Jump to content

Παρατεταμένο πρόβλημα με ATI 9200SE

Elessar

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,

πριν απο κάτι μήνες άλλαξα κάρτα γραφικών και έβαλα την Asus 9200SE 64 MB. Το πρόβλημα είναι ότι απο εκεί και έπειτα είχα τραγικές επιδόσεις στην πλειοψηφία των games (πχ Morrowind, Dungeon Siege αλλά και πιο παλιά όπως το Lionheart κλπ). Δηλαδή πολύ χαμηλά FPS ενώ και κάτι In game cinematic videos να κάνουν τρελλά "σπασίματα". Το θέμα είναι ότι και παιχνιδια με ποιο χαμηλές απαιτήσεις απο το σύστημα που έχω παίζουν με τα παραπάνω προβλήματα

Πραγμάτικα, δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Έχω τους Catalyst 4.10 ενώ έχω περάσει και το Hyperion Via 4 in 1 4.56 v. Στο 3D mark 2001 SE πιανω 4000....Δεν έχω κάνει κανένα update στο BIOS μιας και στο site της Chaintech δεν φαίνεται να υπάρχει update για το μοντέλο της M/B μου (υπαρχει ένα για την 7AJA2 αλλά δεν ξέρω αν αφορά και την δική μου)

Το σύστημα ειναι:

Αthlon XP 1800+

M/b: Chaintech 7AJA2/100 (VIA KT133A)

384 Mb ram

Windows 98SE

Τροφοδοτικό 300Watt

Τι φταίει τελικά; Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα (format, αλλαγή drivers) αλλά τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί.

Καλωσήρθες στο Thelab. Κατά την άποψή μου η κάρτα σου σε καμιά περίπτωση δεν είναι κατάλληλη για παιχνίδια και είναι λογικό να παρουσιάζονται αυτά τα προβλήματα. Επίσης η έκδοση SE είναι αρκετά αργότερη από την κανονική 9200 μια και έχει δίαυλο μόνο 64bit μεταξύ GPU και Onboard μνημών. Πρόταση μου είναι πάρεις μια φθηνή μεταχειρισμένη 5700/5600 στα 40-50και θα είσαι άρχοντας για αυτά που θέλεις να παίξεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.