HellhammeR Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2005 Για την nVidia GeForce 7800GTX 512MB θα ήθελα να με βοηθήσεται στην επιλογη μάρκας. Θελω να παρω ή απο την POV ή απο την XFX αλλά δεν ξέρω ποια απο τις 2 να διαλέξω! Καποιος που να έχει παρει καποια καρτα απο αυτες τις εταιριες ίσως να μου πει αν έμεινε ευχαριστιμένος απο την αρχιτεκτονική και τα συνοδευτικά που προσφέρει. Ξέρω πως η POV δινει στην συσκευασια και 6 παιχνιδια δώρο αλλά δεν με απασχολεί αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Νοέμβριος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 Eγω με την POV extreme version 580/1730 ειιμαι υπερευχαριστημενος...και η αληθεια ειναι οτι σε τετοια κορυφαια καρτα δεν θα καταλαβεις διαφορες μεχρι και asrock να παρεισ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEOX Νοέμβριος 26, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 POV Δαγκωτό !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Νοέμβριος 26, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 Έχει βγει και σε αλλες εκδόσεις η συγκεκριμένη της POV δλδ τρέχει στα 580/1730 ή μηπως υπάρχει και 550/1700 ? Για να ξέρω τι να ζητήσω απο το κατάστημα δλδ..:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 26, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 Πάρε την φθηνότερη.(διαφορές υπάρχουν αλλά είναι θέμα τύχης) Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Νοέμβριος 27, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 Παρε αυτη που κοστιζει λιγοτερο και εχει και πλουσιο εξοπλισμο=POV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Νοέμβριος 28, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2005 Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμμία διαθέσιμη αλλά η POV έχει κορυφαίο game bundle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Νοέμβριος 28, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από HellhammeR [26-11-2005 22:44] Για την nVidia GeForce 7800GTX 512MB θα ήθελα να με βοηθήσεται στην επιλογη μάρκας. Θελω να παρω ή απο την POV ή απο την XFX αλλά δεν ξέρω ποια απο τις 2 να διαλέξω! Καποιος που να έχει παρει καποια καρτα απο αυτες τις εταιριες ίσως να μου πει αν έμεινε ευχαριστιμένος απο την αρχιτεκτονική και τα συνοδευτικά που προσφέρει. Ξέρω πως η POV δινει στην συσκευασια και 6 παιχνιδια δώρο αλλά δεν με απασχολεί αυτο. Ω ρε στα Γιαννιτσα βρισκεις τετοιες καρτες PΟV και εγω εκτος αμα θες να περιμενεις λιγο γιατι ερχονται και αλλες μαρκες με το συγκεκριμενο GPU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.