Zarras Νοέμβριος 29, 2005 #41 Νοέμβριος 29, 2005 επιλογες:1. ηρεμητε και το θρεντ συνεχιζει και κυλαει κανονικα...2. συνεχιζετε ετσι, και το θρεντ κλειδωνει...its up 2 u....ευχαριστω για την κατανοησηυγ. αν ορισμενοι δεν σιγουροι για το τι γραφουν ή τι ζητανε καλυτερα ας παραμεινουν σιωπηλοι...
dimpar Νοέμβριος 29, 2005 #42 Νοέμβριος 29, 2005 Ντροπή μάγκες!!! Τι επίπεδο είναι αυτό;;; Ποιος ο λόγος να δυναμητίζετε το κλίμα;;; Στο κάτω κάτω με αυτό που κάνετε χαλάτε την εικόνα του forum!!!!!
Chosen Νοέμβριος 29, 2005 #43 Νοέμβριος 29, 2005 To 3dMark αναφέρει "1.5Gb of physical memory", ασχέτως που βλέπει μόνο δυο slots (1/2 & 2/2). Χρησιμοποίησε καλύτερα το CPUz για να δεις τις μνήμες σου και με περισσότερες πληροφορίες κι όλας. Έκαστος στο είδος του και το 3dMark στα 3d benchmarks, μην αγχώνεσαι που το 3dMark βλέπει χαζά πράγματα.
metal_slug Νοέμβριος 30, 2005 Author #44 Νοέμβριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras [Χθες, στις 13:57] επιλογες:1. ηρεμητε και το θρεντ συνεχιζει και κυλαει κανονικα...2. συνεχιζετε ετσι, και το θρεντ κλειδωνει...its up 2 u....ευχαριστω για την κατανοησηυγ. αν ορισμενοι δεν σιγουροι για το τι γραφουν ή τι ζητανε καλυτερα ας παραμεινουν σιωπηλοι... Δε ξερω για ποιον το ειπες αυτο αλλα αν εννοουσες εμενα τοτε κανεις λαθος γιατι εγω ξερω ακριβως τι ζηταω. Κανονικα, αντι να μας βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι θα επρεπε να επιπληξεις τα ατομα που με ειρωνευτηκαν και flammαρησαν το thread. Δηλαδη επειδη δε δεχομαο σωνει και καλα οτι το νορτον ειναι κακιστο, πρεπει ναδεχομαι τις προσβολες του καθενα? Διαβασε ολο το thread και θα δεις οτι ημουν λεπτομερης, ευγενικος και ενημερωτικος. Και τι εισεπραξα? Ασχημη συμπεριφορα απο καποιους ξερολες που νομιζουν οτι πρεπει υποχρεωτικα να τους προσκυνησεις...να ξερεις οτι οσο παιδια ξερουν θα σου λυσουν τις αποριας σου,δεν χρειαζονται ειρωνιες και λεξεις που προσβαλουν(ασχετοσυνη)Ποτε δεν ειπα ετσι ή προσβαλα τα παιδια που βοηθανε.
