metal_slug Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2005 Xαιρετω και περναω αμεσως στο θεμα.Προσφατα τοποθετοντας ενα dimmaki Ram με ανοιχτο το ρευμα το ειδα να παιρνει φωτια και να καιγεται...4 απο τις χρυσες υποδοχες ειναι καμμενες. Ειναι ασφαλες να το τοποθετησω παλι να δω αν δουλευει ή υπαρχει κινδυνος να μου καψει τιποτα?Αλλη μια ερωτηση, δοκιμασα το 3dmark05 και μου εβγαλε score 3093. Eιναι καλο?
greekfragma Νοέμβριος 26, 2005 #2 Νοέμβριος 26, 2005 οταν εννοεις με ανοιχτο το ρευμα εννοεις με αναμμενο το μηχανημα?
metal_slug Νοέμβριος 26, 2005 Author #3 Νοέμβριος 26, 2005 οχι, σβηστο το μηχανημα αλλα ανοιχτη η παροχη (το λαμπακι της mobo ανναμενο). Δεν εχει ομως καμμια σημασια πλεον...
greekfragma Νοέμβριος 26, 2005 #4 Νοέμβριος 26, 2005 παει και η μητρικη δηλαδη?παντως θα σου προτεινα να μην την βαλεις ξανα σε μητρικη την καμμενη μνημη.το σκορ ειναι μια χαρα.εαν θες πηγαινε στις λιστες του δελαμπ να δεις αλλους με 6600 τι σκορ βγαζουν
metal_slug Νοέμβριος 26, 2005 Author #5 Νοέμβριος 26, 2005 η μητρικη γιατι να παει? Βασικα δεν την εχω ξαναχρησιμοποιησει ακομα, τωρα ετοιμαζομαι να την κανω σε ενα αλλο computer. Kι επειδη δεν εχω αλλον διαθεσιμο σκληρο, λεω να βαλω τον καλο μου, λες να υπαρχει κινδυνος να καει (ο δισκος)???Σχετικα με το score, αυτο ειναι αναλογα με την καρτα γραφικων??!!! Εγω νομιζα οτι ειναι γενικα η εικονα του συστηματος. Παντως πηγα να συνδεθω αλλα το norton με απρετρεψε, υπαρχει καποιος κινδυνος?Ακομα να σου πω, σχετικα με την 6600gt μου(και οχι 6600 που ειπες) οτι στο διαγνωστικο site pcpitstop.com μου αναφερει "low video performance" κατα 44% λιγοτερο σε σχεση με αλλους, ξερεις που μπορει να οφειλεται αυτο?
greekfragma Νοέμβριος 26, 2005 #6 Νοέμβριος 26, 2005 πριν δοκιμασεις την μητρικη δες μηπως υπαρχουν ιχνη απο καψιμο και στο σοκετ τις μνημης.το 3δμαρκ05 ειναι καρτα γραφικων κυριως.το 03 ειναι και λιγο συστημα.το 01 ειναι κυριως συστημα.τι εννοεις πηγες να συνδεθεις?και τι μηνυμα σου εβγαλε ο νορτον?
metal_slug Νοέμβριος 26, 2005 Author #7 Νοέμβριος 26, 2005 Φαινομενικα δεν υπαρχει, εγω παντως θα δοκιμασω να βαλω μια νεα μνημη σε αλλη θηκη απο τις 3 που υπαρχουν. Ακομα λεω να δοκιμασω και την καμμενη μπας και δουλευει. Διατρεχω καποιον κινδυνο να καει η μητρικη ή ο δισκος ή κατι αλλο, αυτο με ενδιαφερει να μου πεις.Ωστε το 3DMark05 ειναι για την καρτα γραφικων κυριως...Κι εμενα μου λεει 3093 που οπως μου ειπες ειναι πολυ καλο...Ωστοσο το pcpitstop μου λεει οτι εχω 44% χαμηλη αποδοση...Ποιον να πιστεψω??Κατι αλλο: Ξερεις ποια ειναι η ιδανικη θερμοκρασια για την 6600gt? Ποσες οι στροφες του ανεμιστηρα της? Επειδη η albatron ειναι θορυβωδης αντικατεστησα την ψυκτρα της με το"Ultra Quiet VGA UF700-Cu" κι εβαλα και ρυθμιστηρι στροφων(1500-1600rpm).Εκανα καλα?Τι εννοεις "τι εννοω πηγα να συνδεθω"??! συ μου ειπες"εαν θες πηγαινε στις λιστες του δελαμπ να δεις αλλους με 6600 τι σκορ βγαζουν" για να το κανω αυτο δε πρεπει να συνδεθω?Βασικα, μολις κανω τον ελεγχο με το 3δμαρκ05 μου λεει να συνδεθω για να συγκριθω με αλλους αλλα το norton μου λεει κινδυνος(το firewall προφανως) παει να γινει συνδεση με DNS server και συνισταται να την απορριψω...
