυρο δεν εχει ομως και με στενoχωρει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.