bleo8onhs Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2005 Παλικάρια ψάχνω ταβέρνα - εστιατόριο (γενικά ένα μέρος να φάμε) στην Αθήνα. Είμαστε 15 περίπου, ορκίζεται η αδερφή μου και θα πάμε να φάμε. Ξέρετε, οικογένειες φίλοι κτλ. Ακούω προτάσεις, αν γίνεται σύντομα για να κλείσω κιόλας!(μην είναι στου διαόλου τη μάνα! Νέα σμύρνη , καλλιθέα, θησείο, τέτοια πράματα!)
YDinopoulos Νοέμβριος 27, 2005 #2 Νοέμβριος 27, 2005 Τσιπουραδικο Καλλιθεας....με ζωντανη μουσικηΦωλια του κουκου στη Α.Γλυφαδα. Πολυ καλο κ οικονομικο ταβερνακι !
Malkav Νοέμβριος 27, 2005 #4 Νοέμβριος 27, 2005 My vote goes to: "Διαχρονικό" στο Χαϊδάρι τέλειο φαγητό-κρασί-χώρος και λογική τιμή.
totally_wired Νοέμβριος 27, 2005 #5 Νοέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από bleo8onhs Παλικάρια ψάχνω ταβέρνα - εστιατόριο (γενικά ένα μέρος να φάμε) στην Αθήνα. Είμαστε 15 περίπου, ορκίζεται η αδερφή μου και θα πάμε να φάμε. Ξέρετε, οικογένειες φίλοι κτλ. Ακούω προτάσεις, αν γίνεται σύντομα για να κλείσω κιόλας!(μην είναι στου διαόλου τη μάνα! Νέα σμύρνη , καλλιθέα, θησείο, τέτοια πράματα!) Να δούμε ποίος θα σε ταίζει...Εσύ δεν ήσουν που γκρίνιαζε για τις τιμές της αθήνας?????ΑσχημόπαποΙώνων 61, 'Ανω Πετράλωνα, 2103463282
bleo8onhs Νοέμβριος 27, 2005 Author #6 Νοέμβριος 27, 2005 Δεν γκρίνιαζα συνάδερφε, διαπίστωση έκανα. Αφού εκεί σπουδάζει ρε, που θα πάμε να φάμε?
Chosen Νοέμβριος 27, 2005 #7 Νοέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Τσιπουραδικο Καλλιθεας....με ζωντανη μουσικηΦωλια του κουκου στη Α.Γλυφαδα. Πολυ καλο κ οικονομικο ταβερνακι ! Δεν έχω ιδέα για ποιο μαγαζί λέει ο Γιάννης, αλλά κρίνοντας από τα κιλά του και την φάτσα που έχουν τα μπιφτέκια όταν τα πλησιάζει, θα ακολουθούσα την πρότασή του στα τυφλά...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.