Zarras Νοέμβριος 30, 2005 #45 Νοέμβριος 30, 2005 δεν ειναι δυνατον να πιανουμε εναν εναν τους χρηστες και να τους κανουμε επιπληξη.Οταν ενα θρεντ γινεται κουλουβαχατα εμεις ειμαστε υποχρεωμενοι να προιδοποιουμε...η επιπληξη αφουρουσε τα ατομα που φλαμαρισαν το θρεντ, αν εσυ θιγεσαι απο αυτο ...τι να σου πω....καλυτερα παντως ξαναλεω ας το κλεισουμε εδω το θεμα και ας παμε παρακατω
b.s.o.d. Νοέμβριος 30, 2005 #46 Νοέμβριος 30, 2005 κατι βασικο...το πλαισιο,γιατι εκει αναφερθηκες φιλε metal slug,δεν υποχρεωνει κανεναν να μην ανοιξει το κουτι του...και να το ανοιξεις,η εγγυηση ισχυει κανονικα...και για του λογου το αληθες,στο case δεν βαζουν ταινια σφραγισης...μετα,για τη βασικη σου ερωτηση δηλ κατα ποσο θα πειραξει να βαλεις την καμμενη μνημη σε αλλο pc σου εχω απαντησει ηδη αλλα δεν το ειδες μαλλον...δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα...το νορτον ειναι μια χαρα ασφαλες,αλλα καταναλωνει πολλους πορους απο το συστημα σου με αποτελεσμα να πεφτουν οι επιδοσεις.αν θεωρεις τη γνωμη μου ανακριβη,δοκιμαστικα και μονο βαλε μια 3μηνη δωρεαν εκδοση του panda και θα δεις αμεσως τη διαφορα...σε καποιο σημειο του thread ζητησες εντονα απο καποιο μελος να μην χρησιμοποιει πληθυντικο γιατι σε προσβαλει.ασχετοσυνη οπως λες,δεν επικρατει σε αυτο το forum και σου δινω το λογο μου γι αυτο...δεν ξερεις ουτε τι δουλεια κανουμε,ουτε αν εχω φτιαξει 100 η 200 pc στη ζωη μου...φιλικα παντα αλλα ησουν αποτομος απο την αρχη,και αυτο ενοχλησε οσους σου μιλησαν επισης αποτομα στη συνεχεια...περα απο ολα αυτα,εχω απαντησει στα βασικα ερωτηματα σου και το θεμα αυτο δεν εχει νοημα να συνεχιστει πλεον,σωστα?καλη συνεχεια και καλη επιτυχια...
cptkoulis Νοέμβριος 30, 2005 #47 Νοέμβριος 30, 2005 ρε παιδια ηρεμηστε ολοι λιγοπρος metal-slugακουσε λιγο αυτα που σου λενε τα παιδια εδω μεσα,αν ασχολη8εις λιγο με το φορουμ θα δεις οτι μονο κερδισμενος θα βγεις.ακου λιγο και μια δευτερη γνωμη,δεν εχεις να χασεις τπτ.και πολυ συντομα θα καταλαβεις οτι οι περισσοτεροι χρηστες ειναι ακριβεις σε αυτα που γραφουν και υπαρχουν καποιοι πραγματικα πρωτοποροι(σε διεθνες επιπεδο)για τη μνημη σου,κανε λιγο το χαζο και πηγαινε πεστους,οπως επαιζα ενα game,μου μυρισε να καιγεται κατι,ειδα καπνους μπλα μπλα μπλα,βαλε λιγο σαλτσα.θα σου δωσουνε αλλη μνημη.μην ανησυχεις,δε 8α τη χρεωθει κανενα πλαισιο,ο κατασκευαστης θα τους τη στειλειγια το 3d mark ενα μονο θα σου πωειναι το πιο στανταρ μετροπρογραμμα που θα δεις σε ΚΑΘΕ review vga.για να μη σου πω οτι οι vga σχεδιαζονται για να βγαζουν μεγαλα scores σε αυτο.διαβασε 10 reviews για vga σε οποιο site θες.παω στοιχημα οτι τουλαχιστον τα 9 απο αυτα θα εχουν score 3d mark.για καποια bugs που αναφερεις,αυτα ειναι λιγο πολυ γνωστα
