b.s.o.d. Νοέμβριος 26, 2005 #21 Νοέμβριος 26, 2005 το πλαισο πουλαει μονο transcent και kingston...λογικα θα γραφει επανω κατι...λες ο greekfragma να σε ρωτουσε επειδη δεν ηξερε?αν παρακολουθησεις μερικα αλλα ποστ του θα καταλαβεις οτι δεν εχει αναγκη να μαθει για το πως δουλευουν οι μνημες!!και πριν προτρεξεις,δεν τον ξερω προσωπικα!μην εχεις επιθετικο υφος,ολο το ποστ σου ειναι σαν να κανεις μαθηματα καλης συμπεριφορας χωρις να υπαρχει λογος!!
greekfragma Νοέμβριος 26, 2005 #22 Νοέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από metal_slug [Σήμερα, στις 00:44] ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ!! Δηλαδη εσυ προεξοφλεις οτι ολοι θα συμφωνησουν μαζι σου?! Αν ειναι δυνατον, ολοι τη δικη μας και μονο αποψη λεμε, κανεις δεν ειναι αυθεντια ουτε και κατεχει τη μονη αληθεια, θα συμφωνησεις σε αυτο φανταζομαι...Δεν ειναι λιγο αλαζονικο να νομιζεις οτι εκπροσωπεις ολους τους σχετικους?? Εξαλλου ηδη ειπες μια ανακριβεια, οτι το μαγαζι πρεπει οπωσδηποτε να σου καλυψει οποιαδηποτε βλαβη. ε ελπιζω πλεον να μην εχεις αλλο δυσαρεσκεια μαζι μου(δεν υπαρχει λογος αλλωστε). Ποιο ειναι αυτο που μου εξηγεις και δε μπορω να καταλαβω? "Μια χαρα" ε?..Ενταξει λογικο ειναι να ευλογεις τα γενεια σου. Περισσοτερες ερωτησεις μου εκανες(ασχετες) παρα απαντησεις. Ξαναδιαβασε ολο το thread. (Xωρις παρεξηγηση παντα)Παντως σε ευχαριστω για τον κοπο σου. Koιταξε, το "πλαισιο" δεν εχει αναγκη να κανει τετοιες"πονηριες". Καθε μερα αλλαζει ελαττωματικα μηχανηματα, κι εγω ο ιδιος στο παρελθον εχω αλλαξει(και μαλιστα εξαρτηματα που ηταν ok!) E oχι δα! Αυτα τα λενε οι ανταγωνιστες του νορτον, το οποιο ειναι το διασημοτερο antivirus. Δεκαδες χιλιαδες ανθρωποι το χρησιμοποιουν σ ολο τοκοσμο, λες να ειναι ολοι αυτοι βλακες? Ελπιζω να μην θεωρεις κι εσυ τον εαυτο σου αυθεντια και να απαιτεις να σε "υπακουσω" οπωσδηποτε ε.. Σε ενα αλλο forum που ρωτησα αν θα πρεπει να κρατησω το norton internet security 2005(εχω 3 μηνες free) οι περισσοτεροι μου ειπα να κρατησω και το antivirus και το firewall του. Οπως βλεπεις, γνωμες ειναι αυτες. Αυτο που ειναι σιγουρο με τον νορτονα ειναι οτι σου απορροφαει πολυ ram, αλλα εγω με την 1,5GB poy εχω λογικα δεν αντιμετωπιζω τετοιο θεμα ε? E καλα,πρωτος εγω το ειπα αυτο. Εχω ανοιξει δεκαδες φορες τον υπολογιστη και εχω μαστορεψει. Παντα κλεινω το ρευμα αλλα αυτη τη φορα το ξεχασα. Γενικα τον υπολογιστη πρεπει να τον ανοιγουμε για συντηρηση πχ, ολο το καλοκαιρι δεν τον ανοιξα με αποτελεσμα να σταματησει το ανεμιστηρακι της παλιας μου καρτας γραφικων και τελικα αυτη να καει... Σχετικα σωστο αυτο αλλα ασχετο. Πως σου ηρθε και το ειπες? Εχεις διαβασει ολο το thread? Δεν ειπαμε οτι καηκε λογω θερμοτητας. Oταν λες 50 βαθμους εννοεις την mobo, το cpu ή το gpu? νιπτω τας χειρας μου.πηγαινε φιλε μου να απευθυνθεις σε εναν τεχνικο του πλαισιου που ξερει παραπανω πραγματα απο μας.και που ειναι προθυμος ΠΑΝΤΑ να σε εξυπηρετησει ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΤΙ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.............επισης κατσε με τον νορτονα που ειναι το καλυτερο αντιβιρι...........ελπιζω μονο να εχεις δοκιμασει και τα υπολοιπα για να το λες. στου κουφου την πορτα παρε την πορτα και φυγε