greekfragma Νοέμβριος 26, 2005 #8 Νοέμβριος 26, 2005 βαλε καλυτερα μια καλη μνημη σε αλλη θεση εκτος της ελλατωματικης.εαν δοκιμασεις την καμμενη για μενα ρισκαρεις.μπορει να μην καει τιποτα μπορει και να καει οντως και κατι ακομα.το οτι αλλαξες την μαμισια ψυκτρα με την 700 καλα εκανες εαν σε ενοχλουσε το ανεμιστηρι της παλιας.οι 6600 και ολες οι καρτες γενικα καλο ειναι να μην δουλευουν σε μεγαλες θερμοκρασιες καθως πεφτουν οι επιδοσεις.οσο πιο χαμηλες θερμοκρασιες εχεις τοσο πιο ομαλα θα ανταποκρινεται η καρτα.οι τιμες θερμοκρασιων δεν ειναι στανταρ......αλλος θα σου πει οτι μεχρι 50 ειναι καλα.....αλλος μεχρι 60.για μενα κατω απο 50 ειναι το ιδανικο.αυτο που σου ζηταει να συνδεθεις το 05 ειναι να ανεβασεις το σκορ σου στη λιστα.ο νορτονας λογικα απο βλακεια πεταει τετοιο μηνυμα μιας και το 3δμαρκ ειναι ασφαλες.αυτο συμβαινει μαλλον γιατι το εχεις ρυθμισει σε ψηλο επιπεδο ασφαλειας και ειναι πολυ ευαισθητο.παντως σχετικα με την καρτα γραφικων σου λογικα ειναι ολα ενταξει.η νεα ψυκτρα ειναι καλη.και το σκορ σου ειναι νορμαλ.τωρα για τη μνημη απλα θελει προσοχη και να ξερεις τι κανεις.εαν δεν ξερεις καλυτερα ζητα απο καποιον γνωστο να σε βοηθησει.εαν η μνημη ειναι εντος εγγυησης γυρνα την πισω.δοκιμασε και μια καλη μνημη στην ελλατωματικη υποδοχη.εαν συμβει το ιδιο γυρνα πισω και την μητρικη.κοινως RMA.
metal_slug Νοέμβριος 26, 2005 Author #9 Νοέμβριος 26, 2005 Δε ξερω αν μπορεις να παρακολουθεις την θερμοκρασια της καρτας αλλα αν παιξω καποιο απαιτητικο παιχνιδι για καποια ωρα πχ. colin mcrae04 βλεπω οτι φτανει 60οC.το οτι αλλαξες την μαμισια ψυκτρα με την 700 καλα εκανες εαν σε ενοχλουσε το ανεμιστηρι της παλιας Tι θα πει "μαμισια"? Και ποια παλια? Η καρτα ειναι καινουργια αλλα οπως σου ειπα το ανεμιστηρακι της albatron κανει πολυ θορυβο.τωρα για τη μνημη απλα θελει προσοχη και να ξερεις τι κανεις.εαν δεν ξερεις καλυτερα ζητα απο καποιον γνωστο να σε βοηθησει Δεν το πιασα αυτο. Τι να ξερω τι κανω? Επακριβως σου ειπα πως εχουν τα πραγματα, τι εκανα και τι σκοπευω να κανω. Απο ποιον γνωστο να με βοηθησει, σημασια δεν εχει να ειναι γνωστος αλλα...σχετικος. Γι αυτο κι εγω ποσταρω σε αυτο το φορουμ, γιατι νομιζα οτι εδω θα βρω σχετικους για να βοηθησουν! Και διερωτομαι εαν υπαρχουν και αλλα ατομα εκτος απο σενα να απαντησουν.εαν η μνημη ειναι εντος εγγυησης γυρνα την πισω.δοκιμασε και μια καλη μνημη στην ελλατωματικη υποδοχη.εαν συμβει το ιδιο γυρνα πισω και την μητρικηAδιαβαστο σε πιανω. Οι εγγυησεις ΔΕΝ καλυπτουν τετοιες βλαβες απο βραχυκυκλωμα που φταιει ο χρηστης...(το ιδιο ισχυει και για την μητρικη αν τυχον την εκαψα κι αυτην) Το οτι θα δοκιμασω αλλη καλη μνημη το ειπα ηδη οτι θα το κανω, αυτο που δε ξερω ειναι, αν τυχον ειναι καμμενη και η μητρικη, αν αυτο θα μπορουσε να βλαψει τον σκληρο μου.