metal_slug Νοέμβριος 30, 2005 Author #48 Νοέμβριος 30, 2005 Ουτε εσυ φιλε b.s.o.d. δυστυχως διαβασες το thread. Προσπαθησες μονο να καλυψεις τα αλλα μελη που flammάρησαν και ειπες πολλες ανακριβειες.Πρωτα απ ολα, σχετικα με την καμμενη μνημη ρωτησα αν μπορει να μπει αφοβα στη μητρικη και αν υπαρχει κινδυνος να καψει σκληρο και οντως πηρα απαντηση οτι μπορω(ειπα μαλιστα, οτι αυτο που ηθελα το εμαθα). Ηδη διαπιστωσα οτι η μνημη ειναι αχρηστη και κατέληξε στον σκουπιδοτενεκε. Επισης καμμενη αποδειχτηκε και η μητρικη.Τωρα, βαζεις και αλλα ζητηματα και αναγκαζομαι να σε ενημερωσω σχετικα(το αστειο ειναι οτι μπηκα εδω για να ρωτησω κατι και τωρα καταληγω να ενημερωνω για αλλα θεματα...)-Οταν αγοραζεις ενα ετοιμο συστημα με εγγυηση πχ για 3 χρονια, σημαινει οτι σε αυτο το διαστημα απαγορευεται να ανοιξεις το κουτι αλλιως η εγγυηση χανεται, αυτα ειναι γνωστα. Φυσικα δεν υπαρχει καποια...ταινια και φυσικα μπορεις να το ανοιξεις και να το κλεισεις χωρις να καταλαβει κανεις τιποτα. Αλλα αυτο το ζητημα ειναι εντελως ασχετο γιατι το ανεφερες? τι θελεις να πεις με αυτο?-Πολλα ατομα που εχω ρωτησει για το νορτον, και πολλα περιοδικα που εχω διαβασει αναφερουν το νορτον ως ενα απο τα καλυτερα προγραμματα. Εχει εκατομμυρια χρηστες. Λες ολοι αυτοι να ειναι μερος καποιας συνομωσιας?...Οταν λες οτι πεφτουν οι επιδοσεις, για ποιες ακριβως επιδοσεις μιλας? Εγω εχω 2GB ram το οτι καταναλωνει πορους δεν με ενοχλει καθολου. Εξηγησα οτι εχω δοκιμασει και πολα αλλα αντιβαιρους. Κοιταξε, δεν ειμαι ουτε χθεσινος ουτε ανοητος. Μην πας να κολησεις ταμπελες σε ατομα που απλα δεν ειναι "γιες μεν" στον καθε ξερολα. Εγω ειμαι πιο σχετικος απο σενα οπως φαινεται αλλα δεν φερομαι σαν ξερολας, αντιθετα σεβομαι και ακουω καθε γνωμη. ΔΕΝ προσπαθω να επιβαλλω τη δικη μου.Και μια και ειπες για 3μηνη panda, σε πληροφορω οτι και αυτη την εχω βαλει. Φυσικα ο μεσος χρηστης χωρις εργαστηριακες μετρησεις δε μπορει να δει καποια διαφορα. Εγω τουλαχιστον δε βλεπω. Τωρα αν εσυ μπορεις να μου πεις ΠΟΥ ακριβως ειναι αυτες οι διαφορες ευχαριστως να σε ακουσω.-Το να χρησιμοποιει καποιος πρωτο πληθυντικο οταν μιλαει, για να δωσει κυρος, οπως πιστευει, στα λεγομενα του δεν προσβαλλει μονο εμενα αλλα κι εσενα και ολους. Κανεις δε δικαιουται να μιλαω για λογ/σμο αλλων. Ειναι απαραδεκτο και το ξερεις.-Η ασχετοσυνη ειναι κατι...σχετικο. Εγω μιλησα συγκεκριμενα, οχι οτι επικρατει στο φορουμ. Απο που κι ως που για καποια μεμονομενα ατομα θα βγαλω γενικο συμπερασμα? πχ. εσυ που με αυτα που ειπες φωτογραφιστηκες ανιδεος σε πολλα θεματα, αυτο σημαινει οτι ολοι εδω ειναι ετσι? οχι βεβαια.-κι εγω εχω φτιαξει πισια στη ζωη μου αλλα δε καβαλαω το καλαμι να κανω τον προφεσσορα και να λεω "εισαι βλαξ γιατι εχεις νορτον..." κλπ κλπ-Ειναι ακομα ψεμα που ειπες ειναι οτι "ημουν αποτομος στην αρχη" καθε αλλο, αν διαβασεις το thread θα δεις οτι ημουν ευγενεστατος, λεπτομερεστατος, πληροφοριακος. Δεν δεχτηκα να κανω τον γιες μεν και απαντησα αναλογα οταν δεχτηκα ειρωνιες και επιθεσεις απο ξερολες...Αυτα, οι αλλο θες και οποια αλλη απορια στη διαθεση σου.