b.s.o.d. Νοέμβριος 26, 2005 #23 Νοέμβριος 26, 2005 user away...αυριο πρωι πρωι θα εχουμε το νεο κυκλο επεισοδιων!παντως ας ξεκινησει ενα μινι γκαλοπ.οι αποψεις σου με καλυψαν.ειμαστε ηδη δυο!και ο ntg,τρεις...!:happy2:
metal_slug Νοέμβριος 26, 2005 Author #24 Νοέμβριος 26, 2005 το πλαισο πουλαει μονο transcent και kingston...λογικα θα γραφει επανω κατι...λες ο greekfragma να σε ρωτουσε επειδη δεν ηξερε?αν παρακολουθησεις μερικα αλλα ποστ του θα καταλαβεις οτι δεν εχει αναγκη να μαθει για το πως δουλευουν οι μνημες!!και πριν προτρεξεις,δεν τον ξερω προσωπικα!μην εχεις επιθετικο υφος,ολο το ποστ σου ειναι σαν να κανεις μαθηματα καλης συμπεριφορας χωρις να υπαρχει λογος!!Eχεις δικιο εκανα λαθος. Γραφει μια μαρκα αλλα ειναι αγνωστη. JetRam. Aυτην εννοει το πλαισιο ως trancent.Ποιο πραγμα με ρωτουσε ο greekfragma? Δε καταλαβαινω γιατι αναφερεσαι σε αλλους. Αυτο που ειπα ειναι οτι ο greekfragma ρωτουσε ασχετα πχ. εγω γραφω το πρωτο ποστ και αυτος με ρωταει αν ειχα ανοιχτο τον υπολογιστη... Εγω εχω επιθετικο υφος??!! Αν ειναι δυνατον, εγω τη δουλεια μου θελω να κανω. Διαβασε ολο το thread και θα δεις οτι ειμαι ευγενεστατος, εφαγα πολυ ωρα για να γραφω και ευχαριστησα 2-3 φορες οσους βοηθησαν. Αλλα δεν ειμαι και ο τυπος του Γιες μεν, τετοιους ανθρωπους εκτιμας εσυ? Σκοπος ειναι με τον πολιτισμενο διαλογο να βγει συμπερασμα.νιπτω τας χειρας μου.πηγαινε φιλε μου να απευθυνθεις σε εναν τεχνικο του πλαισιου που ξερει παραπανω πραγματα απο μας.και που ειναι προθυμος ΠΑΝΤΑ να σε εξυπηρετησει ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΤΙ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.............επισης κατσε με τον νορτονα που ειναι το καλυτερο αντιβιρι...........ελπιζω μονο να εχεις δοκιμασει και τα υπολοιπα για να το λες.Eλεος φιλε. μετα απ οσα εγραψα εσυ μονο να με ειρωνευτεις ειχες?! Σου εξηγησα οτι ο τεχνικος(που κανεις δεν ειπε οτι ειναι πιο σχετικος απο σας, συνηθως οσοι κανουν τους σχτικους ειναι ασχετοι) δεν μου την αλλαξε, τι αλλο θες να κανω κωλοτουμπες? Επιτελους σεβασου τον συνομιλιτη σου. Μην εισαι τοσο ειρων και αλλαζονας και ΠΟΤΕ μη χρησιμοποιεις α πληθυντικο για να δωσεις κυρος στα λεγομενα σου, πιστεψε μου ειναι απωθητικο. Δειχνει οτι δεν εχεις προσωπικοτητα. Και ειναι εξωφρενικο να θεωρεις ΗΛΗΘΙΟΥΣ και να κοροιδευεις στη ουσια ολους μας που εχουμε νορτον!!! Ποτε δεν ειπα οτι ειναι το καλυτερο. Και ναι, εχω δοκιμασει πολλα αλλα αντιβιρους αλλα αυτο δε λεει τιποτα.Φαντασου οτι στο αλλο φορουμ, οπως κι εδω, με ειχαν βγαλει ...τρελλο επειδη δεν δεχομουνα ακριτα οτι το nod32 ειναι το καλυτερο!!αυριο πρωι πρωι θα εχουμε το νεο κυκλο επεισοδιωνlol οχι δε χρειαζεται, εμαθα οτι ηθελα. Οχι αλλα flames και ανουσιες αντιπαραθεσεις. Και παλι ευχαριστω οσους βοηθησαν. Ακομα και τον greekgrafma που με ειρωνευτηκε.
