Jump to content

Την ΠΑΝΟΠΛΙΑ ή τον ΜΑΓΟ ?

HellhammeR

Recommended Posts

Οι διαστασεις του ξεγελουν το ματι αλλα εχει χωρους εσωτερικα για υδροψυξη ειδικα με μονο ψυγειο κρυβεις τα παντα μεσα.Ειναι μεγαλυτερο απο τα κοινα σε πλατος αλλα και σε βαθος κατα πολυ.

Δε θα το ελεγα παντως midi tower αν το δει κανεις απο κοντα θα καταλαβει.

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Καποιος που έχει το Armor ας μου λυσει μια απορια. Κάθε φορά που ανοίγεται ενα drive ακουμπάει το καπάκι στα πλαινά του armor ή οχι? :alien:

Δεν σου φένεται λίγο ενοχλητικο αυτο?:...:

Δλδ μολις πατας για να ανοιξει το dvd-rom ας πουμε σε ανοιγει και τα πλάγια? :p

Bασικα οταν τον ανοιγω τα εχω ανοιχτα.Για να σου λυσω την απορια το δοκιμασα τωρα.

1. Το να έχει τζάμι απο τη μάνα του δεν είναι και τόσο εύκολο. Αρκετά όμως έχουν έτοιμο extra τζάμι το οποίο συνήθως κοστίζει γύρω στα 50.

2. Οι τρύπες στα TT προσωπικά δεν με απασχολούν καθόλου για το λόγο οτι i. η διάμετρος είναι περιορισμένη ii. δεν σε εμποδίζει κανείς να τους περάσεις απο ένα ανοικτό φατνίο κάρτας ή να βάλεις ένα ειδικό λαμάκι. Πιστεύω οτι δεν πρέπει να το υπολογίζεις αυτό.

3. Απο προσωπική εμπειρία θα σου πρότεινα να αποφύγεις ό,τι έχει πόρτα. Μπορεί στην αρχή να μην σε πειράξει αλλά μετά απο μερικούς μήνες θα έχεις κουραστεί να την ανοιγοκλείνεις. Μόνο για servers λέει πιστεύω...

4. Ανεμιστήρες επίσης μην υπολογίζεις καθώς μπορείς να βάλεις πανεύκολα ό,τι ανεμιστήρες θες εσύ. Και πιστεύω καλύτερα είναι να επιλέξεις εσύ τι θες παρά να συμβιβαστείς με αυτό που σου δίνουν. Επίσης έχε υπόψη σου πως απ'όσο ξέρω γενικώς (δεν ξέρω για την εδώ περίπτωση) οι ανεμιστήρες της TT δεν είναι και ό,τι πιο αθόρυβο...

5. Κοίτα οπωσδήποτε για μεγάλο κουτί, εκτώς αν έχεις περιορισμό χώρου στο γραφείο κτλ. Βοηθάει πολύ και στην ψύξη και στην επεκτασιμότητα και σε πολλά άλλα. Προσπάθησε όσο το δυνατόν να αποφύγεις midi towers.

Προσωπικά έχω να σου προτείνω τα εξής, με σειρά τιμής:

1. Chieftec CX-03Black. Τώρα το βλέπω στα 80 στο Πλαίσιο αλλά παλιότερα το είχε γύρω στα 110 με τζάμι μαζί. Ένα αρκετά αξιόλογο κουτί πιστεύω, το οποίο μπορεί να μην είναι αλουμηνένιο αλλά δεν έχει τπτ να ζηλέψει απο άλλα της κατηγορίας του. Ατού του οι πολλές "πατέντες" (χαρακτηριστικό των Chieftec)

2. CoolerMaster Stacker. Θα το βρεις σε πολλά καταστήματα γύρω στα 140 νομίζω. Ένα αρκετά μεγάλο κουτί, λιτό αλλά παράλληλα μουράτο, ατού του η επεκτασιμότητα. Επίσης παίρνει 2 τροφοδοτικά και έχει αρκετή άπλα για υδρόψυξη. Αξίζει σίγουρα τα λεφτά του. Τζάμι προαιρετικό.

3. Lian Li PC 7x. ’μα βρεις πλέον. Γύρω στα 200. Όλο αλουμήνιο και προσωπικά το θεωρώ απο τα πιο όμορφα κουτιά. Τσούζει λίγο αλλά πιστεύω οτι είναι άλλο πράγμα τελείως.

4. Lian Li V2000. Απλά ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Όπως τεράστια είναι και η τιμή του (γύρω στα 300). Χωράει τα πάντα. Ίσως σε προβληματίσει ο σχεδιασμός του. Δεν στο προτείνω ιδιαίτερα λόγω τιμής αλλά το θεωρώ το καλύτερο κουτί ever.

Επίσης τελευταία πετυχαίνω διάφορα Antec που τα συμπαθώ αλλά δεν θυμάμαι μοντέλα. Ψάξε λίγο... ;)

Μάκης πιστεύω ότι έχεις πολλυ καλή πειθώ φιλε!:D

Οντως τώρα που κοίταξα κάπως διαφορετικά και λεπτομερώς το stacker παρατήρησα οτι έχει περισσοτερα "συν" απο το armor. Είδα κάποια Antec εδώ αλλά δεν μου έκαναν και μεγάλη εντύπωση ;)

Όσο για τα Lian Li, πρέπει να ομολογήσω ότι έχουν σχεδίαση που ξεχωρίζει αλλα δεν μου έκαναν το "κλικ".