metal_slug Νοέμβριος 30, 2005 Author #49 Νοέμβριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από cptkoulis ρε παιδια ηρεμηστε ολοι λιγοπρος metal-slugακουσε λιγο αυτα που σου λενε τα παιδια εδω μεσα,αν ασχολη8εις λιγο με το φορουμ θα δεις οτι μονο κερδισμενος θα βγεις.ακου λιγο και μια δευτερη γνωμη,δεν εχεις να χασεις τπτ.και πολυ συντομα θα καταλαβεις οτι οι περισσοτεροι χρηστες ειναι ακριβεις σε αυτα που γραφουν και υπαρχουν καποιοι πραγματικα πρωτοποροι(σε διεθνες επιπεδο)για τη μνημη σου,κανε λιγο το χαζο και πηγαινε πεστους,οπως επαιζα ενα game,μου μυρισε να καιγεται κατι,ειδα καπνους μπλα μπλα μπλα,βαλε λιγο σαλτσα.θα σου δωσουνε αλλη μνημη.μην ανησυχεις,δε 8α τη χρεωθει κανενα πλαισιο,ο κατασκευαστης θα τους τη στειλειγια το 3d mark ενα μονο θα σου πωειναι το πιο στανταρ μετροπρογραμμα που θα δεις σε ΚΑΘΕ review vga.για να μη σου πω οτι οι vga σχεδιαζονται για να βγαζουν μεγαλα scores σε αυτο.διαβασε 10 reviews για vga σε οποιο site θες.παω στοιχημα οτι τουλαχιστον τα 9 απο αυτα θα εχουν score 3d mark.για καποια bugs που αναφερεις,αυτα ειναι λιγο πολυ γνωστα Πρωτα απ ολα θα σου ζητησω κι εσενα να μην μιλας γι αλλους. Αμεσως γινεσαι απωθητικος.Διαβασε το thread να δεις τι εγραψα για την εγγυηση(Αυτα που ισχυουν γενικα).Δε ξερω που ειναι αυτοι οι πρωτοποροι που λες, εγω ηδη εκανα 2 threads και απογοητευτηκα απο την ανταποκριση. Αλλα προσεχως εχω να κανω και πολλα αλλα με τα προβληματα ου μεσου χρηστη και θα δουμε...Οσο για το 3δμαρκ05 μου εβγαλε διαφορετικα αποτελεσματα για την αποδοση της 6600gt σε σχεση με το pcpitstop.com-ποιον να πιστεψω?
b.s.o.d. Νοέμβριος 30, 2005 #50 Νοέμβριος 30, 2005 ενταξει φιλε μου,το νορτον ειναι γαματο,λες για τους αλλους αλλα εχεις βγαλει μια σημαια νορτον,εχεις βαλει παρωπιδες και δεν ακους κανεναν...ειναι καλο το νορτον?γι αυτο εχει ενημερωσεις καθε βδομαδα...?και μεσα στη βδομαδα αν σου κατσει ενας ιος,θα εισαι ενας απο τα εκατομμυρια χρηστες του (γιατι ειναι εκατομμυρια οπως λες) που θα τον εχουν μονιμο κατοικο στο pc τους...σε καλυψα εδω?η ακομα οχι?πληθυντικο χρησιμοποιησες κι εσυ ασχετα αν δεν το καταλαβες αναφεροντας ασχετοσυνη του forum...εισαι ακυρος μονο και μονο γι αυτο...ασχετο θεμα η ταινια ασφαλειας??εσυ δεν ειπες οτι ολα τα ετοιμα κουτια χανουν εγγυηση αν τα ανοιξεις?ανακριβεια που εσπευσα να διορθωσω...μαλλον ξεχνας τι λες...εγω λοιπον φωτογραφηθηκα ανιδεος?που?πες μου κατι που σου ειπα και ειναι λαθος...μηπως εσυ εχεις μια μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου?δεν στη λεω τωρα,αλλα ολα εχουν ενα οριο...λες οτι εισαι πιο σχετικος απο μενα και τον καθενα αλλα δεν το παιζεις ξερολλας.κι ομως μεχρι τωρα οτι και να σου εχουμε πει εχεις παντα κατι αντιθετο να πεις!!!εχεις ιερη αποστολη να μαθεις σε ενα ολοκληρο forum για υπολογιστες πως να φερονται και να μοιρασεις γνωση?και κατι τελευταιο...αφου η μνημη καηκε,η μητρικη επισης,γιατι συνεχιζεται αυτη η ιστορια?μηπως λεω εγω τωρα...να κλειδωθει αυτο το θεμα???