ΝTG Νοέμβριος 26, 2005 #25 Νοέμβριος 26, 2005 κοιτα η αληθεια ειναι (να την πω τη κακια δεν μπορω)....οτι απο νορτον αξιζει μονο το defrag που εκανε......τιποτα αλλο!Ισως και οι μηχανες norton αν εισαι αυτης της σχολης(εγω δεν ειμαι)!Χρειαστηκε να κανω φορματ παλιοτερα στο δικο μου και πολλες ωρες πανω απο μηχανημα αλλου να προσπαθω να το συνεφερω μεχρι που πειστηκε και το εβγαλε!Βαλε κανενα zone-alarm ,F-secure σαφως ανωτερα!Yparxoyn και αλλα ,αλλα και αυτα ειναι πολυ καλα...εμενα με καλυπτουν!Ευτυχως που πηρες την μνημη απο πλασιο!Εχεις μεγαλο πλεονεκτημα!Παρε πρωτα τηλ το ΙΝΚΑ (νομιζω 1781 αλλα ας το επιβεβαιωσει αλλος)και ρωτα τι δικαιουσε απο βραχυκυκλωμα που δεν προκαλεσες!Μετα μπορεις να πας σε αλλο πλαισιο (οχι για να τους κοροιδεψεις αλλα για να σε εξυπηρετησουν) και πες αυτα που σου ειπαν στο τηλ το ινκα!Πιστευω οτι αξιζει αλλαγης!Αυτος(στο πλαισιο) υπεθεσε μαλλον οτι την εκαψες επιτηδες!Κατι που οπως εγρψες δεν ισχυει!Αυτα .....πλεον ειναι αποκλειστικα δικο σου θεμα πως θα το χειριστεις....και αν θα στο αλλαξουνε!
b.s.o.d. Νοέμβριος 26, 2005 #26 Νοέμβριος 26, 2005 πλεον ειναι ανουσιο να εχουμε μια αντιπαραθεση για κατι τοσο απλο...ευχομαι περα απο τις κοντριτσες,να βρεις λυση στο καταστημα...δεν ξερω που μενεις,αλλα πηγαινε στο πλαισιο της βουλιαγμενης...τα ξερω καλα τα παιδια στο service,ειναι οκ ατομα και αν τους μιλησεις ευγενικα,κοβω το κεφαλι μου οτι δεν θα σου πουν οχι....
