hemppants Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2005 Ερώτηση: Πόσο OC αντέχει (αν αντέχει OC) ο Athlon64 3200 Winchester με την ψήκτρα που έρχεται μαζί στην συσκευασία και πόσο με άλλες ψήκτρες που έχετε υπόψη σας; Τι ρόλο παίζει το PSU στο OC; Το έχω σε Mobo MSI K8N Neo2 Platinum (939) Από το BIOS όταν δοκίμασα να κάνω automatic OC δηλαδή με τις επιλογές που έχει που θυμίζουν αξίωμα στο στρατό (Captain, General etc.) το PC κάνει Boot μέχρι την στιγμή που αρχίζει να φορτώνει τα Windows, δηλαδή την πρώτη φορά που εμφανίζετε το λογότυπο των WindowsXP Pro με την μικρή μπάρα απο κάτω. Εκεί παγώνει. Παρακάτω είναι οι θερμοκρασίες σε idle κατάσταση από το MSI CoreCenter Και τα tech-specs του Cpuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
hemppants Νοέμβριος 27, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 Μια τρελή ένδειξη σήμερα! Ψήκτρα από την συσκευασία της CPU. (Athlon64 3200) Δεν έχω κάνει OC ακόμα, φαντάζομαι όταν κάνω OC το ανεμιστηράκι θα τραβάει όλο το PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hemppants Νοέμβριος 27, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 Τεστάροντας το OC ! Πλάκα κάνω! Δεν έχω ιδέα τι ένδειξη είναι αυτή! ’λλη μια τρελή ένδειξη της ημέρας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Νοέμβριος 27, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 δεν έχω MSI και προφανώς δεν κάνω oc με το παραπάνω πρόγραμμα, αλλά όπως βλέπεις δεν είναι και τόσο αξιόπιστο και κυρίως το αυτόματο στο overclocking είναι ανούσιο και πιθανόν επικίνδυνο. υπάρχει κατάλογος στο lab με πιο συνηθισμένα και αξιόπιστα π-ρογράμματα για oc, tools λέγεται και βέβαια διάβασε μερικούς οδηγούς για να κάνεις τις ρυθμίσεις όπως πρέπει δηλαδή από το bios Link to comment Share on other sites More sharing options...
hemppants Νοέμβριος 27, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 Το Core Center το έχω μόνο για να βλέπω τις θερμοκρασίες και όχι για OC. Ευχαριστώ πάντως που απάντησες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hemppants Νοέμβριος 28, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2005 Κανείς; Τίποτα; Τουλάχιστον να μου δείξετε κάποιο thread σχετικό με αυτό που ψάχνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 28, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2005 Διάβασε τα παρακάτω:ΟΔΗΓΟΣ OVERCLOCKINGΒασικός οδηγός Overclocking - Τι, πως και γιατί!Και αυτό:MSI Κ8Ν NEo2 Platinum Link to comment Share on other sites More sharing options...
hemppants Νοέμβριος 28, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2005 Ευχαριστώ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Νοέμβριος 28, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2005 το ποσο θα ανεβει, ειναι καθαρα θεμα τυχης. αν εχεις καλο τσιπ, θα ανεβει χωρις να σε δυσκολεψει. ο δικος μου, παιζει 24/7 στα 2500 με μαμα ψυκτρα και 104% ρευμα, αλλα σε dfi 939. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Νοέμβριος 29, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2005 Να ρωτήσω κάτι. Αν στραβώσει ένα μόνο περιμετρικό pin από τα 939 στο κάτω μέρος του Amd64, γιατί ήθελα να δω αν έβαλα καλά την θερμομωνοτική πάστα και όταν πήγα να τον ξαναβάλω στο σόκετ είδα βαμβάκι πάνω στα pins από όταν καθάριζα με το ασετόν για να βάλω ξανά πάστα και πήγα με την ηλεκτρική σκούπα να ρουφήξω τα βαμβάκια και καταλάθος ρούφηξε τον επεξεργαστή στην τρύπα και στράβωσε το ένα από τα 939 pins. :whistling Πόσο λέτε να κλοκάρει ο δικός μου 3200+? :tomato: Το ξαναϊσιοσα και επανήλθε σαν να μη στράβωσε ποτέ. Μπήκε κανονικά αλλά ακόμη δεν τον έχω ανοίξει, μου λείπει ένα σκληρός και μια κάρτα γραφικών που όσων ούπω έρχονται. ’ η πάστα ήταν Arctic Silver 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 30, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από H.A.Balafoutre πήγα με την ηλεκτρική σκούπα να ρουφήξω τα βαμβάκια και καταλάθος ρούφηξε τον επεξεργαστή στην τρύπα και στράβωσε το ένα από τα 939 pins. :whistling Πόσο λέτε να κλοκάρει ο δικός μου 3200+? :tomato: . Δεν ειναι αυτος ο τροπος για να ρουφηξεις το τελευταιο Mhz που μπορει να βγαλει ο επεξεργαστης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Δεκέμβριος 1, 2005 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2005 Δε λες πάλι καλά που μου έβγαλε 32Μ spi χωρίς πρόβλημα για 2-3ώρες συνέχεια. Και έτρεξα όλα τα 3D benches συνέχεια και ξανά και ξανά και όλα είναι μια χαρούλα από θερμοκρασίες κτλ. Να δώ μόνο πως θα το υπορχρονίσω το μηχάνημα. Έχω πολλά να διαβάσω για να καταφέρω να μην κάνω καμιά μαμακία. Προσεχώς και αποτελέσματα, μέχρι στιγμής πάει καλά το εργαλείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.