Jump to content

Peter Jackson's King Kong

RagSoul

Recommended Posts

kingkong.jpg

Είχα την ευκαιρία σήμερα να βρω και να παίξω το demo του Peter Jackson's King Kong.

Το παιχνίδι είναι φοβερό και έχει πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες. Υπάρχουν αποστολές όπου μιας είσαι το θηρίο, που ακουεί και είναι γνωστό με το όνομα King Kong, είτε είσαι άνθρωπος. Το παιχνίδι είναι καταπληκτικό και κύλαει πάνω στο story από την γνωστή ταίνια που πρωτογνωρίσαμε αυτό τον τεράστιο γορίλα.

Από τι ξέρω το παιχνίδι έχει βγει σχεδόν σε όλες τις γνωστές κονσόλες, όπως επίσης και στον υπολογιστή, όπου και είχα την χαρά να το τσεκάρω.:D Ελπίζω να βρω το παιχνίδι στην ολοκληρωμένη του μορφή, γιατί το demo είνα απλά μια μικρή δόση.

Στο παρακάτω λινκ θα βρείτε αρκετές πληροφορίες για το παιχνίδι, όπως επίσης και το demo: http://www.kingkonggame.com/

Το επαιξα και εγω χτες. Ωραιο σαν παιχνιδι αλλα οχι τιποτα τρομερο. Ειναι προτοτυπο αφου μπορεις να εισαι και ανθροπος και το θηριο. Επισης εχει καλα γραφικα. Οταν παλευεις με τον king kong γινετε πολυ beat'em up και ειναι λιγο εκνευριστικο.

Το gameplay που έχει είναι κάπως παρόμοιο με το god of war sto PS2. Πάντως μου αρέσει περισσότερο όταν είσαι άνθρωπος και έχεις να αντιμετωπίσεις τεράστια θηρία...

• 3 weeks later...

Το παιξα λιγο

Ενταξει εχει καλα στοιχεια αλλα δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο

ειναι παιχνιδι της "στιγμης" σε διασκεδαζει για λιγο αλλα ξεχνιεται γρηγορα και μετα μενει το CD του σε κανενα συρταρι να σκονιζεται...

Φαινεται μικρο απο οσα διαβασα και δεν προσφερει "διαρκεια στο χρονο"

εγω ο λακαμας που ειχα πει στον θειο μου (ξερετε τωρα τον BitΑρχοντα :whistling ) να μου φερει την ταινια king kong, μου εφερε το παιχνιδι... :boxed: τσ τσ τσ και περιμενα τοσες μερες... δεν καταφερα παντως ακομα να το παιξω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.