Vasot Νοέμβριος 26, 2005 #27 Νοέμβριος 26, 2005 Απο οτι βλεπω μαλλον θα χρειαστει να αγορασεις καινουργιο hardware metal Αμα βρεις ακρη απο τα μαγαζια και κυριως Καπιταλω-μαγαζα τυπου Πλαισιου σφυρα μου Καλη σου τυχη Καλα ρε σεις o Norton τι σχεση εχει με το προβλημα του. Λετε αυτο να προκαλεσε το βραχυκυλωμα και οχι οτι ξεχασε να κλεισει την διακοπτη της τροφοδοσιας την ωρα που εβαζε την μνημη ρωτα τι δικαιουσε απο βραχυκυκλωμα που δεν προκαλεσες!Μα αυτο ειναι ψεμα Ο ιδιος το παραδεχτηκε (και στον υπαλληλο) οτι η μητρικη του επαιρνε ρευμα οταν εβαλε την μνημη και ειναι γνωστο ακομα και στο εγχειριδιο του πρωταρη οτι μια τετοια κινηση μπορει να προκαλεσει "καταστροφη" υλικου... Ασε που απαγορευεται συμφωνα με τα μαγαζια να σκαλιζεις απο μονο σου το εσωτερικο του κουτιου, αμα θες κατι να βαλεις πρεπει να πας στους ιδιους τους Τεχνικους του μαγαζιου να στο βαλουνε και οχι μονος σου
metal_slug Νοέμβριος 26, 2005 Author #28 Νοέμβριος 26, 2005 Φιλοι μου ευχαριστω για τις συμβουλες αλλα η εγγυηση ειναι καποια πραγματα που δεν τα καλυπτει, οπως βλαβες απο βραχυκυκλωμα, αυξομειωση τασης απ τη ΔΕΗ, κακη χρηση απ το χρηστη. Πχ αν βαλετε τη ραμ κατω απο εναν οδοστρωτηρα και την πατησει δε μπορει να περιμενετε μετα αλλαγη. Τωρα το να καλεσω τον Ινκα να κινητοποιηθει για να τραβηξει το αυτι του πλαισιου το θεωρω μαλλον αστειο. Δεν εχει τετοια εξουσια το ινκα, αλλωστε αυτοι θα ισχυριστουν τα δικα τους. Ακομα να πω οτι δε μπορω να παω σε αλλο καταστημα παρα μονο σε αυτο που η αποδειξη λεει οτι το πηρα, αλλα και να παω θα με ξαναστειλουν στο εργαστηρι του(οδος Ζαιμη αν θυμαμαι καλα). Και να (ξανα)πω οτι το πλαισιο ειναι σοβαρο μαγαζι, αλλαζει καθε μερα χαλασμενα και ως εκ τουτου αποκλειεται να πανε σκοπιμως να με κοροιδεψουν. Κανουν οτι οριζει η εγγυηση.Ξερετε καποιον που να του αλλαχτηκε καμμενο εξαρτημα απο βραχυκυκλωμα??Οπως και να το δειτε, πχ. μετα απο αποτομη αυξομοιωση της τασης του ρευματος που συνηθως γινεται μετα απο διακοπη, και καιγονται πολλες οικιακες συσκευες, δεν ειναι υποχρεωμενος ο εμπορος να τις αλλαξει, ειναι γνωστο αυτο.Λοιπον τερμα με αυτα ας ρωτησω τωρα κατι σημαντικο. Εχω mobo dual channel mode(A8V-E) 4 dimmakia PC3200 400MHz ως εξης: 256Χ2 και 512Χ2 τοποθετημενα στη σωστη διαταξη. Συνολο δηλαδη 1.5GB. Oι δυο 256αρες ειναι JetRam και οι 2 512αρες ειναι kingston. 1. Γιατι το τεστ του 3δμαρκ05 δειχνει να αναγνωριζει μονο τις 256αρες? Πιο συγκεκριμενα μου γραφει:Memory Info Total Physical Memory 1.50 GB Free Physical Memory 978 MB Total Pagefile Memory 2.85 GB Free Pagefile Memory 2.43 GB --------------------------------------------------------------------------------Memory Array 1/1 Max Module Capacity 8 MB Location System Board Use System Supported Speeds Supported Types Supported Voltages Memory Slot 1/2Installed Enabled Size 256 MB Form Factor DIMM Frequency 333.0 MHz Slot DIMM0 [bANK0] Manufacturer Manufacturer0 Type DDR Type Details Synchronous Enabled Size 256 MB Total Bit Width 72 b Data Bit Width 64 b Memory Slot 2/2Installed Enabled Size 256 MB Form Factor DIMM Frequency 333.0 MHz Slot DIMM1 [bANK1] Manufacturer Manufacturer1 Type DDR Type Details Synchronous Enabled Size 256 MB Total Bit Width 72 b Data Bit Width 64 b Μηπως κατι δε παει καλα? Γιατι μονο 2 slots? Kαι γιατι λεει 333 αντι 400ΜΗz?2. Ειναι σιγουρο οτι εχω dual channel mode? Kαταρχην, μπορω ναχω d.ch.mode me 2X256+2X512 ? Ρωταω γιατι δε το βλεπω καπου γραμμενο, ενω στην παλια mobo μου με το που εκκινουσα μου το εγραφε στην οθονη. Πως μπορω να ξερω αν οντως εχω αυτη τη στιγμη λειτουργια dual channel mode?
