Jump to content

Internet Explorer πρόβλημα

ARK

Recommended Posts

Γιατί στο Internet Explorer > Προβολή > Γραμμές Εργαλείων,

έγιναν διαφανείς οι επιλογές και δεν επιλέγονται?

Και μάλιστα ενώ είχα το systran μου το απεπελεγξε και μου κοτσάρισε το google σε ολόκληρη μπάρα.

Απεγκατεστησα το Google αλλά οι επιλογές της ΄΄Γραμμής Εργαλείων ΄΄ παραμένουν διαφανείς και δεν κλικάρονται για να προσθέσω στην μπάρα το SYSTRAN.

Εχετε καμιά ιδέα τι να κάνω?(εκτός απο FORMAT.):help:

Πέτρο άσε τα αστεία και σκέψου λίγο να μου βρείς μια λύση. Εχω μείνει χωρίς το systran και δεν μπορώ.

Format έτσι όπως έχω γεμίσει τον υπολογιστή δεν πρόκειται να κανω.

Kαλό το FireFox αλλά δεν παίρνει SYSTRAN.

Δεν ξέρω τι γίνεται με τον IE διότι δεν τον χρησιμοποιώ. Προσπάθησε αρχικα να τον απεγκαταστήσεις /εγκαταστήσεις ξανα.

Τώρα για την έλειψη SYSTRAN:

Κάθε πόσο το χρησιμοποιείς δηλαδή το SYSTRAN. Μπορείς κάλιστα να το έχεις ανοιχτό ή να έχεις την σελίδα http://www.systransoft.com/index.html σαν homepage (ο firefox σου επιτρέπει να έχεις πολλές σελίδες κάθε φορά που τον ανοίγεις) και με CTR-C/CTR-V (copy/paste) δηλαδή να έχεις τις μεταφράσεις σου. Ξέρω έτσι δεν είναι πολύ πρακτικό όπως με την toolbar αλλά αν έχεις πρόβλημα με τον IE τι να πω.

Το χρησιμοποιώ πολλές φορές στις σελίδες του internet. Eίναι πρακτικό διότι με το πάτημα ένός κουμπιού σου μεταφράζει κατευθείαν όλη τη σελίδα.

Αλήθεια για πές μου πως να το κάνω επανεγκατάσταση (το Internet Explorer) ?

Aπο το cd των windows γίνεται και πώς?

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 17:42]

πινακας ελέγχου--->προσφαφαίρεση---->προσφαφαίρεση στοιχείων των WINDOWS----> ξε-επέλεξε τον IE. και οκ...

Μετά πήγαινε πάλι επέλεξε το ξανά και εγκαταστάθηκε.

Τζίφος

Oαν πατάω ΄΄προσφαφαίρεση στοιχείων των WINDOWS΄΄

μου βγάζει συνέχεια ένα μυνημα

΄΄Εκτελειται ένα άλλο αντίγραφο αυτού του προγράμματος Εγκατάστασης.Περιμένετε να ολοκληεωθεί η άλλη εγκατάσταση πριν να εκτελέσετε πάλι αυτό το πρόγραμμα.. κλπ ΄΄

:jump: :jump: :jump: :jump:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.