greekfragma Νοέμβριος 26, 2005 #10 Νοέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από metal_slug [Σήμερα, στις 23:06] Δε ξερω αν μπορεις να παρακολουθεις την θερμοκρασια της καρτας αλλα αν παιξω καποιο απαιτητικο παιχνιδι για καποια ωρα πχ. colin mcrae04 βλεπω οτι παει πανω απο 55οC. Tι θα πει "μαμισια"? Και ποια παλια? Η καρτα ειναι καινουργια αλλα οπως σου ειπα το ανεμιστηρακι της albatron κανει πολυ θορυβο. Δεν το πιασα αυτο. Τι να ξερω τι κανω? Επακριβως σου ειπα πως εχουν τα πραγματα, τι εκανα και τι σκοπευω να κανω. Απο ποιον γνωστο να με βοηθησει, σημασια δεν εχει να ειναι γνωστος αλλα...σχετικος. Γι αυτο κι εγω ποσταρω σε αυτο το φορουμ, γιατι νομιζα οτι εδω θα βρω σχετικους για να βοηθησουν! Και διερωτομαι εαν υπαρχουν και αλλα ατομα εκτος απο σενα να απαντησουν.Aδιαβαστο σε πιανω. Οι εγγυησεις ΔΕΝ καλυπτουν τετοιες βλαβες απο βραχυκυκλωμα που φταει ο χρηστης...(το ιδιο ισχυει και για την μητρικη αν τυχον την εκαψα κι αυτην) Το οτι θα δοκιμασω αλλη καλη μνημη το ειπα ηδη οτι θα το κανω, αυτο που δε ξερω ειναι, αν τυχον ειναι καμμενη και η μητρικη, αν αυτο θα μπορουσε να βλαψει τον σκληρο μου. ρε φιλαρακο ελεος.........κατσε να διαβασεις 5 πραγματα μεσα στο φορουμ για να καταλαβεις πως λειτουργει το πραγμα και τι προσπαθω να σου πω.δεν μπορω να μιλησω πιο απλουστευμενα.ΜΑΜΙΣΙΑ ΕΝΝΟΩ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ= η ψυκτρα που φορουσε αρχικαπαλια εννοω σε σχεση με την νεα που αγορασες.ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ?μονο εσυ ησουνα παρων και μονο εσυ ξερεις εαν ειχες τοποθετησει σωστα την μνημη.εαν δεν εκανες κατι λαθος τοτε το βραχυκυκλωμα προκληθηκε απο ελλατωματικο κομματι (ειτε μητρικη ειτε μνημη) ΑΡΑ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙκαι κατι τελευταιο για να μην παρεξηγιομαστε.ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΚΑΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ.εαν δεν σου αρκει η βοηθεια που σου παρεχουμε υπαρχουν ΠΑΝΤΑ και οι τεχνικοι που αμοιβονται με την ωρα ή το μεγεθος της βλαβης.καλη συνεχεια στο εγχειρημα σου.
