fuz10n Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2005 το συστημα ειναι πολυ παλιο αλλα κανει μια χαρα δουλεια. τα μονα φανς που εχει ειναι 3 12αρια κατω απο το ψυγειο, τα οποια ειτε δουλευουν στα 5V (πολυ ησυχοι) ειτε κλεινουν με διακοπτες αν ρυθμισω χαμηλα τον επεξεργαστη για απολυτα χαμηλα db (μονο οι σκληροι ακουγονται κι αυτοι ειναι ησυχοι... ). επισης το τροφοδοτικο ειναι το 400αρι zalman αλλα με 2 8ρηδες ανεμιστηρες στα 5v που ειναι σα να μην υπαρχουν... α και πλζ μη μου πειτε οτι οι σωληνες ειναι λεπτοι, εχω βαλει αλλους!!!! εχει και 3 λαμπες μπλε hardware: athlon 2100+(1733@2400mhz), 9800pro @ high clocks (water + custom ramsinks), 1 gig mem μουφα, audigy 2, 2x200gb seagate sata raid0 κλπ κλπ βαριεμαι. watrcooling: eheim 1250, triple radiator ενσωματωμενο στο πανω μερος του thermaltake, maze 4 + chipset + gfx, παραφλου κοκκινο μαζι με αφαλατωμενο νερο. επισης ολα τα καλωδια ειναι κρυμενα στο πισω μερος, θα δειτε. το χω κανα 2 χρονια ετσι (εκτος απο αρκετες βελτιωσεις για τον τροπο γεμισματος και κατι αλλα -εξαλλου βλεπετε ενα ταπερακι πριν την αντλια και σε αλλες φωτο δεν το βλεπετε) αλλα ειπα να φτιαξω τωρα ενα θεμα να σας το δειξω. οριστε λοιπον!!! ειμαι περηφανος για 2 πραγματα, γι αυτο και κανω και το thread: ΟΛΑ ειναι σε 1 κουτι επιτυγχανοντας φοβερη ψυξη (43C load @2400mhz), και δευτερον ειναι ειτε ΠΑΡΑ πολυ ησυχο ειτε τελειως αθορυβο. edit!!!!! και ΤΡΙΤΟΝ δε φαινεται πουθενα καλωδιο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 ΑΨΟΓΟ!πολυ καλη δουλεια φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Νοέμβριος 27, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 Καταπληκτικη έως έξωχη τακτοποίηση του εσωτερικου του κουτιου.. GOOD JOB απλα.. :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Νοέμβριος 27, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 Πολυ καλη δουλεια,μπραβο.Πιστευω ομως οτι θα πρεπει να εχεις και 2-3 ανεμιστηρια στο κουτι,γιατι δεν ειναι μονο το cpu,vga,chipstet,που πρεπει να ψυχονται αλλα και οι μνημες,οι σκληροι και αλλα σημεια στην μητρικη που κι εκεινα εκπεμβουν θερμοτητα που δεν φευγει απτο κουτι σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Νοέμβριος 27, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από thrasher Πολυ καλη δουλεια,μπραβο.Πιστευω ομως οτι θα πρεπει να εχεις και 2-3 ανεμιστηρια στο κουτι,γιατι δεν ειναι μονο το cpu,vga,chipstet,που πρεπει να ψυχονται αλλα και οι μνημες,οι σκληροι και αλλα σημεια στην μητρικη που κι εκεινα εκπεμβουν θερμοτητα που δεν φευγει απτο κουτι σου. ε αυτες ειναι οι μικροβελτιωσεις που ελεγα αν και προχειρες ακομα. εχω ψυξη στους σκληρους γιατι ζεματαγαν με κλειστα φανς. κ κατι αλλα ψιλα .... . . . .... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 27, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 Πολύ "καθαρό" εσωτερικό, μπράβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 27, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 Πολύ καλός Link to comment Share on other sites More sharing options...
format c: Νοέμβριος 27, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 Ωραίο μηχάνημα φίλε, καλή η τακτοποίηση και έξυπνη η ιδέα με τη ζελατίνα. Χωρίς πολλά πολλά έφτιαξες ένα μηχάνημα-υπόδειγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Νοέμβριος 27, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από format c: Ωραίο μηχάνημα φίλε, καλή η τακτοποίηση και έξυπνη η ιδέα με τη ζελατίνα. Χωρίς πολλά πολλά έφτιαξες ένα μηχάνημα-υπόδειγμα. δεν ειναι ζελατινα ειναι ταινια διαφανη Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Νοέμβριος 27, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 μπράβο πολύ καλή δουλεία..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 27, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 Πολύ καλή δουλειά φιλαράκο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 27, 2005 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 Πάρα πολύ ωραίο! Σε μια φάση έλεγα μήπως δεν έχεις βάλει πάνω δίσκους κτλ... Όσο για το άλλο πλαϊνό... Κάνε κάτι μωρέ με τα καλώδια... Έχεις που έχεις τη μια μεριά τόσο καθαρή, φτιάξε και την άλλη... edit: Να μαντέψω οτι το κουτί είναι μια απο τις απομιμήσεις του Xaser III που κυκλοφορούν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Νοέμβριος 27, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 xaser3 ειναι...................................... κανονικο ! ! ! ! στην αλλη μερια μπαινει το καπακι απο πανω οποτε δε φαινεται η βρωμοδουλεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 28, 2005 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2005 Κανονικό; Νόμιζα οτι δεν ήταν ακριβώς έτσι... Τέσπα. Όσο για την κρυφή μεριά θα διαφωνίσω. Για να είσαι τέλειος πρέπει να είναι όλο το κουτί μαζεμένο... Όχι μόνο ό,τι φαίνεται... Πάντως τρελά αποτελέσματα πρέπει να έχουν τα modular τροφοδοτικά... Ειδικά άμα τα βύσματα που έχει πάνω στο σασί είναι κλασικά 4πινα, φτιάχνεις ό,τι καλώδια θες όπως τα θες και είσαι κυριλέ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Δεκέμβριος 3, 2005 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 Ευγε!!! :worship: :clap: Μια ερωτηση : Σε τι μητρικη εχεις τον XP 2100+ Eχω και γω εναν που παει 2100μηζ με default volts. Με περιοριζει πολυ η μητρκη (8Κ3Α+) γι' αυτο δεν τον εχω ανεβασει αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 3, 2005 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 Καλως ηρθες στον κοσμο του..... PC χωρις καλωδια. Μπραβο νοικοκυρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.s.o.d. Δεκέμβριος 3, 2005 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2005 ωραιος!! εγω ακομα παιδευω το chieftec μου αλλα του τροφοδοτικου τα καλωδια αν και ειναι χοντρα ειναι uv sensitive round της ocz και μου αρεσουν πολυ για να τα αλλαξω!!και φισικα δεν περνανε πισω απο το plate!τα εχω βολεψει στην πανω μερια του κουτιου και δεν πλησιαζουν τη μητρικη...γκρρρ...θελω κι εγω κουτι χωρις καλωδια!! και παλι μπραβο για τη δουλεια σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Δεκέμβριος 4, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Daytime Dreamer Ευγε!!! :worship: :clap: Μια ερωτηση : Σε τι μητρικη εχεις τον XP 2100+ Eχω και γω εναν που παει 2100μηζ με default volts. Με περιοριζει πολυ η μητρκη (8Κ3Α+) γι' αυτο δεν τον εχω ανεβασει αλλο ειναι σε 7njs που δινει μεχρι κανα 2βολτ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiannisM Δεκέμβριος 13, 2005 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2005 Εκπληκτικό αποτέλεσμα! Μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.