metal_slug Νοέμβριος 30, 2005 Author #51 Νοέμβριος 30, 2005 Αντε παλι με αυτο το νορτον...τι λυσσα ειναι αυτη ρε παιδι μου!! Σωνει και καλα, με το στανιο, να με πεισεις οτι δεν ειναι καλο...Ρε αδελφε μην εχεις αυτη τη νοοτροπια. Αν εσυ θεωρεις οτι δεν ειναι καλο μη το βαζεις, εμενα γιατι με πρηζεις, ωχουουουου...(lol).Mηπως καποτε πρεπει να μαθεις να σεβεσαι και τις επιλογες του αλλου? Να πεις τη γνωμη σου οk, μη προσπαθεις ομως να την επιβαλεις με το ζορι.-Πότε χρησιμοποιησα εγω πληθυντικο? εγω μιλαω για μενα, ειμαι ευθυς, δε προσπαθω να "καλυφθω" πισω απο αλλους.-Για τις εγγυησειος παρε διαβασε τους ορους αποιαδηποτε συσκευηςς και θα διαπιστωσεις οτι απαγορευεται να την ανοιξεις και να επεμβεις μεσα γιατι τοτε θα ακυρωθει η εγγυηση.-Απεδειξα στο προηγουμενο μου ολες τις ανακριβειες που ειπες. Με επιχειρηματα, οχι με ανοησιες τυπου" με το νορτον θα εχεις ιους μονιμους κατοικους στο συστημα σου...".-Ποτε δεν ειπα οτι ειμαι πιο σχετικος απ τον καθενα. Δε ξερω αν κανεις σκοπιμα παραπληροφορηση ή απλα δε καταλαβαινεις τι διαβαζεις. Αυτο που ειπα ειναι οτι κατα πασα πιθανοτητα ειμαι πιο σχετικος απο σενα, μετα τις πατατες που εγραψες. Εγω εξηγησα οτι ειμαι μετρημενος και ποτε δε κανω το ξερολα. Ακουω και σεβομαι καθε αποψη, δε προσπαθω να επιβαλλω τη δικη μου. Εσυ τα κανεις αυτα? Για σκεψου το λιγο φιλε μου...-Ρωτας εμενα γιατι συνεχιζεται το θρεντ? Αν ειναι δυνατον. Οταν μου επιτιθονται με ανακριβειες, δε πρεπει να απαντησω? Προ πολλου ειπα οτι το θεμα εληξε και να λειψουν οι ανουσιες αντιπαραθεσεις αλλα καποιοι θελουν συνεχεια να flammαρουν.
dimpar Νοέμβριος 30, 2005 #52 Νοέμβριος 30, 2005 Θα συμφωνήσω με τον b.s.o.d.! Εφόσων πια το θέμα δεν εξυπηρετεί το λόγο για τον οποίο δημιουργήθηκε να κλείσει. Δεν οφελεί κανέναν αυτό που γίνεται και καλό θα ήταν ορισμένοι να μην είχαν αναμυχθεί καν (sbeetle π.χ. no offence φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου ούτε θέλω να αποκτήσω!!! ) Από την άλλη συμφωνώ με τη στάση του greekfragma που την έκανε εφόσων δε βρίσκει άκρη. Στο κάτω κάτω τη γνώμη του είπε και δε νομίζω ότι έχει δικαίωμα κανένας να του την πει, όποια και αν είναι αυτή. Αν μη τι άλλο εδώ μέσα υπάρχουν 1000+ άτομα που έχουν άποψη. Να ΤΟΝΙΣΩ ότι έχω διαβάσει όλο το thread και δε θέλω να δώσω βάση σε ανούσιες λεπτομέρειες. Από αυτά που διάβασα παίρνω τα σοβαρά, για εμένα πάντα, και λέω τη γνώμη μου....
