Jump to content

Memtest Errors

tex439

Recommended Posts

παιδιά έχω 2 μνήμες twinmos 1024. όταν κάνω έλεγχο με το memtest μου βγάζουν λάθη στο τέλος του test 5. έχω βάλει μια μια τις μνήμες και τις ελενξα με το memtest και δεν μου έβγαλαν λάθη. όταν τις βάζω σε dual chanel μου βγάζουν λάθη.μήπως ξέρετε τι παίζει?

οι ρυθμισεις είναι όλες στο defult.

*παρατήρησα ότι όταν αλλάξω το Dram Frequency set από 200 σε Auto πέφτει στα 157 και δεν βγάζουν λάθη. Τι ρύθμισεις πρέπει να κάνω να παίζουν ως 400αρες οπως τις αγορασα και όχι 333 ?

Αρχική απάντηση από tex439 [Σήμερα, στις 19:47]

όπως τις έβαλα τις αφισα. δεν έκανα κάποια αλλαγή.

δες εδω και πες μου αν ειναι σωστα

...για δοκιμασε να κανεις το RAS to RAS delay =3 ...

τα δοκίμασα και τα 2. πάλι μου βγάζει σφάλματα και όταν έκανα το Ras το Ras 3 έτρωγα επανεκκίνησης συνεχεια. τώρα το έβαλα σε 2T και το Dram Frequence στο 200 απο Auto που ητανε αλλα παλι βγάζει σφάλματα. αν το αφήσω έτσι πειράζει?

post-3612-1416072313,162_thumb.jpg

αυτό θα κάνω. πως μπορώ ομως να επαναφέρω το Ras το Ras ξανά στο 2 όπως ήτανε? πριν ξεκινούσε σε 1T ενώ τώρα που το αλλαξα σε 3 το ras το ras δεν ξεκινάει καθόλου. μπορώ μέσο του ΒΙΟS να το ξανά κάνω 2 όπως ήτανε?

δεν μπορω να πω οτι εχω και τη τεραστια εμπειρια αλλα δεν δοκιμαζεις το max async latency se 7ns (η 8).

εντωμεταξυ πως γινεται με ΗΤΤ 200 και διαιρετη στα 166 οι μνημες να δουλευουν στα 157 μπορει να μου το εξηγησει κανεις?

• 3 weeks later...

Για σας παιδιά επανήλθα με ένα καινούργιο σύνολο 2x1024 Twinmos PC3200. το προβλημα μου τώρα είναι ότι ενώ όταν τις έλεγχω με το memtest μια - μια δε μου εμφανίζουν λάθη. ενώ όταν τισ βάζω να παίξουν σε dual chanel μου vgazou λάθη. γιατί συμβαίνει αυτό? μήπως μπορώ να το διορθώσω? Ευχαριστώ

Σε κανονικη λειτουργια σου κανει τπτ κουλα το pc?και κυριως σε βαριες εφαρμογες οπως παιχνιδια δλδ το συστημα κανει restαrt η κλεινει?Αν οχι τοτε μην το ψαχνεις εισαι οκ.

restart δεν κάνει ούτε κλείνει. το μονο που μου έκανε μερικές φορες ήταν όταν έτρεχα το παιχνίδι να βγαίνει από μονο του στα windows. σήμερα όμως δεν μου το έχει κάνει.μάλλον θα αποφασίσω να το ξεχάσω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.