metal_slug Νοέμβριος 29, 2005 Author #29 Νοέμβριος 29, 2005 Ο ιδιος το παραδεχτηκε (και στον υπαλληλο) οτι η μητρικη του επαιρνε ρευμα οταν εβαλε την μνημη και ειναι γνωστο ακομα και στο εγχειριδιο του πρωταρη οτι μια τετοια κινηση μπορει να προκαλεσει "καταστροφη" υλικου... Που το ειδες αυτο? Εγω δεν ειπα τετοιο πραγμα(οτι παραδεχτηκα στον υπαλληλο οτι εγω εκανα το λαθος)Ασε που απαγορευεται συμφωνα με τα μαγαζια να σκαλιζεις απο μονο σου το εσωτερικο του κουτιου, αμα θες κατι να βαλεις πρεπει να πας στους ιδιους τους Τεχνικους του μαγαζιου να στο βαλουνε και οχι μονος σου Oxi, απαγορευεται να ανοιξεις ενα ετοιμο συστημα εαν το πηρες ετοιμο γιατι θα παψει η εγγυηση. Επιβαλλεται ομως να ανοιγεις 1 φορα το μηνα τον υπολογιστη για να ξεσκονιζεις(συντηρηση) αλλιως κινδινευεις με ζημιες.ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 3DMARK05 ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ?...
Vasot Νοέμβριος 29, 2005 #30 Νοέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από metal_slug [Σήμερα, στις 09:38] Που το ειδες αυτο? Εγω δεν ειπα τετοιο πραγμα(οτι παραδεχτηκα στον υπαλληλο οτι εγω εκανα το λαθος)Ο τεχνικος με το που την βλεπει μου λεει "Αυτο ειναι βραχυκυκλωμα, η εγγυηση δεν την καλυπτει" και μου την εδωσε πισωΣε προηγουμενο Post σου αυτη την εντυπωση μου εδωσες...αλλα μαλλον ενταξει δικο μου λαθος απο οτι καταλαβα απλως αυτοι σε τσακωσαν οτι εσυ εφταιγες για την ζημια συστηματος σου και εσυ το ειχες στησει το συστημα σου και οχι καποιος τεχνικος τους...Δεν πρεπει να χρειαστηκε και πολλη σοφια να καταλαβει οτι η εσυ η καποιος "μη τεχνικος" εστησε το συστημα Φαινεται και απο το πως εχεις στησει τα καλωδια της τροφοδοσιας αλλα και απο αλλους τροπους...Οποτε αυτος καλυψε την θεση του με την καταλληλη ισως δικαιολογιαΕπιβαλλεται ομως να ανοιγεις 1 φορα το μηνα τον υπολογιστη για να ξεσκονιζεις(συντηρηση) αλλιως κινδυνευεις με ζημιες.-Δεν Επιβαλλεται καθολου συντηρηση, οτιδηποτε εχει σχεση με το εσωτερικο του υπολογιστη σου θα πρεπει να γινεται "υποτιθεται" απο το τεχνικο μερος του μαγαζιου που <<υποτιθετε>> το αγορασες και οχι να γινεται απο σενα εφοσον μιλας για εγγυησεις...Αλλοι το εχουν το συστημα τους αρκετο καιρο χωρις να το <συντηρησουν> και τρεχει μια χαραΟχι οτι ειναι κακο ο καθαρισμος απο την σκονη για υπολογιστη σου αλλα οχι οτι και επιβαλλεται και να την κανεις εσυΑμα το εχεις φτιαξει μονο σου ετσι και αλλιως δεν εχεις εγγυηση και η Εγγυηση συγκεκριμενων προιοντων ειναι και αυτη σχετικη (Δεν ισχυει παντα και ειναι αναλογος πως θα την δεχτει το μαγαζι...)Δεν φερουν καμια ευθυνη αυτοι για οτι σου συμβει στο συστημα σου απο την στιγμη που ανοιγεις το κουτι σου ειτε αυτο ο λογος λεγεται συντηρηση ειτε αλλαγη υλικουκαι ουτε ξερω οτι υπαρχει τεχνικος υπολογιστων μαγαζιου που θα σου πει να ανοιξεις εσυ το κουτι σου καθε τοσο για να κανεις την συντηρηση...ειτε γενικα οτι χρειαζεται συντηρησηΑυτο το επιβαλεται ποιος σου το ειπε ?? Ειναι καθαρα δικο σου θεμα αλλα και ρισκο για την εγγυηση... (εκτος αμα την κανει τεχνικος)ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 3DMARK05 ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ?... Δυστυχως εγω δεν μπορω να σε βοηθησω ισως σε βοηθησει καποιος αλλος απο δω μεσα
