Proteus Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2005 Χρησιμοποιώ την υδροψυξη της υπογραφής μου και με 22°C δωματίου έχω θερμοκρασίες (βάση του ΒIOS) 41-42 Full load και με 2πλο Prime (για να τερματίσει ο Dual). H τάση που παίρνει είναι 1,5v (αντί του 1,3 stock). Από ότι έχω διαβάσει τα readings της συγκεκριμένης μητρικής είναι αξιόπιστα.Μήπως είμαι λίγο ψηλά για custom WC? H υδροψυξη μου «τρέχει» για 10 περίπου μήνες συνεχόμενα τώρα. Μήπως θα πρέπει να την ξεστήσω για συντήρηση? Τα λάστιχα μου είναι Eheim πράσινα οπότε δεν μπορώ να παρατηρήσω αν έχουν αναπτυχτεί algae μέσα. Το υγρό που χρησιμοποιώ είναι έτοιμο διαλυμένο υγρό ψύξης(το οποίο περιέχει παραφλού) από βενζινάδικο.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Νοέμβριος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 ισως να εχει αερα το κυκλωμα σου (αν εχεις μικρο τανκ,δημιουργουντε μικρες μπουρμπουλιθρες που πανε και καθοντε στο ψυγειο) κ (για κουνα το λιγο πανω κατω να δεις?) πραγματικα ειναι λιγο ψηλα.θυμασε θερμοκρασιες οταν την πρωτο εβαλες σε λειτουργια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Νοέμβριος 26, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2005 εγω τουλάχιστον τη βρίσκω πολύ νορμαλ τη θερμοκρασία σου...εδώ εγώ με ακριβώς τα ίδια parts υδρόψυξης εκτός του ότι έχω αντι για διαλυμένο υγρό με παραφλού απλώς απιονισμένο νερό, έχω γύρω στους 46 σε full load με το overclock στην υπογραφή και 1.67v αντί 1.4vμη ξεχνάς ότι οι διπλοπύρηνοι έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση επομένως και έκκλιση θερμότητας Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 Miα χαρα ειναι νομιζω. Αλλα αν δεν σε καλυπτει καλυτερα να αλλαξεις ψυγειο. Αληθεια τι ψυγειο εχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Δεκέμβριος 10, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από hayabusa [08-12-2005 13:22] Miα χαρα ειναι νομιζω. Αλλα αν δεν σε καλυπτει καλυτερα να αλλαξεις ψυγειο. Αληθεια τι ψυγειο εχεις; Black Ice Xtreme 2 εχει το παιδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 10, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2005 εμενα οι θερμοκρασιες μια χαρα μου κανουν για διπυρηνο στα 1.5βολτ.αλλα ειτε ειναι καλες ειτε οχι καλο ειναι να ριχνεις μια συντηρησουλα καθε 4-5μηνες.τιποτα ιδιαιτερο δηλαδη.λιγο ξεσκονισμα στο ψυγειο και στους ανεμιστηρες.......καμια αλλαγη παστας στο μπλοκ(αν χρειαζεται και εχει χαλασει η παλια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 10, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2005 μια χαρα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 10, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2005 normal μου φαίνεται εμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimanast Δεκέμβριος 10, 2005 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2005 εγω εχω αυτες τις θερμοκρασιες με αερα , αλλα δεν μπορω να σταθεροποιησω το overclock... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.