metal_slug Νοέμβριος 26, 2005 Author #11 Νοέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 21:26] ρε φιλαρακο ελεος.........κατσε να διαβασεις 5 πραγματα μεσα στο φορουμ για να καταλαβεις πως λειτουργει το πραγμα και τι προσπαθω να σου πω.δεν μπορω να μιλησω πιο απλουστευμενα.ΜΑΜΙΣΙΑ ΕΝΝΟΩ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ= η ψυκτρα που φορουσε αρχικαπαλια εννοω σε σχεση με την νεα που αγορασες.ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ?μονο εσυ ησουνα παρων και μονο εσυ ξερεις εαν ειχες τοποθετησει σωστα την μνημη.εαν δεν εκανες κατι λαθος τοτε το βραχυκυκλωμα προκληθηκε απο ελλατωματικο κομματι (ειτε μητρικη ειτε μνημη) ΑΡΑ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙκαι κατι τελευταιο για να μην παρεξηγιομαστε.ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΚΑΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ.εαν δεν σου αρκει η βοηθεια που σου παρεχουμε υπαρχουν ΠΑΝΤΑ και οι τεχνικοι που αμοιβονται με την ωρα ή το μεγεθος της βλαβης.καλη συνεχεια στο εγχειρημα σου. Μαλλον δεν εχεις καταλαβει. Εγω δεν θεωρω οτι ειναι κανενας υποχρεωμενος να μου απαντησει οπως μου φωναζεις...εννοειται οτι ολα γινονται αφιλοκερδως και οικιοθελως, κι εγω αν δω οτι δε μπορω να βοηθηθω απο δω θα παω σε αλλο site. Δεν ξερω αν θα μου αρκει η οχι η οποια βοηθεια, προς το παρον μιλαω μονο με σενα και δε ξερω αν εσυ μιλας εκ μερους ΟΛΩΝ οσων μπορουν να βοηθησουν απο αυτο το site. Kαλο ειναι παντως να μιλαμε ο καθενας για τον εαυτο του και να μη χρησιμοποιουμε α' πληθυντικο, ετσι?...Οσο για τα υπολοιπα που ειπες, διακρινω ξαφνικα μια επιθετικοτητα χωρις λογο. Για ποιο λογο μου ζητας ελεος??? Εγω καθομαι τοση ωρα, μιλαω ευγενικα και αναλυω λεπτομερως την κατασταση μου. Μηπως νευριαζεις επειδη δε μπορεις να απαντησεις σε οσα ρωταω? Ε καλα, αν δε μπορεις εσυ ισως μπορεσει καποιος αλλος πιο σχετικος, κανεις μας δεν ειναι παντογνωστης, ουτε και ειναι κακο. Μην παρεξηγιεσαι χωρις λογο.Οσο για την εγγυηση, σε πληροφορω οτι ηδη πηγα στο μαγαζι και ο τεχνικος μολις την ειδε μου ειπε οτι ειναι βραχυκυκλωμα και ΔΕΝ καλυπτεται απ την εγγυηση...Καταλαβες? Δε μπορουμε να κανουμε τους πονηρους σε κατι που ειναι εξωφθαλμο(=4 απ τα χρυσα πινς ειναι μαυρισμενα).
ΝTG Νοέμβριος 26, 2005 #12 Νοέμβριος 26, 2005 ρε metalslug μην τσατιζεσαι....προσπαθει ο greek οσο μπορει αλλα βοηθα και εσυ λιγουλακι...Καταρχην δεν ευθυνεσαι ποτε ΜΑ ΠΟΤΕ για οτι καιγεται στο μηχανημα σου!Και οταν λεει να φερεις εναν γνωστο δεν εννοει να παρεις απο το μπρατσο τον πρωτο νωστο που θα βρεις να το φερεις σπιτι.Καποιον σχετικο εννοει....Παντως τη μνημη δοκιμασε την σε καποιο μηχανημα που δεν σε ενδιαφερει και πολυ!Οσο για τη συγκεκριμενη θεση μνημης της μητρικης στη θεση σου θα την ξεχνουσα μιας και 8α μπορει ανετα να μετατραπει σε φρυγανιερα ....κανε αυτα που ειπε ο greek.....αθωος ...γεια σας ....εκει που επαιζα εσβησε κλπ κλπ
Elenor Νοέμβριος 26, 2005 #13 Νοέμβριος 26, 2005 Μερικές συμβουλές ...1ον Κανε στο επόμενο δευτερόλεπτα uninstall τα νορτον! Το χειρότερο σύστημα για την προστασία του υπολογιστή.2ον Κακός έβαλες την μνήμη με τον υπολογιστή στην πρίζα, γιατί πολύ απλά τα dimmακια έχουν ρεύμα και τα ολοκληρωμένα είναι πολύ ευαίσθητα. Ερώτηση : Οι μνήμες τι μάρκα είναι;Γενικά η θερμοκρασία στον υπολογιστή πρέπει ίσα-ίσα να αγγίζει τους 50 βαθμούς maximum.Καταρχην δεν ευθυνεσαι ποτε ΜΑ ΠΟΤΕ για οτι καιγεται στο μηχανημα σου! NTG αυτό είναι μεγάλο λάθος, αν δεν ξέρεις (μιλάω γενικά) καλό είναι να μην βάζεις χέρι στον υπολογιστή. Αν κάνεις κάτι λάθος πάντα μπορεί να σου καεί κάτι. Για παράδειγμα, εμένα μου βραχυκύκλωνε την μητρική και τελικά έφταιγε μια βίδα!