b.s.o.d. Νοέμβριος 30, 2005 #53 Νοέμβριος 30, 2005 ενταξει εισαι μεγαλη περιπτωση...δεν εχω να πω κατι αλλο,ας κρινουν ολοι οσοι διαβασαν αυτη την ιστορια...πνευμα αντιλογιας...παρε οποια μνημη και οποιο αντιβιοτικο θες...γενικα κανε οτι θες,εγω μαζι σου!ειμαι ασχετος,το παραδεχομαι!παιζω μονο playstation...αυριο θα παω να παρω το νορτον!!και θα ειμαι καλος και γλυκομιλητος...θα ακουω καλομοιρα και θα πινω τσαι...επισης δεν θα ξαναπατησω γηπεδο...δεν θα μου σπασεις εσυ τα νευρα...το θεμα για μενα
dimpar Νοέμβριος 30, 2005 #54 Νοέμβριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από b.s.o.d. ενταξει εισαι μεγαλη περιπτωση...δεν εχω να πω κατι αλλο,ας κρινουν ολοι οσοι διαβασαν αυτη την ιστορια...πνευμα αντιλογιας...παρε οποια μνημη και οποιο αντιβιοτικο θες...γενικα κανε οτι θες,εγω μαζι σου!ειμαι ασχετος,το παραδεχομαι!παιζω μονο playstation...αυριο θα παω να παρω το νορτον!!και θα ειμαι καλος και γλυκομιλητος...θα ακουω καλομοιρα και θα πινω τσαι...επισης δεν θα ξαναπατησω γηπεδο...δεν θα μου σπασεις εσυ τα νευρα...το θεμα για μενα Χαχαχαχα! Θεός!!! :worship: :worship:
dimpar Νοέμβριος 30, 2005 #55 Νοέμβριος 30, 2005 2ος Θεός σε λίγα δευτερόλεπτα...Διάφορα...:worship: :worship:
metal_slug Νοέμβριος 30, 2005 Author #56 Νοέμβριος 30, 2005 ενταξει εισαι μεγαλη περιπτωση...δεν εχω να πω κατι αλλο,ας κρινουν ολοι οσοι διαβασαν αυτη την ιστορια...πνευμα αντιλογιας...παρε οποια μνημη και οποιο αντιβιοτικο θες...γενικα κανε οτι θες,εγω μαζι σου!ειμαι ασχετος,το παραδεχομαι!παιζω μονο playstation...αυριο θα παω να παρω το νορτον!!και θα ειμαι καλος και γλυκομιλητος...θα ακουω καλομοιρα και θα πινω τσαι...επισης δεν θα ξαναπατησω γηπεδο...δεν θα μου σπασεις εσυ τα νευρα...το θεμα για μενα lol, το περιμενα οτι τελικα θα αντιδρουσες ετσι..Δε μπορεις να αντεξεις το διαλογο και να σεβαστειςτην αλλη αποψη. Λες ενα προσβλητικο "εισαι μεγαλη περιπτωση" και..καθαρισες!Μηπως πρεπει καποτε να ωριμασεις φιλε μου? Θα σου πω κατι: Μαθε να σεβεσαι τον αλλον για να σε σεβεται κι αυτος. Κανεις, ουτε εγω δεν ειναι υποχρεωμενος να ασπαστει με το στανιο την αποψη σου, καταλαβε το επειτελους!!!!Αν νιωθεις οτι σπανε τα νευρα σου επειδη δεν ειμαι ο γιες μεν σου, τοτε κανεις πολυ ασχημα να εισαι σε ελευθερο φορουμ, δημιουργησε μια χουντα χαχαχαχχαχαχα...(ακου "πνευμα αντιλογιας" επειδη δεν προσκυνω τον μεγαλο ξερολα, χαχαχαχα ρε τi ατομα υπαρχουν στο κοσμο...και νευριαζει κιολας!!!)