metal_slug Νοέμβριος 29, 2005 Author #31 Νοέμβριος 29, 2005 Λοιπον, ειπαμε, ανεξαρτητα ποιος φταιει ή οχι οι οροι της εγγυησης ειναι σαφεις: Δεν καλυπτεται το βραχυκυκλωμα.Καθε pc user που σεβεται τον εαυτο του και το μηχανημα του, επιβαλλεται να φροντιζει για την συντηρηση του. Τακτικος ελεγχος και ξεσκονισμα δεν εβλαψε ποτε. Ειναι πολυ απλο και ευκολο εξαλλου. Δεν διαβασες εγραψα οτι τι επαθα εγω: Αμελησα ολο το καλοκαιρι να το ανοιξω και κολησε το ανεμιστηρακι της καρτας γραφικων η οποια και καταστραφηκε...Για τα ετοιμα συστηματα ειπαμε, δεν πρεπει να τα ανοιγεις για οσο καιρο διαρκει η εγγυηση αλλιως αυτη χανεται.Ολα τα μεμονομενα προιοντα εχουν την δικη τοιυς εγγυηση.Αυτα.Οσο για το 3δμαρκ05 πραγματικα απογοητεύτηκα, κατεβασα το αρχειο 350ΜΒ για να μου λεει πατατες και υποτιθεται οτι σε αυτο το φορουμ θα συζητουσα σχετικα αλλα φαινεται οτι κυριαρχει αδιαφορία (ή ασχετοσυνη)...
iceblade Νοέμβριος 29, 2005 #32 Νοέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από metal_slug [Σήμερα, στις 11:32] Οσο για το 3δμαρκ05 πραγματικα απογοητεύτηκα, κατεβασα το αρχειο 350ΜΒ για να μου λεει πατατες και υποτιθεται οτι σε αυτο το φορουμ θα συζητουσα σχετικα αλλα φαινεται οτι κυριαρχει αδιαφορία (ή ασχετοσυνη)... H Μ...κια που σε δέρνει κυριαρχεί. Σου προσφέρουν βοήθεια εδώ πόσα άτομα και εσένα το ξερό σου το κεφάλι
metal_slug Νοέμβριος 29, 2005 Author #33 Νοέμβριος 29, 2005 Κανεις δεν μου απαντησε για την ανακριβη διαγνωση που εκανε το 3dmark05 για τις μνημες.Γιατι δεν διαβαζεις προτου flamάρεις??...Εκτιμω οποιον με βοηθαει και τον ευχαριστω. Αντιθετα αγανακτω με τους flammers οπως εσυ.Γιατι δεν πας να παιξεις κανα game αντι να παρενοχλεις το thread μου?
Sbeetle Νοέμβριος 29, 2005 #34 Νοέμβριος 29, 2005 Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα όσα λες. Φαίνεται ότι ξέρεις από υπολογιστές, οπότε μην ακούς τους άλλους, οι οποίοι είναι γνωστοί ζηλιάρηδες. ’σε που έχεις και 1,5 GB ραμ και οι άλλοι έχουν μόνο 1, οπότε λογικό να ζηλεύουν.Κάνε ό,τι σου πουν από το πλαίσιο, γιατί αυτοί είναι επαγγελματίες, ενώ εδώ όλοι ερασιτέχνες και μάλιστα ψυχοπαθείς. Το νόρτον είναι μακράν το καλύτερο πρόγραμμα, αφού το χρησιμοποιεί πάρα πολύς κόσμος, οπότε κράτησέ το και έχε το νου σου γιατί θα βγει και το 2006, οπότε πρέπει να το αγοράσεις για να είσαι 100% καλυμμένος και να αισθάνεσαι ασφάλεια και σιγουριά. Και σε προγράμματα τύπου 3dmark μη δίνεις και πολύ σημασία, αυτά είναι για κάτι τεμπέληδες τρελούς που τραβάνε μπεντς και διάφορα άλλα που είναι και παράνομα. Οπότε μην ασχολείσαι, γιατί τώρα που θα μπει και ο εισαγγελέας θα γίνει χαμός.....Βρες ένα άλλο χόμπυ καλύτερα και μην ταλαιπωρείσαι με τα παλιοκομπιούτερ...άστα να πάνε στο καλό τα διαολέμενα.....