greekfragma Νοέμβριος 26, 2005 #14 Νοέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από metal_slug [Σήμερα, στις 23:41] Μαλλον δεν εχεις καταλαβει. Εγω δεν θεωρω οτι ειναι κανενας υποχρεωμενος να μου απαντησει οπως μου φωναζεις...εννοειται οτι ολα γινονται αφιλοκερδως και οικιοθελως, κι εγω αν δω οτι δε μπορω να βοηθηθω απο δω θα παω σε αλλο site. Δεν ξερω αν θα μου αρκει η οχι η οποια βοηθεια, προς το παρον μιλαω μονο με σενα και δε ξερω αν εσυ μιλας εκ μερους ΟΛΩΝ οσων μπορουν να βοηθησουν απο αυτο το site. Kαλο ειναι παντως να μιλαμε ο καθενας για τον εαυτο του και να μη χρησιμοποιουμε α' πληθυντικο, ετσι?... οσα σου λεω μεχρι τωρα θα στα ελεγαν και τα υπολοιπα παιδια.....γι αυτο και μιλαω σε 1ο πληθυντικοΑρχική απάντηση από metal_slug [Σήμερα, στις 23:41] Οσο για τα υπολοιπα που ειπες, διακρινω ξαφνικα μια επιθετικοτητα χωρις λογο. μαλλον δεν μπορεις να διακρινεις την επιθετικοτητα απο την δυσαρεσκεια μου προς εσενα που δεν θες να καταλαβεις τι σου εξηγωΑρχική απάντηση από metal_slug [Σήμερα, στις 23:41] Για ποιο λογο μου ζητας ελεος??? Εγω καθομαι τοση ωρα, μιλαω ευγενικα και αναλυω λεπτομερως την κατασταση μου. Μηπως νευριαζεις επειδη δε μπορεις να απαντησεις σε οσα ρωταω? Ε καλα, αν δε μπορεις εσυ ισως μπορεσει καποιος αλλος πιο σχετικος, κανεις μας δεν ειναι παντογνωστης, ουτε και ειναι κακο. Μην παρεξηγιεσαι χωρις λογο. μια χαρα απαντησεις σου εδωσα σε οσα με ρωτησες εκτος εαν δεν σου αρκει.δεν ειπα οτι ειμαι παντογνωστης αλλα τουλαχιστον τα συγκεκριμενα που ρωτησες μια χαρα τα γνωριζω.πιστεψε με δεν ειναι τιποτα εξειδικευμενο αυτο που ρωτας.με το να συνεχιζω να σου απανταω σημαινει οτι δεν σε γραφω.Αρχική απάντηση από metal_slug [Σήμερα, στις 23:41] Οσο για την εγγυηση, σε πληροφορω οτι ηδη πηγα στο μαγαζι και ο τεχνικος μολις την ειδε μου ειπε οτι ειναι βραχυκυκλωμα και ΔΕΝ καλυπτεται απ την εγγυηση...Καταλαβες? Δε μπορουμε να κανουμε τους πονηρους σε κατι που ειναι εξωφθαλμο(=4 απ τα χρυσα πινς ειναι μαυρισμενα). αυτο που σου ειπε ο τεχνικος δεν ισχυει.στο ειπε για να γλυτωσει το RMA και την υπολοιπη διαδικασια αντικαταστασης ελεγχου κλπ.παρε στο ΙΝΚΑ να ρωτησεις συγκεκριμενα με τετοια βλαβη τι δικαιουσαι.εαν δεν θες να τρως την ωρα σου στο τηλεφωνο σε πληροφορω οτι η εγγυηση καλυπτει οποιαδηποτε βλαβη εκτος και εαν εχει γινει απο λαθος χειρισμο χρηστη και ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ........ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΡΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗλοιπον αυτα απο μενα