Vasot Νοέμβριος 30, 2005 #57 Νοέμβριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από b.s.o.d. [Σήμερα, στις 15:08] κατι βασικο...το πλαισιο,γιατι εκει αναφερθηκες φιλε metal slug,δεν υποχρεωνει κανεναν να μην ανοιξει το κουτι του...και να το ανοιξεις,η εγγυηση ισχυει κανονικα...και για του λογου το αληθες,στο case δεν βαζουν ταινια σφραγισης... Eπειδη πριν αρχιζω να κανω αλλαγες του υπολογιστης μου απο μονος μου ο υπολογιστη μου ηταν φτιαγμενος απο τεχνικο του Πλαισιου βαζουν κανονικοτατα sticker μεταξυ του πισω μερους της κασας και της ακρης πισω του καλυματος (οπου ξεβιδωνεις για να βγει το αριστερο καλλυμα) Οποτε κανεις λαθος εκτος αμα εσυ ησουν τυχερος και εσενα δεν σου εβαλαν η αλλαξαν τα πραγματα Εμενα ειχε κανονικοτατα sticker οπου το εβγαλα βεβαια αφου ειχε ληξει η εγγυηση των 2 περιπου ετων οταν το ειχα αγορασει τοτε το μηχανημα Αρχική απάντηση από b.s.o.d. [Σήμερα, στις 15:08] και να το ανοιξεις,η εγγυηση ισχυει κανονικα Εκτος ομως τους sticker Αμα γινει ομως καποια στραβη επειδη εσυ το σκαλιζες το μηχανημα απο μονος σου και το καταλαβει ο τεχνικος μια χαρα μπορει να το χρησιμοποιησει ως δικαιολογια το ανοιγμα του κουτιου ακομα και για να σου ακυρωσει την εγγυηση "Γιατι το ανοιξες κυριος το κουτι και πειραξες το εσωτερικο του μηχανηματος επρεπε να το φερεις σε μας εμας αμα ηθελες ειτε να κανεις συντηρηση ειτε οτιδηποτε" Αμα σου πεσει και κανενας μαμακας τεχνικος την εβαψες, και ειναι γνωστο τεχνικοι μαγαζιων τυπου μαγαζιων-Πλαισιου τι σοι κομπιναδοροι ειναι μερικοι...και την παραμικρη "ευκαιρια" ψαχνουν για να σου ακυρωσουν την εγγυηση και να σε βαλουν να πληρωσεις ---------- Τελοσπαντων ασχετα το καπως επιθετικο του υφος του metal_slug αυτο που καναν και καθησαν και τον κριναν συμφωνα με τι antivirus εχει ηταν και αυτο λαθος οποτε δεν φταιει μονο αυτος αλλα και που του απαντησαν ιδιαιτερα με προσβλητικα λογια (το ξερο σου το κεφαλι κλπ κλπ) Θα συμφωνησω παντως οτι κανεις δεν φαινεται να βοηθαει η να μπορει να βοηθησει πραγματικα τον metal-Slug και κυριως οσο αφορα το ερωτημα του με το 3d mark οποτε ισως πραγματι θα επρεπε να κλεισει το θεμα αμα και δεν ειναι προβλημα και για τον ιδιο βεβαια γιατι ετσι και αλλιως το θεμα εχει γινει εντελως μπαχαλο Ολο πρωτο μπαινει σαν θεμα και εχει γινει ο παραδεισος του Flamewar και της παρεξηγησης Αρχική απάντηση από b.s.o.d.: θα ακουω καλομοιρα και θα πινω τσαιAυτο θα πει φρικη
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.