Τελικά λέω να πάρω το Stacker μετά απο την επίκλιση στην λογική με επιχειρήματα και στην επίκλιση στο συναίσθημα που έκανε ο Μάκης :p :p

Είναι όντως κουτι που μπορείς να κάνεις "πειράματα" πάνω του και να του δώσεις την δικία σου προσωπική "πινελία".

Το καινουργιο stacker που θα κυκλοφορίση σύντομα πως σας φένεται??Αξίζει κανείς να περιμένει για αυτο το κουτι?;)

CM Stacker 830

:D Λες να μπορώ να σε πείσω να μου κάνεις και δώρο ένα;;; :hehe: :hehe: :hehe:

Τώρα για το καινούριο STacker... Είναι αρκετά αξιόλογο και αυτό πιστεύω και είναι και πιο μουράτο αλλά προσωπικά προτιμώ το παλιό. Είναι πιο "Σπαρτιάτικο"... ;)

Τελικά λόγο του ότι στοιχίζει παραπάνω απο το Armor θα πάρω το armor. Μοναδικός λόγος το οικονομικό.:cry:

Εννοω πως για το stacker, σήμερα που πήγα στο e-shop , πρέπει να δώσω 155 ευρώ + 40 ευρώ για το τζάμι(άσε που αυτό που δίνει η Cooler master δεν μου άρεσε καθόλου :( ) δλδ πάμε στα 195 ευρω! Ενω το Armor στοιχίζει 145 ευρώ μαζί με το τζάμι και τα LED του.:nothing:

Επιπλέον ρώτησα σχετικά για το τζάμι στο stacker και μου είπε ότι αυτοί διαθέτουν τζάμι μόνο για την silver έκδοση ενώ εγώ θέλω την μαύρη.:(

Σκέφτηκα να πάω σε τζαμά να μου φτιάξει ένα, αλλά και πάλυ 40 και παραπάνω ευρώ θα μου βγει για το τζάμι..:boxed:

Κριμα ! :X: :X: :X:

Προσωπικά θα σου πρότεινα να αφήσεις προς το παρόν το τζάμι και τα φωτάκια και να κοιτάξεις να πάρεις ένα καλό κουτί και κοίτα μετά για αυτά όταν θα έχεις όρεξη και χρήματα... Ωστόσο, δικά σου είναι τα λεφτά, εσύ θα το πάρεις, ό,τι νομίζεις κάνε... :) Απλώς τη γνώμη μου σου λέω... :)

ΥΓ: Πάντως για να μην παρεξηγηθούμε, έχω τζάμι, έχω λάμπες κτλ αλλά πλέον συνειδητοποιώ οτι και να μην είχα δεν θα με νοιαζε καθόλου...

Παιδες έχω το Kandalf και το συνιστώ στο φίλο HellhammeR οχι οτι έχει καμία διαφορά απο το Armor αλλά μαρέσει περισσότερο ο σχεδιασμός του στη φάτσα:)Πάντως και τα δυο Thermaltake είναι πολύ καλά και οι χώροι τους τρομεροί

Kαι εγω γιαυτο το πηρα. Βεβαια ειναι εντελως υποκειμενικο αυτο. Οπως πχ εμενα δεν μου αρεσει καθολου το Stacker...

Επειδή τις τελευταίες μέρες ήμουν και εγώ σε αναζήτηση full tower και επειδή ήθελα να αντισταθώ στην τρέλα με τα Stacker για να πάρω και κάτι διαφορετικό κοίταξα και τον Μάγο και την Πανοπλία. Η πανοπλία μου άρεσε πολύ εξωτερικά, αλλά αφου τα είδα από κοντά τα κουτιά και είδα και το Στακερ, το οποίο το ήξερα λίγο καλύτερα επειδή το έχει ένας φίλος (aka Sbeetle) η ποιότητα κατασκευής (προσωπική αίσθηση) δεν συγκρίνεται. Και αν και όπως προανέφερα δεν ήθελα να πάρω Στακερ, το πήρα λόγω μη επάξιων ανταγωνιστών και επειδή δεν ήθελα να σκάσω την 300άρα για να πάρω το V2000 που ζαχάρωνα από την αρχή. Αν σε ενδιαφέρουν πιο πολύ τα εφέ και θέλεις και το πλέξυ από την αρχή σε πιο ένα πιο οικονομικό πακέτο πάρε το Armor.

HellhammeR αν θέλεις να δείς το Kandalf απο κοντά και να πάρεις μια ιδέα έλα στο νετ καφέ του Γιάννη (Explorer) Γιαννιτσά. Είναι πρώτη μούρη στο μαγαζί. Όλα τα λεφτά.:p

Κατοχος Armor και εγω.

Αν εισαι ετοιμος να κανεις μια μικρη υποχωρηση στη ποιοτητα

κατασκευης,μη το σκεφτεσαι.Θα μεινεις απολυτα ικανοποιημενος:T:

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί λένε ότι το Armor δεν είναι ποιοτικό.

Τι σας χαλάει δηλαδή?

Δεν ξέρω για τα άλλα κουτιά της Thermaltake αλλά εμένα μου φαίνεται πάρα πολύ καλό το Armor και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος!:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.