metal_slug Νοέμβριος 26, 2005 Author #15 Νοέμβριος 26, 2005 ρε metalslug μην τσατιζεσαι....προσπαθει ο greek οσο μπορει αλλα βοηθα και εσυ λιγουλακι...Καταρχην δεν ευθυνεσαι ποτε ΜΑ ΠΟΤΕ για οτι καιγεται στο μηχανημα σου!Και οταν λεει να φερεις εναν γνωστο δεν εννοει να παρεις απο το μπρατσο τον πρωτο νωστο που θα βρεις να το φερεις σπιτι.Καποιον σχετικο εννοει....Παντως τη μνημη δοκιμασε την σε καποιο μηχανημα που δεν σε ενδιαφερει και πολυ!Οσο για τη συγκεκριμενη θεση μνημης της μητρικης στη θεση σου θα την ξεχνουσα μιας και 8α μπορει ανετα να μετατραπει σε φρυγανιερα ....κανε αυτα που ειπε ο greek.....αθωος ...γεια σας ....εκει που επαιζα εσβησε κλπ κλπΚοιταξε, ετσι μου ειπε ο τεχνικος, οτι δεν την καλυπτει η εγγυηση. Τι να κανω τωρα εγω? Nα τον πλακωσω??? Κι εδω που τα λεμε εχει δικιο, απο δικο μου λαθος την εκαψα γιατι ρητα αναφερεται οτι δεν μετακινουμε rams(ή οτι αλλο) με ανοιχτο το ρευμα. Η εγγυηση καλυπτει πιθανη αστοχια υλικου, οχι κακη χρηση του χρηστη.Οσο για τους γνωστους, δε ξερω κανεναν που ναναι πιο σχετικος απο μενα(εγω δε θεωρω τον εαυτο μου ασχετο, το tourbo μηχανημα που λεει η υπογραφη μου το εφτιαξα μονος μου). Και απευθυνομαι εδω γιατι υπεθεσα οτι θα βρω σχετικους για να με βοηθησουν στα ερωτηματα μου(και εχω παρα πολλα!).Ξαναλεω για πολλοστη φορα, οτι ναι, την καμμενη μνημη προκειται να την δοκιμασω σε καποιο μηχανημα που δεν θα ειναι το βασικο μου. Ωστοσο ομως, επειδη δεν υπαρχει αλλος διαθεσιμος σκληρος, θα βαλω τον καλο μου. Υπαρχει κανενας κινδυνος να τον καψω?Τελος δε καταλαβα την τελευταια σου φραση"κανε αυτα που ειπε ο greek.....αθωος ...γεια σας ....εκει που επαιζα εσβησε κλπ κλπ" τι μου ειπε να κανω ο greek και δε το καταλαβα?? Plz, διαβασε ολο το thread.Παρεπιπτοντως, το avatar σου ειναι απιθανο!
greekfragma Νοέμβριος 26, 2005 #16 Νοέμβριος 26, 2005 πηγαινε στο μαγαζι και ζητα οπωσδηποτε αλλαγη της μητρικης σου και των μνημων(εαν τις ειχες παρει ζευγαρι)επικαλεσου τα δικαιωματα σου ως καταναλωτης και οτι μιλησες και με ΙΝΚΑ για το η εγγυηση σε καλυπτει.στην τελικη εαν νομιζεις οτι εφταιξες ειναι δικο σου θεμα εαν θα πιεσεις κι αλλο την αντικατασταση.αλλοι κανουν τους βλακες και ζητανε απλα αντικατασταση χωρις να παραδεχονται οτι εφταιξαν.....αλλοι εχουν φιλοτιμο και δεν το κανουν.προσωπικα διαλεγω το 1ο γιατι πιο πολυ επηρεαζει οικονομικα εμενα το να μην μου το αλλαξουν παρα το μαγαζι εαν αλλαχτει.