metal_slug Νοέμβριος 29, 2005 Author #35 Νοέμβριος 29, 2005 Φιλε μου...προσεχως θα εχω 2GB ram. Εξηγησα οτι και στο πλαισιο ειναι εξισου ασχετοι.Δε καταλαβαινω γιατι λες ψυχοπαθεις τα μελη του φορουμ εδω, εγω πιστευω οτι ειναι καλα παιδια. Απλα οπως παντου υπαρχουν μερικοι θλιβεροι flammers οπως εσυ που το εκθετουν και χαλανε την εικονα του.Δεν ειναι σωστο να βριζεις ολον αυτον το κοσμοπ που εχει νορτον. Ποιος νομιζεις οτι εισαι?Τελος, οσο για το 3δμαρκ05 αναγκαστικα θα το απεγ/σω για να δοκιμασω καποιο αλλο, απ τη στιγμη που τα αποτελεσματα του ηταν ανακριβη και δεν βρηκα και καποια υποστηριξη, οπως υποσχοταν.
def Νοέμβριος 29, 2005 #36 Νοέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από metal_slug Φιλε μου...προσεχως θα εχω 2GB ram. Εξηγησα οτι και στο πλαισιο ειναι εξισου ασχετοι.Δε καταλαβαινω γιατι λες ψυχοπαθεις τα μελη του φορουμ εδω, εγω πιστευω οτι ειναι καλα παιδια. Απλα οπως παντου υπαρχουν μερικοι θλιβεροι flammers οπως εσυ που το εκθετουν και χαλανε την εικονα του.Δεν ειναι σωστο να βριζεις ολον αυτον το κοσμοπ που εχει νορτον. Ποιος νομιζεις οτι εισαι?Τελος, οσο για το 3δμαρκ05 αναγκαστικα θα το απεγ/σω για να δοκιμασω καποιο αλλο, απ τη στιγμη που τα αποτελεσματα του ηταν ανακριβη και δεν βρηκα και καποια υποστηριξη, οπως υποσχοταν. φιλε μου εγω λεω να μην το τραβηξουμε αλλο.καταλαβαινω το προβλημα σου και σωστα επραξες που διαλεξες το thelab για να ρωτησεις και να λυθουν οι αποριες σου,να ξερεις οτι οσο παιδια ξερουν θα σου λυσουν τις αποριας σου,δεν χρειαζονται ειρωνιες και λεξεις που προσβαλουν(ασχετοσυνη):flower:
Solid Snake Νοέμβριος 29, 2005 #37 Νοέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Sbeetle Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα όσα λες. Φαίνεται ότι ξέρεις από υπολογιστές, οπότε μην ακούς τους άλλους, οι οποίοι είναι γνωστοί ζηλιάρηδες. ’σε που έχεις και 1,5 GB ραμ και οι άλλοι έχουν μόνο 1, οπότε λογικό να ζηλεύουν. Rofl Και γιατι να ζηλεψει o greekfragma η ο καθενας 1,5Gb μνημης...?? ΕλεοC :giveup:
Sbeetle Νοέμβριος 29, 2005 #38 Νοέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Solid Snake Rofl Και γιατι να ζηλεψει o greekfragma η ο καθενας 1,5Gb μνημης...?? ΕλεοC :giveup: Δε με πιάνννεις, δε με πιάνννεις
Solid Snake Νοέμβριος 29, 2005 #39 Νοέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Sbeetle Δε με πιάνννεις, δε με πιάνννεις Nαι,το βλεπω αυτο
iceblade Νοέμβριος 29, 2005 #40 Νοέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Solid Snake [Σήμερα, στις 13:01] Rofl Και γιατι να ζηλεψει o greekfragma η ο καθενας 1,5Gb μνημης...?? ΕλεοC :giveup: Αρχική απάντηση από metal_slug [Σήμερα, στις 12:42] Φιλε μου... προσεχως θα εχω 2GB ram. Είπε θα βάλει 2GB το παιδί, 1.5 λίγο δύσκολο να ζηλέψει κανείς αλλά με 2GB σοβαρεύει η υπόθεση...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.