HellhammeR Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2005 Που μπορώ να βρω την ASUS A8N32-SLI Deluxe ??? Εχω πάει στο Πλαισιο, στα Multirama και στα e-shop αλλα δεν την εχουν φέρει ακομα Μπορεί καποιος που εχει αγορασει το συγκεκριμένο μοντέλο να μου πει απο πού το πήρε και πόσο???:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από HellhammeR Που μπορώ να βρω την ASUS A8N32-SLI Deluxe ??? Εχω πάει στο Πλαισιο, στα Multirama και στα e-shop αλλα δεν την εχουν φέρει ακομα Μπορεί καποιος που εχει αγορασει το συγκεκριμένο μοντέλο να μου πει απο πού το πήρε και πόσο???:wassat: στειλε pm στον Spc Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Νοέμβριος 26, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 αμα μπεισ στο hac την εχει πισω πισω πανω δεξια....3κομματια.... ΤΙμη δεν ξερω...αλλο περιμενε καμια 250αρα περιπου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpar Νοέμβριος 26, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 Την έχει και στο site... 245 ευρώπουλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 26, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης αμα μπεισ στο hac την εχει πισω πισω πανω δεξια....3κομματια.... ΤΙμη δεν ξερω...αλλο περιμενε καμια 250αρα περιπου... ΛΟΛ , ρε απο τα γιαννιτσα ειναι ο ανθρωπος , τι του λες να μπει και να κοιταξει δεξια :hehe: :hehe: , ελιωσα λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Νοέμβριος 26, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 19:52] ΛΟΛ , ρε απο τα γιαννιτσα ειναι ο ανθρωπος , τι του λες να μπει και να κοιταξει δεξια :hehe: :hehe: , ελιωσα λεμε :worship: :worship: :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.