ΝTG Νοέμβριος 26, 2005 #17 Νοέμβριος 26, 2005 οταν δεν το ξερει ο αλλος η δεν σε εχει δει τοτε δεν φταις που να βαλεις 220volt στην μητρικη πανω!!!Οσο για 8ερμοκρασιες που αναφερεται αυτα παιζουν αναλογα τα γουστα του καθενος!Αν ρωτησεις νερουλα θα σου πει οχι πανω απο 40 σε load!!!!Aλλοι παλι κανουνε και υποχωρησεις τοσο σε ψυξη οσο και σε θορυβο!πχ εγω!!Αλλοι παλι δεν ξερουν τι εχει το κουτι!Δεν εχουν ανεμηστηρα και αμα του πεις τιποτα θα πεταξουν κανενα τρελλο.......Πιστευω οτι 50 δεν πρεπει να ξεπερναει με τιποτα η θερμοκρασια που επικρατει μεσα στο κουτι!Ο επεξεργαστης αναλογα με την υπαρχουσα ψυξη ....πχ για μαχ θα ελεγα 65-70(πολυ ακραιο) οχι οτι δεν εχω δει και παραπανω σε αλλους.Εννοειται οτι θα προτιμουσα λιγοτερη...!!Αν φτανεις 55 παντως ειναι καλουτσικο παντως...εδιτΚοιτα......εχω ακουσει να δερνουν και υπαλληλους.....περα του οτι εχει πλακα ομως θα χασεις και το δικιο σου!α)οπως ειπε και o greek μπορεις και δικαιουσαι αλλαγη!Απλα αν πας και πεις γεια σας το και το ...εκανα την ταδε μαμακια ..ενδεχεται να μην στην αλλαξουνε!Εκτος αμα φιλοτιμηθει...Παντως εχω αλλαξει μνημες με το ιδιο τροπο οπως ανεφερες και εσυ και οι μνημες δεν επαθαν τιποτα!Τωρα αν ο σκληρος θα παθει κατι , σκεψου το ιδιο ερωτημα με τις μνημες!Λογικα πιστευω οχι μιας και ειτε θα δουλεψει το μηχανημα οποτε ολα καλα ειτε δεν θα δουλεψει λογω μνημης!
b.s.o.d. Νοέμβριος 26, 2005 #18 Νοέμβριος 26, 2005 ο σκληρος δεν θα παθει τιποτα...αν η μνημη ειναι καμμενη,τιποτα δεν θα ξεκιναει...και ακουσε τα παιδια που σου λενε,πηγαινε την πισω και κανε πως δεν ξερεις τιποτα!!για να στο λενε,κατι ξερουν...μπορει να εχουν επιστρεψει και 10 μνημες παραπανω απο σενα.οποτε πιανει!θες να χασεις τα λεφτα σου?γιατι κανεις τα ευκολα δυσκολα?
metal_slug Νοέμβριος 26, 2005 Author #19 Νοέμβριος 26, 2005 οσα σου λεω μεχρι τωρα θα στα ελεγαν και τα υπολοιπα παιδια.....γι αυτο και μιλαω σε 1ο πληθυντικοΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ!! Δηλαδη εσυ προεξοφλεις οτι ολοι θα συμφωνησουν μαζι σου?! Αν ειναι δυνατον, ολοι τη δικη μας και μονο αποψη λεμε, κανεις δεν ειναι αυθεντια ουτε και κατεχει τη μονη αληθεια, θα συμφωνησεις σε αυτο φανταζομαι...Δεν ειναι λιγο αλαζονικο να νομιζεις οτι εκπροσωπεις ολους τους σχετικους?? Εξαλλου ηδη ειπες μια ανακριβεια, οτι το μαγαζι πρεπει οπωσδηποτε να σου καλυψει οποιαδηποτε βλαβη.μαλλον δεν μπορεις να διακρινεις την επιθετικοτητα απο την δυσαρεσκεια μου προς εσενα που δεν θες να καταλαβεις τι σου εξηγωε ελπιζω πλεον να μην εχεις αλλο δυσαρεσκεια μαζι μου(δεν υπαρχει λογος αλλωστε). Ποιο ειναι αυτο που μου εξηγεις και δε μπορω να καταλαβω?μια χαρα απαντησεις σου εδωσα σε οσα με ρωτησες εκτος εαν δεν σου αρκει.δεν ειπα οτι ειμαι παντογνωστης αλλα τουλαχιστον τα συγκεκριμενα που ρωτησες μια χαρα τα γνωριζω.πιστεψε με δεν ειναι τιποτα εξειδικευμενο αυτο που ρωτας.με το να συνεχιζω να σου απανταω σημαινει οτι δεν σε γραφω."Μια χαρα" ε?..Ενταξει λογικο ειναι να ευλογεις τα γενεια σου. Περισσοτερες ερωτησεις μου εκανες(ασχετες) παρα απαντησεις. Ξαναδιαβασε ολο το thread. (Xωρις παρεξηγηση παντα)Παντως σε ευχαριστω για τον κοπο σου.αυτο που σου ειπε ο τεχνικος δεν ισχυει.στο ειπε για να γλυτωσει το RMA και την υπολοιπη διαδικασια αντικαταστασης ελεγχου κλπ.Koιταξε, το "πλαισιο" δεν εχει αναγκη να κανει τετοιες"πονηριες". Καθε μερα αλλαζει ελαττωματικα μηχανηματα, κι εγω ο ιδιος στο παρελθον εχω αλλαξει(και μαλιστα εξαρτηματα που ηταν ok!)Κανε στο επόμενο δευτερόλεπτα uninstall τα νορτον! Το χειρότερο σύστημα για την προστασία του υπολογιστήE oχι δα! Αυτα τα λενε οι ανταγωνιστες του νορτον, το οποιο ειναι το διασημοτερο antivirus. Δεκαδες χιλιαδες ανθρωποι το χρησιμοποιουν σ ολο τοκοσμο, λες να ειναι ολοι αυτοι βλακες? Ελπιζω να μην θεωρεις κι εσυ τον εαυτο σου αυθεντια και να απαιτεις να σε "υπακουσω" οπωσδηποτε ε.. Σε ενα αλλο forum που ρωτησα αν θα πρεπει να κρατησω το norton internet security 2005(εχω 3 μηνες free) οι περισσοτεροι μου ειπα να κρατησω και το antivirus και το firewall του. Οπως βλεπεις, γνωμες ειναι αυτες.Αυτο που ειναι σιγουρο με τον νορτονα ειναι οτι σου απορροφαει πολυ ram, αλλα εγω με την 1,5GB poy εχω λογικα δεν αντιμετωπιζω τετοιο θεμα ε?Κακός έβαλες την μνήμη με τον υπολογιστή στην πρίζα, γιατί πολύ απλά τα dimmακια έχουν ρεύμα και τα ολοκληρωμένα είναι πολύ ευαίσθηταE καλα,πρωτος εγω το ειπα αυτο. Εχω ανοιξει δεκαδες φορες τον υπολογιστη και εχω μαστορεψει. Παντα κλεινω το ρευμα αλλα αυτη τη φορα το ξεχασα. Γενικα τον υπολογιστη πρεπει να τον ανοιγουμε για συντηρηση πχ, ολο το καλοκαιρι δεν τον ανοιξα με αποτελεσμα να σταματησει το ανεμιστηρακι της παλιας μου καρτας γραφικων και τελικα αυτη να καει... Ερώτηση : Οι μνήμες τι μάρκα είναι;Exει σημασια η μαρκα? Παντως η συγκεκριμενη ειναι pc3200 400Mhz 512GB DDR και οσο κι αν εψαξα πανω της δε γραφει πουθενα καποια μαρκα. Το πλαισιο τις πουλαει ακομα και σημερα, αν θες να σου δωσω το λινκ.Γενικά η θερμοκρασία στον υπολογιστή πρέπει ίσα-ίσα να αγγίζει τους 50 βαθμούς maximum.Σχετικα σωστο αυτο αλλα ασχετο. Πως σου ηρθε και το ειπες? Εχεις διαβασει ολο το thread? Δεν ειπαμε οτι καηκε λογω θερμοτητας. Oταν λες 50 βαθμους εννοεις την mobo, το cpu ή το gpu?
metal_slug Νοέμβριος 26, 2005 Author #20 Νοέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από b.s.o.d. ο σκληρος δεν θα παθει τιποτα...αν η μνημη ειναι καμμενη,τιποτα δεν θα ξεκιναει...και ακουσε τα παιδια που σου λενε,πηγαινε την πισω και κανε πως δεν ξερεις τιποτα!!για να στο λενε,κατι ξερουν...μπορει να εχουν επιστρεψει και 10 μνημες παραπανω απο σενα.οποτε πιανει!θες να χασεις τα λεφτα σου?γιατι κανεις τα ευκολα δυσκολα? Ax ρε φιλε μου, ουτε εσυ διαβαζεις το thread...Eξηγησα καθαρα οτι ηδη την πηγα πισω στο ΠΛΑΙΣΙΟ και φυσικα χωρις να ισχυριστω οτι εγω την εκαψα. Με στειλανε διπλα, στο εργαστηριο τους. Ο τεχνικος με το που την βλεπει μου λεει "Αυτο ειναι βραχυκυκλωμα, η εγγυηση δεν την καλυπτει" και μου την εδωσε πισω. Τι να κανω εγω τωρα?? Να φωναξω την πυροσβεστικη ή την αεροπορια.Τεσπα ρε παιδια δεν ειναι αυτο το θεμα του thread, ουτε θελω αλλες ανουσιες αντιπαραθεσεις.Eυχαριστω ολους για την βοηθεια!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.